Aallokko ylläni

1.jpg

Tänään vietin näin viikonlopun jälkeistä vapaapäivää, kun kouluun ei tarvinnut mennä. Eli perus viiden tunnin aamu, jossa ooooikein hitaaaasti heräilin, kävin suihkussa, katselin Beverly Hillsin täydellisiä naisia ja meikkailin ooooikein hitaasti.

2.jpg

Korkkasin tänään mekon, jonka ostin kaverilta viime viikolla, kun ei oikein ollut päässyt käyttöön. Kavensin sitä tänään, niin nyt istuu kivan napakasti. Ja sitten tietty vyö, jota käytän tyyliin aina. Sopii kaikkeen.

3.jpg

Samalta kaverilta vein tämän Hello Kitty -hiusklipsin, vaikka en yleensä kestä Hello Kittyä. Se oli juuri tarpeeksi röyhelöinen ja vaaleanpunainen, että mun sisäinen 4-vuotias meni ihan sekaisin kun näin sen. Namnam juuri sopiva 23-vuotiaalle.

4_0.jpg

Tänäänhän oli niin kreisin lämmin, että melkein pääsin kävelemään pelkällä mekolla ulkona. Melkein. Sukkahousuttomista päivistä en vielä uskalla haaveilla.

5.jpg

Kivan keväiset vaatteet löysin päälle, mutta aiai paha paha aloittaa tämä blogi ilman vintage-edustusta, kun kaikki vaatteet oli tänään uustuotantoa. Ei hyvä. Onneksi mekko on niin hieno ja 50-lukulaisen näköinen että tuon Vero Moda-lapun melkein unohti.

6.jpg

Mutta joo. Tällasta tänään. Näytän ehkä seuraavaksi, mitä ihania 50-lukulaisia löytöjä tänään toin kotiin ostosreissulta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *