Cravings

Yritän nyt kiltisti säästää rahaa, koska en tiedä miten massimiehinen olen syksyllä kun koulu jatkuu. Siispä en osta mitään, vaan katselen katselen vain. Tässä vähän katseltavaa, joita itselleni haluaisin:

http://media-cache-ak0.pinimg.com/originals/5d/ee/62/5dee62511250fee2f61c64a66e1d089a.jpg

Oranssipunainen huulipuna. Omistan varmaan kymmenen huulipunaa ja käytän kiltisti kaikkia. Mutta suurin osa punistani olen ostanut syksyllä tai talvella, ja siksi ne on melko kylmän sävyisiä. Seuraavaksi haluaisin jonkun lämpimän punaisen, kiiitoooooos.

http://4.bp.blogspot.com/-78Z5akQ7FTI/UWsZ4hHTmpI/AAAAAAAAP_M/D0ht6vGZS0k/s1600/iiiinspired+_+s-u-r-v-i-v-e.tumblr.jpg

Aurinkolasit. Omistan tasan kahdet aurinkolasit ja ne on melko perusväriset. Mutta aaaahhhh haluaisin jotain ylisöpöä, vaaleanpunaista ja paksua. Jotain tarpeeksi överiä överipäiville.

il_fullxfull.138831807.jpg

Vintagemekkoja. Vaikka joojooo plaaplaa omistan vintagemekkoja jo, mutta nyt kun tässä ne laskin, niitä on vain kahdeksan. Kaikki muut on jotain kaverilta saatua tai UFFin euronpäiviltä. And I see the difference. Tälle sateenkaarimekolle en sanoisi ei. Lisää näitä!

tumblr_m1i99vZtKy1r7lurho1_1280.jpg

Normiväri. Joo hei tiiän! Emma vanha pastellipää, pohtii ihan normiväriä! Nyt tämä mun vaaleanpunainen pehko on haalistunut melko paljon, eli ei ole maailman parhaassa edustuksessa, mutta jotenkin uudestaan pastelliksi värjäytyminen ei innosta samalla kun puoli vuotta sitten… Katsotaas mitä syksyllä tapahtuu, tuleekohan musta ihan tavallinen blondi?

guest post: By Holborn by AMM blog, via Flickr

Työpöydän koristus. Kova on himo vähän sisustaa. Varsinkin työpöydän yläpuolta, valkoinen seinä kun on niin valkoinen. Joku päivä tässä kuussa on pakkopakkopakko keksiä joku ilmainen kuvasysteemi, koska työpöydän ääressä tulen viettämään kaiken ajan kun koulu alkaa.

.

Syyshousut. Siis. Tätä kuvaa ja näitä housuja olen fiilistellyt jo vuosia. Maku mulla vaihtuu aina vähän väliä mutta nämä housut pysyy. Haluan housut jotka olisi muhkeat ja pehmeät, ettei edes tajuaisi että ainiin mulla on housut jalassa. Mukavan laskeutuvat, mukavan rypistyvät. Ahhh housujumala kuule huutoni!!!!

 

Kuvien lähteet löydät täältä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *