Käärikää minut herkkään ja silkkiin

Bubblegum Sweetie Pie

Olen tänä kesänä löytänyt kreisisti kaikkea kaunista. Ja nyt saatte vihdoin nähdä ne! Aloitetaan suosikeista.

Tämän kauneuden löysin MekkoManiasta, tietenkin. Bongasin ensin sinisen samanlaisen ja harmittelin, että se näytti niin isolta. Onneksi omistaja toi mulle tämän vaaleanpunaisen ja mun sydän pomppas kattoon asti!! Näin samantien että se myös oli hiieman liian iso, mutta ihan sama. Sovitin, liian iso, ihan sama.

Rakastan löytää tällaisia aarteita, tällaisia jotka on vaan pakko saada, makso mitä makso. Kotona vedin olkapäiltä ehkä 10cm sisään ja aiai kuinka nätti siitä tuli. Mulle se on maksipituinen, vaikka se ei virallisesti ole tarkoitettu niin pitkäksi. Kangas tuntuu niin hauraalta, että säilytän sitä varmuuden vuoksi pehmustetulla henkarilla. Pehmustetut henkarit ei katsokaas ole pelkästään nättejä, niillä on käytännöllinen  tarkoitus.

Mekon ikää en muistanutkaan kysyä, mutta metallivetoketjun ja vaalean naisellisen värin takia veikkaisin että 40-lukua. Pakko varmistaa tänään.

Seuraava on uusin löytö. 50-lukua ja Nastasta sen itselleni hankin. Ihanan beigen vihreä silkkimekko, jossa on vihreitä jotain pilkkuja.

Tämä oli just mun kokoa, vaikka kaula-aukko hieman lörpsähti alas. Muutamalla vedolla rypytin etuosan, ettei rintsikat näkyisi. Tämä on nyt mun suurin kaula-aukko jonka omistan, jess sille!

60€ tästä maksoin, mielestäni ookoo silkkimekosta. Tämä jäi sitten ensimäisellä käyttökerralla pyörän jarruun kiinni, mutta onneksi sain kaikki öljytahrat nopeasti pois.

Sitten halvin löytö. Kympillä se mulle myytiin Play it again, Sam:issä, koska siitä oli vaihdettu yksi nappi. Not a problem. 

Ihan pelkällä tällä en kehtaisi kadulla tallustaa, vaan käytän kirpparilta löytämääni alusmekkoa alla. Ihan perus toppi on aika tökerön näköinen tämän kanssa... Niin ja 50-luvulta on tämäkin. Ylläri.

Alkuperäiset napit on tällaisia ihania läpinäkyviä.

Parasta tässä paidassa on sen koriste-esineellisyys. Eli siis suomeksi se on tosi nätti seinällä koristeena. Haluan myös joskus tehdä kunnon photoshootin tämän paidan kanssa kesäisessä ilta-auringossa.

Viimeiseksi hattu. Haluaisin olla hattuihminen, mutta ei tunnu omalta käyttää coolisti miesmäistä hattua tyttömäisen hameen kanssa. Siispä en ole käyttänyt hattua kesällä, ja hiusväri on haalistunut.

Nyt löysin tämän punotun hatun Nastasta 30€:lla. 50-lukulainen tämäkin myös juu ja ihana lammaspaimentajamainen malli. Ompelin sille vielä kuminauhan, jotta se pysyy päässä. Tämä menee siis takaraivolle ja nousee nätisti otsaa päin.

Tällaisia hei tällä kertaa! Tänään menen vielä piipahtamaan MekkoManiassa sovittamaan mekkoa jonka bongasin niiden facebook-sivulta. Huuh toivottavasti se ei on liian iso niin jää rahaa ensi viikon ranskanmatkaan!

Kommentoi