Kotikurkkaus

3.JPG

Niin kuin kerroin ollaan tässä noin kuukausi sitten muutettu pois Länsi-Helsingin hiljaisuudesta tänne lämpimän tunnelmalliseen Vallilaan. Koti tästä on melkein saatu kasattua, jotain pientä projektia on vielä työn alla. Ajattelin näyttää hieman miltä näyttää, sen ajan kun itse olen kääntymässä Turussa. Ensimmäisenä olohuone. Kynttilää löytyy,  Marilyn, Hannes Heikura, lumipalloja ja Peppikin näkyy. En ole mikään sisutushamstraaja, vaan käytän samaa tavaraa kämpästä toiseen.

4.JPG

Ja tässä se olohuone on puolikkaassa koreudessaan! Sohvan sain kavereiden avulla Kierrätyskeskuksesta, olohuonepöytä on äidin vanha. Mattoine meillä oli vain räsymattoja, niin halusin tänne löytää jotain muuta olohuoneen lattiaa koristamaan. Kirpparilta löysin sopivan viidellä eurolla ja ajattelin sen olevan tarpeeksi unisex, että Jerekin siinä kehtaisi tallustaa. En ole kovin tarkka värien suhteen vaatteissa tai sisutuksessa, nuo värit vain miellytti silmää. Kun tulin kotiin huomasin, että matossa oli tasan samat värit kuin pöydän alla lymyilevissä istumatyynyissä. Victory!

5.JPG

Ikkunalaudalla (elämäni ensimmäinen kunnon ikkunalauta!!) on pelkkiä koriste-esineitä. Itsemaalattu ruukku ja Jereltä saatu kukka, josta putosi kaikki kukat talvella. Siinä alla on äidiltä varastettu pikku tuoli, kaverilta saatu pitkiliina, peruskynttilä ja maailman pelottavin nalle. Sen löysin viime viikolla kirpparilta, myyjä oli sen napannut kaatopaikalta. Oli niin outo, että oli pakko ostaa.

6.JPG

Toisella puolella on taas kerran kirpparilta ostettu drinkkitarjotin, kynttilöitä juu ja vanhoja lätkäpelaajia. Ne ovat todella kätevät kun pelaa lautapeliä, eikä pelinappuloita löydy mistään. Taulun väsäsin muutama vuosi sitten, paperi on suomalaisesta kirjakaupasta ostettu ja leikkasin siihen mukaan kuvan ja The Smithsin nerokkaat sanoitukset. Jeren synttärilahjakortti on esillä muistuttamassa, että Jerellä on vielä paintballpelit pelaamatta.

7.JPG

Ja sitten näytän vielä makuuhuoneen. Siinähän se. Sänky ja työpöytä. Ja kauniin kauniit verhot, jotka Kierrätyskeskukseta ostin. Kierrätyskeskus on kyllä paras paikka! Seinällä pilkottaa Ateneum-juliste ja kaksi taulua, jotka tulevat saamaan lisää seinäkavereita kun joskus niitä jaksan askarrella. Etualalla näkyy mun pikkarilaatikko, sukkalaatikko, huivilaatikko ja vihkolaatikko.

8.JPG

Ei ole vaikeaa arvata, että täällä opiskellaan käsikirjoittamista, kun työpöytä on enimmäkseen täynnä tietokoneita.

9.JPG

Koska tämä on mun ensimmäinen virallinen työpöytä (kuulostaa virallisemmalta kuin kirjoituspöytä) olen myös panostanut koristeluun. Kimallepurkin löysin jouluna Tiimarista, ja siitä on nyt tullut meidän kreisi kynäteline. Siihen kylkeen vähän rasvoja, 11-vuotiaana voitettu lintuhäkki, vapusta jääneet sulat, vihreyttä ja kaunis joulukortti – voilà!

10.JPG

Ihan ihan perällä, verhojen takaa, kurkistaa Jeren mummilta saatu koruteline. Yritän nyt tsempata korujen käyttämisessä, ja ne näyttäkin aina todella kauniilta tuossa aamuvalossa. Siinä hei meidän puolikas kämppä olikin. Näytän lisää kun paikat kunnolla kääntyy paikalleen.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *