Kuin jonkun muun

Bubblegum Sweetie Pie

Lauantaina en jaksanut tarkistaa kalenterista mihin aikaan työt alkaa, ja olin vaan että juujuu kymmeneltä tietenkin. No töissä oli työkaveri vastassa, tunnin liian aikaisin olin sinne siis kömpinyt. Kotiin en enää siinä vaiheessa jaksanut mennä, niin päätin pyöriä kaupungilla. Ja HA HAA!! Löysin kengät!

Tällaiset kaunokaiset löysin ihan perus Nilsonilta. Ei ollut mikään hullu kenkätarve, mutta halusin mielelläni jotkut kaverit mun ainoille syyskengille.En oikeen tiedä mistä edes aloittaa näillä kengillä. Niissä on vaan niin paljon hyvää! Parasta tietenkin on se, että ne ei todellakaan näytä tämän ajan kengiltä.

Niissä on itseasiassa todella paljon 40-luvun henkeä. Pieni käytännöllinen korko, musta mokka, rosoinen pohja, näyttävät jotenkin ihanan valmiiksi rakastetuilta, ajatuksella valmistetuilta.

Mutta kun kurkkaa sisään, siellä ei olekaan jonkun muun jalan painauma, vaan upouusi Clarks-leima siellä makoilee.

Korkkasin ne samantien ja yritän pitää niistä erittäin hyvää huolta, niin voin käyttää niitä iät ja ajat. Ah sanoinko jo että ne on ihanat ja täydelliset? Ja ihanat? Menkää kaikki ostamaan, jos haluatte vintagenäköiset uudet kengät!

Kommentoi