Marseille vol 1

1.JPG

Muistatteko kun olin Ranskassa elokuussa, melkeen puoli vuotta sitten? Joo en mäkään. Mutta nyt kun katselin ulos, kello on kymmenen ja tuolla on vieläkin hämärää ja harmaata, ajattelin että olisi kiva katsella hieman aurinkoa. Siispä nyt tässä ja nyt, harmaudesta paahtavaan etelään. Sinne lähdimme suoraan Flowsta. Niin kuin suoraan suoraan. Nytkähtelimme Grimeksen tahtiin, haettiin matkalaukut kotoota ja suuntasimme lentokentälle. Meikit pois ja pikku päikkärit lentokentän kovilla penkeillä. Väsytti.

2.JPG

Lensimme Munchenin kautta, jossa tietämättä istuimme tulevaa rantaseuraamme vastapäätä. Siitä lisää myöhemmin.

3.JPG

Perillä Marseillessä oli… miten sen sanoisi.. kuuma. Oltiin henkisesti varauduttu lämpöön, mutta oh my! Kömmittiin suoraan hostelliin, syötiin pari lentokentällä ostettua kindermunaa ja käytiin kurkkaamassa lähistöä.

4.JPG

Loppujen lopuksi ei tuona päivänä tehty muuta kuin löhöiltiin. Istuttiin meijän parvekkeella ja fiilisteltiin lämmintä ranskalaista iltaa. On aina huvittavaa kuinka hiljaiselta Suomi tuntuu iltaisin, kun etelänmaissa on aina kreisit huutomarkkinat sivukaduilla.

5.JPG

Sain ruostuneella ranskallani ostettua meille hieman iltapalaa, ymmärsin jopa mitä kassatäti mulle sanoi! 

6.JPG

Tämä oli parvekkeen näkymä. Rosoista, tiivistä ja vaaleeta, perus ranskalaista. Suomessa on aina kauhean tarkat määräykset mitä saa ja ei saa tehdä. Marseillessa oli näköjään ihan ookoo varastoida muutamat tiilikasat katolle. Kaikkialla oli myös random reikiä seinissä, mutta sekin oli varmaan ihan ookoo.

7.JPG

Syötiin iltapala ja juotiin aikuisten trippejä.

8.JPG

Ja kun ulkona oli jo näin pimeetä oli aika mennä sisälle. Ja nukuttiin miljoona vuotta. Se oli meidän ensimmäinen päivä Etelä-Ranskassa. Ei niin vauhdikas, mutta lämmin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *