Perjantailista

Miltä työpöytäsi näyttää?

Kuvankaappaus 2013-5-24 kello 13.00.33.png

Kuva itsestäsi kun olit 14-vuotias

muumit seikkailee (38).JPG

Niin vanhoja kuvia mulla ei ole koneella, mutta tässä olen 19-vuotiaana. Menossa Särkäniemeen ja allekirjoittamaan mun ihkaensimmäinen vuokrasopimus.

Kuva itsestäsi juuri tällä hetkellä

Kuva otettu 24.5.2013 klo 13.27.jpg

Kaikista surullisin tapahtuma tänä vuonna

Hömm… Ehkä se tapahtuu vasta tämän kuun lopussa, kun mun läheisin kaveri Helsingistä muuttaa Rovaniemelle tekemään tutkintonsa loppuun. Mun elämäni vitsaus on että mun kaverit aina tuppaa muuttamaan kauas mun luota. Alkoi 6-vuotiaana kun mun maailman kaikkeuden paras kaveri muutti Ruotsiin (en ole kuullut siitä sen jälkeen), muutaman vuosi sitten mun neljän ihmisen jengistä kolme muutti ulkomaille, viime vuonna bondasin yhden geneväläisen kanssa mutta juu se lähti Jenkkeihin, samaan aikaan Jere oli vaihdossa Kanadassa. Onneksi Jere tuli takaisin.

2013-01-11 23.30.10.jpg

Kaikista hauskin tapahtuma tänä vuonna

Tänä vuonna on tapahtunut kaikkea hauskaa, mutta aaaah pakko sanoa meidän luokan ex tempore kännit!! Mun piti mennä teatterikaverin läksiäisiin, mutta suostuin menemään mun luokkalaisten kanssa yhdelle ennen sitä. Se alkoi kiltisti, kunnes Markus osti kaikille tequilat. Mentiin kauppaan ostamaan lisää juotavaa, juotiin lisää, syötiin pakastepizzaa ja väiteltiin maailman turhimmista asioista. Kahdeksan aikaan oltiin jo aikamoisessa buugissa ja päätettiin mennä katsomaan Paluu tulevaisuuteen Ravintola Adamsin screeniltä. Siellä takarivissä istuskeltiin, naurettiin niin helvatisti leffan kaikille tyhmille kohdille, perustettiin kahden kanssa oma whatsapp-ryhmä, whatsappailtiin koko leffan ajan toisillemme vaikka istuttiin vierekkäin ja kaikki oli raskaan edellisen vuoden jälkeen ihanan kevyttä ja lempeetä. Lopuksi mentiin whatsapp-ryhmän kanssa jatkoille ja siellä istuttiin sohvalla ja soitettiin toisillemme rakkaimpia kappaleita youtubesta. Todella, todella kaunis päivä.

Kolme viimeistä tekstiviestiä

”Ps. Menittekö kattoo rauhoittavaa bradleytä?”

”En mä ehi! Suuntaan suoraan salmisaareen, terkkuja vornaselle :)”

”Juuh ei toimi. Jätän sen vaan rauhaan. En sitten riko mittää. hyvää teatterii!!”

 

Viimeisimmät pakkomielteet

musiikki: Vaikka Pmmp:n uusin levy on jo aika vanha juttu, kuuntelet sitä vieläkin kreisin paljon. Ja Kimbra!

tv-sarja: Mad Men, sitä aloin nyt seurata. Ja Girls, niin nerokas, raaka ja aito.

vaatteet: mun uudet vaaleansiniset 50-luvun sortsit! Jos kohta saisin ne korkattua..

ruoka: ööh tein varmaan viikko sitten ruokaa kotona. Sanon lapinrieska tuorejuuston ja pinaatin kanssa. Vaikka se ei ruokaa ole.

 

Unelmatyttö/poika

Ruskeahiuksiset ja ruskeasilmäiset. Aina aina. Paitsi jos kyseessä on Ryan Gosling. Huumoritajuinen, joka ei ota itseään niin ylivakavasti. Kauniit kuuntelevat silmät. On aikaa vain olla, ei koko ajan kiire seuraavan unelman saavuttamiseen.

Kuva elämäsi tykimmistä juhlista

DSC_0668.JPG.JPG

Oooh pakko sanoa viime synttärit. Koko kesä oli niin super kiireinen kesätnäytelmän ja töiden takia, mutta synttäreiden jälkeiselle viikonlopulla sain vapaata ja pyysin kaikki kaverit puistoon piknikille. En oikein tiennyt tulisiko sinne porukkaa. Aluksi olimme kai neljästään siellä, mutta vähitellen Ruttopuisto alkoi täyttyä ja jossain vaiheessa meitä oli ihan sikana porukkaa! Siellä kuunneltiin musiikkia, naposteltiin ja juotiin ja oli kesä ja melkein lämmin eikä kenelläkään ollut kiire pois. Ihana!!!

Työ, jota et voisi kuvitella itsellesi

Jokin todella loogiikkaa vaativa ja laskelmoiva työ. Tyyliin arkkitehti tai remonttimies, jossa pitää ajatella todella kolmiulotteisesti ja kaikki on milleistä kiinni. Olisin vain että joojoo kyllä tää katto pysyy ja sitten vuoden kuluttua kuuluu KABOOOOM!!

Piirre jota et muissa ihmisissä kestä

En ymmärrä tosikkoja. Sellaisia, jotka stressaa ja pelkää kaikkea ja jotka hämmentyneenä kysyy ”oliko toi sarkasmia?”. NO OLI!!

Huono puoli itsessäsi

Jos mulla menee hermo johonkin, mulla kestää todella kauan päästä siitä yli. En ole sellainen joka yhtäkkiä huutaa ja samantien unohtaa huutamisen. Pidän mun kiukusta kiinni, haluan olla yksin ja pohdiskelen mun huonotuulisuutta. Onnea vaan Jerelle!

Kuva itsestäsi tasan neljä vuotta sitten

DSC02487.JPG

Ei ole ihan tasan neljä vuotta sitten, mutta neljä vuotta ja viisi päivää sitten. Meillä oli Suomen Teatteriopiston päättäjäiset ja hengailtiin joen varrella.

Ruoka, jota tällä hetkellä himoitset

Oooh leipäjuusto olisi nyt hyvää!

Suunnitelmasi tälle viikonlopulle

Uneton 48 -lyhytelokuvafestari, joka tänää alkaa. Sinne mennään luokkalaisten kanssa tekemään lyhäriä 48 tunnissa, käsikirjoitetaan sitä poikien kanssa varmaan tänä yönä. Aiai peukut pystyyn, voitto meille!

 

Listan varastin ja suomensin täältä.

suhteet oma-elama rakkaus ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *