Piika, maalari ja rantabeibe

1.JPG

Ajattelin näyttää teille uusimmat vintagelöytöni, jotka tässä lähiaikoina olen napannut kotiin. Mulla iskee aina välillä sellanen kreisi ”pakko saada uusia vaatteita NYT” -moodi päälle, ja sitten käyn kaikki vintagekaupat läpi kunnes jotain löydän. Ensimmäisenä meillä on 50-luvun siniset haalarit. Haluaisin pitää niitä aina näin ylös taitettuina, mutta on ne kivat kokopitkinäkin.

2.JPG

Kahdet pienet taskut löytyy edestä ja pieni samanvärinen vyö.

3.JPG

Ne ovat juuri sopivan rennot kun menee hermot mekkoihin ja haluaa olla valmis kiipeämään puuhun koska vaan. Ne ovat myös hyvät jos haluaa herättää hämmennystä kaveripiirissä. 25 euroa maksoivat ne ja Turun VintagEijasta ostin.

4.JPG

Sitten lyhyemmät pöksyt. Olen yrittänyt löytää sortseja, varsinkin hieman leveälahkeisia sortseja. Omistin aikaisemmin vain yhdet korkeavyötäröiset ja ne on aaaaika piukat. Siksi nämä on täydelliset, jos ei halua olla niin tyrkky.

5.JPG

50-luvulta myös, niinkuin kokokin antaa ymmärtää. Hullun kapea vyötärö, joka menee mullekin aika tiukille ja väljemmät sitten alempana. 20 euroa ja Turku myös.

6.JPG

Nämä ovat alunperin jostain helsinkiläisestä kaupasta, pakko googlettaa jossain vaiheessa mikä tämä liike oikein on ollut. Ja tarkistaa myös vetoketjun merkki. Se kertoo aika hyvin mistäpäin ja miltä vuodelta vaate on.

7.JPG

Ja viimeisenä meillä on yläosallekin jotain. Tämän löysin ennen Turunmatkaani MekkoManiasta. Oli taas hullu tarve saada jotain uutta ja pyysin myyjää näyttämään kaikki pienimmät vaatteet. Näin tutustuin tähän. Ihanan villilänsi- ja piikamainen paita, jossa hihat ovat todella muhkeat ja kaula-aukko iso ja pyöreä.

8.JPG

En käytä yleensä beigeä, siksi yllätyin että tykkäsin tästä värikombosta. Hieman niityn kukkiakin paidasta löytyy, täydellinen romanttinen ja löysä kaveri piukille farkuille.

9.JPG

Ja koska kyseessä on piikapaita on siinä tietenkin myös nauhat, jotka lepattavat tuulessa samalla kun jodlaan kukkuloilla. Tämä oli kai jotain 15 euroa, en oikein muista. Mutta juu tässä ne oli, nuo uudet tulokkaat.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *