Tiistai

glitter.JPG

Mikä päivä tänään on?
Tiistai, harmaa sellainen. Tuurailen teatterin teatterisihteeriä. Aika rauhallista ja hiljaista, pidän tässä taukoa käsikirjoituksen kolmasversion kirjoittamisesta.

Mitä aiot illalla tehdä?

Ooh haluaisin syödä jotain erityisen hyvää. Esim lohirullia, lohinigirejä, kaikkea missä on lohta!! Ennen iltaa menen ostamaan Lushista kasvovoidetta ja haen mekon pienennyksestä.

Kaksi hauskaa ilmaisua:

”Mit vit” ja ”Bitches ain’t shit”. Jeren kanssa käytän molempia tyyliin aina.

 

keilaus.JPG

Minkälainen olisi täydellinen päivä?
Heräisin takkuisilla, mutta täydellisesti lainehtivilla hiuksilla, mulla ja Jerellä olisi molemmilla vapaapäivä. Mentäis aamupalalle alakertaan yllättäen ilmestyneeseen kahvilaan, olisi ihanan lämmin ja istuttaisi terassilla unihiekkaisilla silmillä. Aamupalan jälkeen mentäis kävelylle merenrantaan ja siitä päiväleffaan. Illalla syötäisi kotona sushia, jota oltais ostettu jostain todella laadukkaasta ja halvasta paikasta, ruoan jälkeen Jereä yhtäkkiä teksii mieli pelata korttia ja sitä siinä pelattaisi. Korttipelin aikana joku soittaisi ja kutsuisi meidät mukaan jonnekin hauskaan puuhaan, keilaamaan tai katsomaan keikkaa. Ja sinne sitten mentäisi Jeren kanssa ja pidettäisi hauskaa keskiyöhön asti <3

Mitkä kohteliaisuudet ovat erityisen kivoja kuulla?
Kun opettaja sanoi, että oon onnistunut kehittämään oman genren elokuvalleni, jokin sekoitus jännäriä, film noiria, mustaahuumoria ja saippuaa. Olin vaan et jihuu!!

Juuri tämän hetken tunne?

Aikas rento. Mihinkään ei ole kiire, mitään ei ole pakko saada aikaiseksi.

toronto1_1.jpg

Missä olet hyvä?

Tunnistamaan vanhoja vaatteita ja innostumaan niistä

Mitä haluaisit?
Haluaisin että tämä räkä häviäisi nenästäni. Että innostuisin enemmän ruoanlaitosta. Ja haluaisin leffaan, katsomaan The Grand Budapest Hotel ja Frances Ha!!

Mikä on sinusta hauskaa?

anigif_enhanced.gif

Nämä kaikki kissat.

 

Missä olet erityisen huono?

Saamaan aikaan niitä pieniä kivoja juttuja, joita suunnittelen. Kesällä en lennättänyt leijaa, mennyt Helsinki-seikkailulle, ostanut tehosekoitinta, järjestänyt peli-iltaa tai suurpiknikkiä. 

Miltä näytät juuri heränneenä?

Lättänähiuksiselta.

Mitä kirjoitit viimeksi Wordiin?


  • parkkihallissa aikaa hidastuu? Pm jää parkkihalliin mutta esim kääntää selän tai jotenkin pois tilanteesta

  • nino veks

  • mitä mikko tekee kun Pm funtsii?

Käsikirjoitusmietintöjä siis koulukaverin palautteesta.

 

Miltä näytät tällä hetkellä?

a.jpg

Mitä olet Spotifyn mukaan kuunnellut eniten?
Francoise Hardy, Lykke Li, Bob Dylan, Sandra, Love, Lana Del Rey. Ömm kuka on Sandra ja Love? Varmaan jostain soittolistasta tullut.

Mitä luet tällä hetkellä?
Bergala, sama vanha Murakamin 1Q84. En uskalla lukea sitä, kun huomasin että mun käsikirjoituksen päähenkilö on saanut vaikutuksia tuon kirjan sivuhenkilöstä. Niin pidän kirjan nyt kaukana, etten vahingossa tee 1Q84:n filmatisointia. Mutta haluaisin lukea sitä!! Ja uutta Lulaa myös. Pakko käydä ostamassa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *