Välillä ahdistaa

a1.jpg1. Avaruus. Että maailmankaikkeus on niin järjettömän suuri, että maapallo on pieni leivänmurunen painottomassa tilassa, jossa sinkoilee kiviä ja tähtiä ja avaruusromua. Ehkä pelottavinta olisi olla astronautti ja eksyä aluksesta ja vain leijailla ilman että kukaan tulee ikinä vastaan.

2. Epäsiisteys. Nuorena kielsin äitiä imuroimasta mun huonetta, koska vihasin kun mun tavarat lattialta oli nostettu pöydille tai sängylle. Vaikka ne oli siinä vaan hetken. Kun olin vaatekaupassa töissä mua fyysisesti ahdisti jos laukut oli miten sattui ja korut oli asetettu epäloogisesti. Noina päivinä oli pakko aloittaa työvuoro pikanopealla järjestetyllä, etten räjähtäisi kiukusta.

a.JPG

3. Sydän. Että se ei ikinä lepää. Nytkin se siellä puskee verta eteenpäin ja kuuluu se ällöttävä verenpuskuääni mitä näytetään kaikissa anatomiadokumenteissa. Tu-tum tu-tum. Aortan repeäminen, hyi helevetti.

bcd899a459516c69ea3badd53762f91b.jpg

4. Että vuoden päästä valmistun. Sillon pitäisi lopettaa kirjoittelu, harrastelu, hengailu ja aloittaa kirjoittaa, harrastaa, tehdä asioita päämäärällä ja aikataululla. 

5. Lentäminen. Jos auto menee rikki, se pysähtyy. Jos vene menee rikki, se pyähtyy. Jos juna menee rikki, se pysähtyy. Mutta jos lentokone menee rikki se syöksyy maahan ja räjähtää. Hyvä idea!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *