Vapun jälkeen

Bubblegum Sweetie Pie

Ajattelin että voitaisiin näin vapaapäivän vietoksi katsella vähän mun viimeisiä instagramkuvia. Mennään viikko taaksepäin ja ajaudutaan vappupäivään. Siinähän se. Vappuaaton meikit ja irtoripset vielä naamassa, hieman väsynyttä tunnelmaa havattavissa.

Vappupäivänä oli kreisin lämmin ja hengailtiin YT:n parvekkeella. Siellä kuunneltiin katusoittajien musiikkia, puhalleltiin saippuakuplia ja käytiin koko ajan täyttämässä lautasta munkeilla ja silleillä.

Vapun jälkeen menin Kierrätyskeskukseen etsimään sohvatyynyä ja pöytäliinaa eteisen pöydälle. Kotiin tulin viiden euron verhoilla. Samalla aloin siirtää blogia tänne. Tai no en samalla. Sen jälkeen. Samana päivänä.

Lauantai oli mun ensimmäinen vapaalauantai varmaan puoleen vuoteen. Aamupalaa ei jaksettu Jeren kanssa tehdä, niin kävelimme ujossa auringon paisteessa Pacificoon brunssille. Nom nom nam nam! Hyvä oli ja halpa!

Sunnuntaina ei ollut enää niin aurinkoista. Lähdettiin Jeren kanssa kävelylle, eväät ja lämmittimet mukana. Käveltiin kai puolitoista tuntia, mentiin ylös Töölönlahtea ihastelemaan ja istahdettiin sinisen kahvilan luo juomaan lämmintä mustikkamehua. Tuuli ja oli kylmä, mutta perkele nyt on kevät!

Maanantaina mulla ei ollutkaan koulua, niin päätin tehdä kivoja asioita. Esim korkkasin uuden mekon, jonka teille jo aikaisemmin näytin.

Menin Mekkomaniaan hiplailemaan ihania mekkoja ja huiveja. Löysin näin kauniin ja pienen morsiusmekon 30-luvulta, mitä oli ihan pakko sovittaa. Ihanahan se oli. Mun mekkohuolehtimisvaisto iski päälle ja olisin halunut pelastaa tuon pienokaisen ja tuoda kotiin seinää koristamaan. Mutta olisi ollut turhan kallis koriste. Ja päätön. Ehkä joku toinen pieni ihminen sen löytää, joku joka morsiusmekkoa oikeasti tarvitsee.

Matkalla keskustaan kävelin taas Töölönrantaa pitkin. Aiai, on tuo kevät ja kaunis Helsinki kivoja asioita.

Kommentit

Hennu (Ei varmistettu)

Apua, ootpa ihana ja inspiroiva, luin sun koko vanhan blogin yhdeltä istumalta läpi viikonlopun kunniaksi!

EmmaK
Bubblegum Sweetie Pie

Oooh jee kiitos! Toivottavasti saan siirrettyä mun vanhan blogin fiilistä tännekin, niin saat lisää luettavaa!

Kommentoi