PURE CLAY GLOW MASK- L’ORÉAL PARIS

HOI

Nyt olisi siis aika startata Budejtissa- blogi ensimmäisellä testatulla tuotteella. Testissä on ollut siis L’oréal Paris Pure Clay Glow Mask(Epäpuhtaudet poistava ja heleyttävä kasvonaamio), joka minun on jo pitkään pitänytkin koeajaa. Vihdoin aikaiseksi saatuani suuntasin siis Prismaan, jonka olin pienen hintakierroksen jälkeen todennut olevan se myyntipaikoista edullisin. Tuotteen hinta Prismassa oli siis 9,90€, joka tuntui ihan kohtuulliselta vaikken vielä tuotteesta kovasti tiennytkään. 

pureclay2 (2).jpg

JA ASIAAN

Tuote myydään 50ml purkissa, josta etiketin mukaan riittää noin. 10 levityskertaan. Etiketissä myös luvataan tuotteen välittömästi puhdistavan ihon ja tekevän sen kirkkaammaksi ja heleämmän tuntuiseksi, hellävaraisesti ja ihoa kuivattamatta. Pidempi aikaisella käytöllä luvataan olevan syväpuhdistavia vaikutuksia ja ihosta tulee raikas ja kauniin heleä. Tuotteen myös kerrotaan sopivan jokaiselle ihotyypille kuivattamatta sitä.

Käytössä tuote on hieman tahmea, tumman harmaa mönjä, jota en alkusilmäyksellä uskaltaisi naamaani laittaa. Naamion levittäminen on helppoa, ja vaikka oma ihoni on atooppinen ja erittäin kuiva, ei tuote kirvele! Tuotteen on annettava vaikuttaa noin. 10min, jonka jälkeen se pestään haalealla vedellä. 

Kasvot pestyäni huomaan ainakin mustapäiden nenältäni häipyneen kuin tuhka tuuleen! Iho tuntuu hieman kuivalta pesun jälkeen, mutta hieman tuhdimman voiteen jälkeen iho näyttää totta tosiaan hieman kirkkaammalta. 

 

Yhteenvetoni 

L’oréal Paris Pure Clay Glow Mask- epäpuhtaudet poistava ja heleyttävä kasvonaamio

+ hinta vain 9,90€

+ vaikutuksia jo ensimmäisellä käyttökerralla

+ helppo käyttää

– jättää hieman kuivakan tunteen iholle

 

ANNA APPROVES

 

kauneus iho testit raha
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *