Patyka osa 1; 3 – step puhdistus

Tuotteet saatu blogin kautta

Sain Jolie tytöiltä Patykan tuotteita testiin ja olen hurmioitunut! Välttelen mega-pitkiä julkaisuja, joten jaan Patykan testailut kahteen eri julkaisuun ja tässä ensimmäisessä kokemuksia Patykan kuuluisasta 3-step puhdistuksesta.

Olen siis hurmioitunut! Turhaan ei tätä puhdistusta maailmalla ja Suomessa hehkuteta. Kysessä on Ranskalaisen luonnonkosmetiikkamerkin puhdistustrio, johon kuuluu öljy, vaahto sekä kasvovesi. Puhdistus aloitetaan öljyllä, joka hierotaan kuiville kasvoille. Tämän jälkeen otetaan pumppauksellinen vaahtoa, pyöritellään hieman käsissä ja pyöritellään kasvoille öljyn päälle. Vaahto muuttaa kasvoilla koostumustaan, jolloin siitä tulee todella pehmeä ja ylellinen, melkein voidemainen vaahto. Tämän jälkeen puhdistusaineet pyyhitään kasvoilta pakkauksen mukana tulleella kasvoliinalla ja puhdistus viimeistellään kasvovedellä. Puhdistus sopii siis täydellisesti myös kiireessä tehtävään puhdistukseen, mutta on omalla paikallaan kiireettömässä ja rentouttavassa puhdistusrituaalissa. Tuoksut tuotteissa on hennon yrttiset, kasvovedessä on voimakkain tuoksu, mutta sekään ei ole ollenkaan epämiellyttävä ja öljyn ja vaahdon koostumus on silkkisen pehmeä, jota pyörittelisi kasvoilla mielellään pidempäänkin jollei se ajan myötä alkaisi imeytyä ihoon 🙂 tällä puhdistuksella voi poistaa myös voimakkaat silmämeikitkin, joten ei tarvitse erikseen meikinpoistoaineita, ekologistakin siis. Kasvoliina taas on ihanan pehmeä ja tuo kasvoille viilentävän tunteen. Materiaali ei ole kangasta, vaan märkänä pehmeän superlonimaista ja kuivuessaan muuttuu kovaksi. Ainoa mitä tältä ehkä toivoisin näin kuivaihoisena, olisi ehkä hieman kuoriva vaikutus. Koska materiaali on niin pehmeää ja sileäpintaista, on sen tehtävä nyt vain pyykiä tuotteet kasvoilta. Mutta toisaalta, onhan olemassa erikseen ihan kuorinta-aineita…

dscn85851.jpg

Mitä olen nyt tykännyt tuotteesta. Ihoni voi selkeästi paljon paremmin tuotteen käytön jälkeen. Näin kuivaihoisella pohjalle laitettava öljy pehmentää ihoa ihanasti, eikä voiteita ole tarvinnut niin paljon. Nyt kylmien ilmojen tultua en kuitenkaan ole käyttää tuotetta muuten kuin lähinnä meikkipäivinä. Ihoni on jostain syystä (veikkaan juuri näitä kylmiä ja tuulisia ilmoja) juuri nyt SUPERherkkänä, joten kaikenlainen mekaaninen hankaus aiheuttaa kovan punoituksen kasvoille ja erityisesti silmien ympärille. Luulin sen aluksi johtuvan tuotteista, mutta sama toistuu myös muilla liinoilla poistettavilla puhdistustuotteilla, joten kyseessä täytyy olla liinojen aiheuttama hankaus iholla. Meikkipäivinä olen poistanut tuotteet märällä pumpulilla, jolloin reaktio ei ole ollut niin voimakas 🙂 kasvovedessä on valitettavasti jokin minulle sopimaton ainesosa, sillä parin päivän käytön jälkeen se nostaa esiin PODin suupielissä. Kasvovesi itsessään on muuten todella virkistävää, siinä on hyvä tuoksu ja sekin jättää iholle viileän tunteen eikä näin herkkäihoisellakaan nosta punoituksia tai kirvelyjä, ainoa reaktio on siis tuo POD.

Voin vain kuvitella tuotteen tehon normaali tai sekaihoisella..ja mikäli oma ihoni ei olisi tällä hetkellä näin superherkkä, voisin mahdollisesti saada atopiani taltutettua näiden tuotteiden avulla. Odottelenkin innolla hetkeä, jolloin iho lopettaa räjähtelyn joka kosketuksen seurauksena, niin pääsisin kokeilemaan öljyn ja vaahdon tehoa jatkuvassa käytössä 🙂 Näin tuotteista kirjoitetaan Jolien sivuilla:

”..puhdistusöljyssä on ainutlaatuisen ylellinen koostumus, joka on kuin pehmeää samettia. Öljy puhdistaa, kirkastaa ja antaa iholle happea. Poistaa epäpuhtaudet ja ravitsee ihoa sekä tasapainottaa ihon väriä. Sisältää runsaasti E-vitamiinia, kaktusviikunauutetta, sekä ruusunmarja- ja hasselpähkinäöljyä..”

”Toinen vaihe pitää sisällään hellävaraisen, mutta syväpuhdistavan samettisen täyteläisen vaahdon, joka suojaa ja elvyttää ihoa uudistaen ihosoluja. Ylellinen koostumus, joka puhdistaa epäpuhtaudet, antaa iholle happea sekä terveen, kirkkaan hehkun..”

”..kasvovesi, joka sisältää seitsemää erittäin tehokasta ikääntymisen merkkejä ehkäisevää aktiiviainetta. Puhdistaa viimeisimmätkin epäpuhtaudet iholta ja stimuloi ihoa. Ihosta tulee iki-ihanaisen puhdas, kirkas ja valmis vastaanottamaan puhdistusta seuraavat hoidot. Kasvovesi palauttaa iholle raikkaan harmonian..”

Onko Jolie konseptina teille tuttu? kysessähän on siis Suomen ensimmäinen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä konsepti, joka pitää sisällään kivijalkamyymälän hemmottelevalle ja erittäin laadukkaalle luonnonkosmetiikalle (tuotteiden joukosta löytyy myös HCS kosmetiikkaa, esim. Patyka, Pai sekä Colour Caramel 🙂 ), hemmotteleva spa sekä verkkoympäristö, josta löytyy mm. verkkokauppa sekä artikkeleita otsikoilla ravinto, keho&mieli, kauneus ja lifestyle. Sekä kivijalkamyymälässä, että puhelimen ja sähköpostin päässä naiset ovat ammattitaitoisia ja haluavat auttaa sinua löytämään sinulle sopivat tuotteet. Minulle, joka hylkää hyvätkin tuotteet huonon asiakaskokemuksen myötä, Jolie on kultakaivos 🙂 harmi vaan, ei-helsinkiläisenä pääsen harvoin käymään ihan paikanpäällä. Käykäähän tutustumassa! www.jolie.fi

 

 

 

 

kauneus iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *