Ladataan...
Caelia's

MEKKO Forever 21 / KENGÄT Minnetonka / AURINKOLASIT Dolce & Gabbana / KAULAKORUT Lindex (feathers) & vintage

Viime viikolla tallusteltiin inkkarina mokkasiineissa kaulalla roikkuvat sulat tuulessa heiluen. Maksimekot ovat kyllä ehkä maailman käytännöllisempia vaatekappaleita - aamukiireessä vain semmoinen niskaan eikä tarvitse miettiä ylä- ja alaosan yhdistämistä tuon taivaallista. Vilukissana yhdistin mekkoon vielä sukkahousut, mutta hellekeleillä mekko kaipaa kaverikseen vain sandaalit ja hellehatun. Materiaali on sen verran ohutta, että hihoista huolimatta siinä ei tule kuuma kesälläkään. Joko sinun vaatekaapistasi löytyy pitkä rivi maksimekkoja?

Ladataan...

Ladataan...
Caelia's

KIMONO Lindex edited by Kate Hudson / PAITA Isabel Marant pour H&M / FARKUT Asos / BOOTSIT H&M / AURINKOLASIT Dolce & Gabbana

Täällä sitä mennä viipotettiin kimono päällä niin että helmat vain hulmusivat. Kuvat ovat viime viikolta, kun en vielä uskaltanut nilkkureista luopua, nythän pärjää jo loistavasti vaikka sandaaleilla! Kimono näyttää meidän talouden toisen muotipoliisin mukaan ihan aamutakilta, mutta ei se onneksi ole ihan niin justiinsa - aamutakki, kimono, mitä näitä nyt onkaan. Nykyäänhän vaatteet ovat niin monikäyttöisiä, että aamutakitkin ovat ihan salonkikelpoisia.

Täällä odotellaan että saisin vihdoin aikaiseksi pumpata fillarin kumeihin ilmaa ja aloitettua työmatkapyöräilyn. Minähän olen sokerista ja sateessa en fillaroi, joten nyt säidenkin puolesta fillarikauden voisi korkata. Matkaa toimistolle on reilu 14 km, joten omalla sunnuntaikruisailuvauhdillani täytyy varmaan laittaa herätyskello soimaan jo kukonlaulun aikaan että ehtii ysiksi toimistolle. Koska olen ihan rapakunnossa, asetan tavoitteeksi pyöräillä töihin kahtena päivänä viikossa. Ekalla viikolla riittää se yksikin kerta. Katsotaan jääkö viimeiseksi :)

Millä sinä kuljet työmatkasi? Vaihdatko kesäksi fillariin?

Ladataan...

Ladataan...
Caelia's

PAITA JA HUIVI Lindex Edited by Kate Hudson / KAULAKORU Etsy / FARKUT Vintage (70s) / AURINKOLASIT Dolce & Gabbana / LAUKKU Kipling (saatu)

Meillä asuu muotipoliisi. Semmoinen aika lyhyt mutta erittäin tomera. Osoitti aamulla housujani sormella, ja totesi että äiti noi on ihan huonot. Päätti vielä uudestaan muistuttaa huonosta asuvalinnastani, kun tulin töistä kotiin. Äiti, noi on tosi huonot. Samalla esitteli omia kukkakuosisten legginsien verhoamia koipiaan ja totesi, että nämä on tosi hyvät. Ihana rakas tyttäreni.

Muotipoliisin mielipiteestä huolimatta itse viihdyin hyvin näissä housuissani, ja aion kiskoa ne jalkaani tulevana kesänä monen monta kertaa. Itse tykkään käyttää leveitä hippilahkeita nimen omaan kesäisin, ihanien kevyiden yläosien kaverina. Uusi ehdoton lempparini on kuvissa näkyvä Kate Hudsonin Lindex-malliston valkoinen tunika, voisin pukea sen ylleni vaikka ihan joka päivä!

Ladataan...

Pages