bouclé skirt & biker boots

kuva 1.JPG

kuva 3.JPG

kuva 2.JPG

SVETARI & HAME H&M / BIKER BOOTSIT Janet & Janet / LAUKKU Tory Burch

Terkkuja Tampereelta! Ajeltiin tänne aamusella viikonlopun viettoon, tänään ja huomenna suuntana on Blockfest. On muuten minun ihan eka festarireissu ikinä, iik! Luvassa ehdottoman hyvää bileseuraa,  uudet Vansin festarilasit ja tietty se Cheek. Eilisen asukuvan tavoin myös tämä viikonloppu menee aika rennoissa vetimissä, festarikassiin pakattiin Conversea, kollegea ja farkkua. No joo, sujautin minä sinne yhdet korkokengätkin mukaan, jos nyt jossain välissä muka pitäsi olla vähän siistimmin pukeutunut.

Eilen oli sen verran vilpoisaa että kiskoin aamulla sukkahousut jalkaan. Eikä muuten olleet yhtään liikaa vaikka alkuillasta aurinko alkoikin paistamaan. Bikerbootsit taas otin ehkä turhan aikaisessa vaiheessa syksyä käyttöön, balleriinoilla olisi kyllä vielä pärjännyt mainiosti. Mutta malttamaton kun olen. Harmaa kollari on uusi, löysin sen pikaisella ruokatunnin toivioretkellä H&M:stä. Paita on ollut kovin mieluinen, nyt jo kolmatta päivää peräkkäin päällä 🙂

Aurinkoista viikonloppua!

Muoti Päivän tyyli Trendit

the devil soup

soppa1.jpg_effected.jpg

 

En ole mikään kovin innokas kokkaaja, mutta silloin tällöin repäisen ja laitan muutakin kuin pakastepitsan mikroon. Paholaissoppa on kuitenkin all-time-favorite-mättö – sitä kuuluu tehdä aina sammiollinen kerralla ja syödä vaalean paahtoleivän kanssa kovasti ryystäen. Parhaimmillaan tämä tulinen keitto on talvipakkasilla, mutta eipä nämä helteet ole kovasti viime päivinä hellineet joten sopinee myös Suomen kesään. Soppaan tarvitset seuraavia aineksia:

1 1/2 – 2 litraa lihalientä, riippuen kuinka juoksevaa soppaa haluat
800 g jauhelihaa
1 punainen ja 1 keltainen paprika
2 isoa sipulia
suolakurkkua oman maun mukaan (itse käytän purkissa olevia voileipäkurkkuja)
valkosipulia niin ikään oman maun mukaan (eli PALJON!)
1 purkki tomaattipyreetä
1 kg tomaattimurskaa
2 purkkia smetanaa
chiliä oman maun mukaan (tulista sen olla pitää!)
muita mausteita (itse laitan pippurisekoitusta)

Ruskista jauhelihat, pilko vihannekset ja laita kaikki muutkin ainekset pataan porisemaan tunniksi tai pariksi. Soppa vain paranee vanhetessaan joten seuraavana päivänä makunautinto on vieläkin mahtavampi. Enjoy!

Koti Ruoka ja juoma