Auliksesta juhliin!

Kevään ylppärijuhliin saimme muutamat kakkutilaukset. Tilauskakkuja on kiva tehä kun pääse kunnolla koristelemaan!! 🙂 Tehtiin kermakakkua, juustokakkua, piirakkaa, voileipäkakkua ja suolastamuffinssia.

Pakkausmateriaalia meillä tosin on vielä rajotetusti.. Esimerkiksi raparperipiirakan kanssa oli vähän hakemista mutta kyllähän me se lopulta ratkaistiin. Raparperipiirakka kulkee hienosti juhlapöytään foliopiirakkavuoassa. 😉

Kahvilasta toivotellaan oikein aurinkoisia ja villejä juhlia kaikille valmistuneille! <3

 

Tilauskakkukuvia <3

img_2745.jpg

532725_314452468636007_366189534_n.jpgMANGO-PASSION

 

270807_314452368636017_1402571242_n.jpg

MUSTIKKA-VALKOSUKLAA

 

img_2752.jpg

VADELMA-BAILEYS

 

542945_314452541969333_336615222_n.jpg

TOMAATTI-MOZARELLA-BASILIKA

 

img_2747.jpg

TEXMEX

semmoisia 🙂

Suhteet Ruoka ja juoma Ystävät ja perhe

Resepti nro.1

Karpalo-valkosuklaapikkuleipä

12 kpl

125 g pehmeää voita

125 g sokeria

1 kananmuna

200 g jauhoja

1 ½ tl leivinjauhetta

130 g  rouhittua valkosuklaata

1 dl pilkottuja kuivattuja karpaloita

Valmistus:

1. Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna hyvin vatkaten

2. Yhdistä jauhot ja suola keskenään, siivilöi taikinaan ja sekoita hyvin. Hämmennä sekaan suklaarouhe ja karpalot.

3. Laita pellille, leivinpaperin päälle 12 ruokalusikallista taikinaa, huom. pikkuleivät leviävät uunissa. Paista 180 asteessa 10-12 minuuttia tai kunnes pikkuleivät ovat kullanruskeita.

Vaatimattomat näköistä mutta superherkullista pikkumakeaa!! Kahvikupillisen tai vaikka maitolasillisen kera. 383433_297687733645814_277370725677515_672499_573567697_n.jpg

Pikkuleipä 1,60 e/kpl 😉

 

 

 

Kulttuuri Ruoka ja juoma Suosittelen