Resepti nro.2
Tässä yksi parhaimmista juustokakuista mitä kahvilassamme on tehty, palanen teillekkin 😉
Brownie juustokakku
Browniepohja:
100g voita, 115g tummaasuklaata, 2,5 dl sokeria, 2 munaa, 0,5 dl maitoa, 2,5 dl jauhoja
Voi ja suklaa sulatetaan kattilassa miedolla lämmöllä, sekaan vatkataan sokeri. Sitten lisätään munat ja maito edelleen vatkaten, lopuksi jauho. Pohjaa paistetaan 180-asteessa n. 25 minuuttia.
Kuorrute:
700g tuorejuustoa, 1,5 dl sokeria, 3 munaa, 2 tl vaniljasokeria, 1 dl maustamatonta jogurttia
Sekoiteta hyvin kaikki muut aineet keskenään paitsi jogurtti.Hämmennä jogurtti lopuksi sekaan. Levitä browniepohjalle ja paista 160-asteessa 45 minuuttia.
Anna asettua jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
Kakun kanssa käy hyvin yhteen esim. mansikkakastike. Nauttikaa.