RASKAUSVIIKKO 36

❤️RASKAUSVIIKKO 36❤️ kirjoitettu 15.6.2021

Noniin, nyt voi alkaa sanomaan näin : ”tuntuu että olen raskaana”

Nenä on alkanut isontumaan ja huulet turpoamaan. Eli rakkaat ystävät, kyllä ne minunkin kohdalle tuli! 😁

Reilu viikon ajan on ollut sellainen olo, että lapsukainen alkaa kasvamaan ihan hyvää vauhtia ja minun meno alkaa pikku hiljaa hidastumaan! Tuntuu päivä päivältä enemmän, että vaapun ja kävelenkin juuri niinkuin raskaana olevat.

Yöt on mennyt välillä vähän huonosti, kun asentoa etsii ja vessassa juoksen edelleen aika useasti.

Jalat on alkanut myös ilmoittamaan välillä turpoamisesta, joten ostinkin juuri monta numeroa isommat sandaalit jos niillä pärjättäisiin ainakin hetken aikaa.

Sunnuntaina ja maanantaina pikkuinen olikin normaalia hiljaisempi tapaus ja vatsaa kovetti aikalailla kokoajan. Koitin kikkoja, jotta liikkeitä saisin tuntumaan mutta tuloksetta.

Päätin maanantaina soittaa Jorviin ja kerroin tilanteen. Sieltä sanoivat, että pitää mennä käymään varalta paikan päällä.

Olimme Jorvissa tunnin käyrillä ja sain juuri sen vaaditun 10 liikettä kyseisenä aikana. Lääkäri tutki käyrät ja sanoi että kaikki näyttäisi olevan ok ja ei tarvinnut ultrata, eli kaikki oli onneksi kuitenkin kunnossa!

Kyllä suosittelen ottamaan yhteyttä synnärille varalta mikäli yhtään itsestä tuntuu siltä, että kaikki ei ole ehkä aivan normaalisti. Sillä saa itselleen mielenrauhan ja kätilö oli myös sitä mieltä että kyllä se kroppa/ äiti tuntee jos on jotenkin erityistä rauhallisempi, mutta onneksi se ei aina enteile mitään vakavaa.

Lapsi alkaa siellä kasvamaan ja ei tietysti mahdu liikkumaan aivan samalla tavalla, mutta tuntemuksia pitäisi silti tulla normaaliin tapaan päivän mittaan. Toki on myös päiviä, jolloin lapsi on väsyneempi ja ei jaksa liikkua, mutta aina on hyvä varalta varmistaa tilanne!

Tänään on onneksi liikkeitä ollut normaaliin tapaan ja pitänyt myllerrystä oikein parin päivän edestä.

Jorvissa kätilöt oli kyllä todella ihanan oloisia🥰

Mielelläni kuulisin millaisia kokemuksia sinulla on Jorvista/ Naistenklinikasta
Kumpaa suosittelet?
.
.
.
.
#heinäkuiset2021 #elokuiset2021 #syyskuiset2021 #lokakuiset2021 #marraskuiset2021 #vauva2021 #raskaana2021 #esikoinen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *