3 x Bleiseri

Bleiseri, vaatekaapin kulmakivi, jolla voi muuttaa minkä tahansa asun hetkessä astetta tyylikkäämmäksi ja persoonallisemmaksi. Omasta mielestäni hyvä bleiseri kuuluu ehdottomasti vaatekaapin peruskalustukseen, etenkin jos haluaa lisätä tyyliinsä naisellisuutta ja vähän särmää. Itse olen kokenut, että kolme eri tyylistä bleiseriä on juuri hyvä määrä – vaihtelua löytyy mutta kaikkia tulee säännöllisesti käytettyä. Ja kaikki totta kai over sized -mallisina (tuntuu hassulta että vielä muutama vuosi sitten olen itsekin pitänyt lyhyttä ja tyköistuvaa mallia). Jos haluaa pitää vaatekaapin suht minimalistisena, tässä muutama vinkki, jotka olen kokenut itse tosi hyödyllisinä bleiserikokoelmaa haaliessani!

1. Musta perusbleiseri

Jos vaatekaapista puuttuu bleiseri kokonaan, suosittelen ehdottomasti ostamaan ensimmäiseksi  yhden mustana. Jos musta ei ole oma juttu, vaalea beige käy myös tosi monien erilaisten asujen kanssa. Omassani on valmiiks rypytetyt hihat, mikä on ihan mahtavaa sellaiselle, jolla on lyhyet kädet ja ongelmana usein se, että hihat ovat liian pitkät.

2. Bleiseri maanläheisessä värissä

Ruskea tai beige bleiseri on mustan lisäksi todella monikäyttöinen. Jos ruudullinen vaihtoehto ei tunnu omalta, sen voi hankkia ihan yhtä hyvin myös yksivärisenä. Jos bleiserissä on napit, se tekee siitä vieläkin monikäyttöisemmän: saat ihan erilaiset lookit riippuen siitä pitääkö nappeja kiinni vai auki!

3. Rohkea bleiseri

Mä henkilökohtaisesti rakastan aina silloin tällöin pitää jotain vähän näyttävämpää vaatetta, joka kääntää katseet. Jos erilaiset kuosit ja kuviot eivät innosta, nappaa itsellesi bleiseri vaikka pinkin värisenä!

Kun näistä alkaa aika jättämään, haluan ehdottomasti panostaa seuraavaksi laadukkaaseen villaiseen bleiseriin. Haaveissa olisi myös bleiseri + housut jossain ihanassa pastellivärissä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *