Täydellisen vaatekaapin rakentaminen

Okei, ei ehkä täydellisen, mutta omannäköisen!

Olenko ainoa, jolla on tai on vähintäänkin joskus ollut paha tapa ostaa jotain, koska se on ”ihan kiva”, alennuksessa tai ihan vaan koska oli huono päivä? Todennäköisesti en! Olen aloittanut useamman kerran hetken mielijohteesta vaatekaappini kokonaan alusta, koska olen juuri sillä hetkellä innostunut tietynlaisesta tyylistä vain todetakseni, että eihän se olekaan yhtään minun juttuni. Oman tyylin löytäminen on alkanut tuntumaan tosi tärkeältä jutulta, koska olen aina ollut ihminen, joka ilmaisee itseään pukeutumisen kautta.

Viimisen vuoden aikana olen alkanut pikkuhiljaa ymmärtää millaisissa vaatteissa viihdyn kaikkein parhaiten. Olen kuulostellut omia fiiliksiä, tunnustellut missä olo on kaikkein itsevarmin, tehnyt kaikkeni (ainakin melkein) etten ostaisi mitään hetken mielijohteesta ja alkanut rakentaa itseni näköistä vaatekaappia. Tavoitteena on kerätä pikkuhiljaa laadukkaampia ja ajattomampia vaatteita, jotka kestävät sekä käyttöä, että vaihtuvia sesonkeja. Liian pieneen boksiin en halua kuitenkaan itseäni ja tyyliäni ikinä pistää, aina pitää olla tilaa myös kokeilla uutta!

Olen vielä tooosi alkutekijöissä enkä missään nimessä asiantuntija, mutta ajattelin jakaa matkani blogin muodossa kaikille niille, joita aihe kiinnostaa! Tällä alustalla haluan keskutella, inspiroida ja inspiroitua, puhua trendeistä ja jakaa omia oivalluksia ja vinkkejä. Kaikenlaiset vinkit ja suositukset myös toiseen suuntaan ovat aina enemmän kuin tervetulleita!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *