Patukkaa proteiinilla

Voin kertoa, että parin päivän mahataudin aiheuttamien miinuskaloreiden jälkeen ei ensimmäisen terveen aamun aamusali ole kauheen fiksua. Meinasin hyytyä heti alku metreillä, mutta sinnikkäästi vedin treenin loppuun asti. Hyi. Älkää tehkö niinku mä teen 🙂

patukka.jpg

Asiasta patukkaan. Keliakiani vuoksi oon joutunut etsimään vaihtoehtoja kaikille entisille herkuille kuten esim. protskupatukat ja sopivasti luokkakaverini kertoilikin leiponeensa itse moisia. Hänen ohjeessaan oli tosin makeutusta koko mun viikkotarpeeni verran, joten tyyppasin hieman omanlaiseksi ohjetta ja erinomaisen onnistuneesti. Tässäpä teille maailman helpoin ja pelottavan paljon Snickersille maistuvien gluteenittomien prodepatukoiden ohje.

Snickersinmakuiset proteiinipatukat:

Kattilaan:

6rkl vettä

2rkl hunajaa

1dl pähkinävoita (itse käytin luomu crunchyä, josta tuli mukavasti rakennetta)

Sulata tasaiseksi massaksi ja anna jäähtyä.

Lisää joukkoon:

1,5dl proteiinijauhetta (suklaanmakuinen)

1dl kaurahiutaleita

sopiva ropsaus merisuolaa

Ja sekoita kaikki tasaiseksi massaksi. Painele levyksi pellille ja paista 200°c uunissa n. 10minuuttia. Leikkaa levyn ollessa lämmin ja anna jäähtyä rapsakoiksi.

Illalla vuorossa vielä Liikunta, terveys ja ravitsemus-luento, joka jatkuu huomen aamulla. Toi ravitsemuspuoli on kyllä niin valtavan kiehtovaa, että tuntuu ettei siitä saa tarpeekseen.

Itsellenikin hieman yllätykseksi vastaanotin äsken opiskelupaikan liikunnanohjaajaksi :o  Joten jumppajutut jatkuvat myös PersonalTraineriksi valmistumisen jälkeen. SIISTII!

 

 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Liikunta
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.