Tiedättekö sen tunteen ku ei pääse vessanpöntölle..

..istumaan ilman että joutuisi tiputtautumaan jo puolivälistä täysillä alas koska jalat eivät kanna 🙂

Mä tiedän!

Uutta saliohjelmaa puskee ja sen taas tuntee kropassa. Nytkun jalat alkavat skulaamaan jollain tasolla vastavuoroisesti kädet ovat niin finaalissa ettei vesilasi pysy läikkymättä kädessä. Mutta tää fiilis on sanoinkuvaamaton! Ensinnäkin ekaa kertaa elämässä mulla on peppu, tiedättekö ne kaksi kannikkaa jotka hölskyvät kävellessä paitsi ettei hölsky enää! Pepussa alkaa vihdoin näkymään pyöreyttä ja kiinteyttä joka ikuiselle lattapepulle on työvoitto. 

Mikä parasta, nämä pikku jutut saavat haluamaan vaan lisää treeniä. Lisää kärsimystä ja iltoja salilla jotka kruunaa jatkuvasti kipeät lihakset. Niin se menee ettei treenaaja tervettä päivää näe!

Aion päivitellä saliohjelmaa ja treeniagendaa tänne esille kun kerkeän. Tämä Lilyn sivusto vaatii hieman ensin tutustumista, jotta saan muokattua mieleisekseni ulkoasun ja kaikki muut pikkujutut. Kuviakin siis luvassa pikapikaa!

PT käski kiinnittää huomiota ruokavalioon, sillä huomaamattani syön LIIAN VÄHÄN kcal päivittäiseen kulutukseen nähden! Kovasti hämmästyin tätä, sillä ongelmani on enemmän se, ettei minulla juuri koskaan ole nälkä. Valittelin junnaavaa painonpudotustani ja ruokamäärän vähentämisen sijaan sainkin käskyn lisätä ruokailuja! Ajatuksissa alkaa syömään smoothievälipaloja tuntuisi hyvältä ja helpolta tavalta lisätä kuituja sekä superfoodeja ruokavalioon. Maanantai on hyvä päivä aloittaa joten huomisesta lähtee kokeilu lisäämällä smoothiet aterioiden välille!

Onko teillä hyvät Lilykollegat hyviä ja terveellisiä supersmoothie reseptejä jakoon?

   img_2087.jpg

Sunnuntai-iltaa jatketaan tutuissa merkeissä:)

-Saara

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *