Uusi vuosi, vanhat kujeet

Edellisissä postauksessa kerroin, kuinka oman elämäni käännekohta ja ns. uusivuosi alkoi jo kesällä- huipentuen joulukuuhun. Koen, että omalta osaltani on lupaukset tehty jo silloin, joten en katsonut tarpeelliseksi tehdä sen enempiä lupauksia enää vuoden virallisesti vaihtuessa. Samat asiat seuraavat minua tälle vuodelle ja tänä vuonna 2013 lupaankin:

– Olla armollinen itselleni ja kuunnella kehoani

– Nauttia hetkistä ja asioista kun ne ovat juuri tässä ja nyt

– Elää itselleni

– Omilla valinnoilla tukea terveyttäni ja panostaa siihen

– Saavuttaa unelmia ja tehdä niiden eteen kovasti töitä

– Osata rentoutua ja levätä

– Antaa kaiken panokseni ihmissuhteissa

– Tukea ja auttaa lähipiiriäni terveellisemmän elämän etsimisessä

healthy.jpg

Lupaukseni ovat siis hyvin yleismaailmallisia, mutta asioita joissa huomaan kaipaavani itsekkin muistuttelua ja erityistä huomioimista. Eilen olikin miesmuistiin niin erinlainen vapaapäivä, että voin kyllä sanoa olevani kerrankin täysin rentoutunut ja levännyt. Makasimme poikaystävän kanssa koko päivän pyjamissa, verhot kiinni kun vettä satoi räystäälle ropisten. Tentit läpäistynä, tehtävät palautettuna ja sali kiinni antoi luvan heittää aivot vapaalla ja olla kerrankin ajattelematta mitään 🙂 Tai no, hieman tein ohjelmointeja reippaille ohjattavilleni..

Minulla on muutamia hyvin erityyppisiä kuntoproggiksia menossa parasta aikaa, ja onkin ollut ilo seurata kuinka omilla neuvoillani ja ohjauksellani olen saanut ihmisiä avaamaan silmiään ja näkemään konkreettisia tuloksia kun vain on valmis tekemään hieman töitä sen eteen!

Seuraava projektini onkin poikaystäväni, jonka joululahjaksi ohjasin PersonalTrainer-kollegalleni ohjaukseen 😉 Tarkoituksena olisi, että hän jääkiekon ja salibandyn lisäksi syttyisi saliharjoittelusta. Ehkäpä varovaisen sytyttelyn jälkeen saisin itselleni bodauskaverinkin 🙂

keepkalm.jpeg

Tänään lenkillä ollessa ihmettelin, että kuinka joulun jälkeen tulikin suoraan kevät. Muutamassa päivässä Helsingin winterwonderland on muuttunut harmaaksi betonikaupungiksi. Hieman nahkealta tuntui kuvata jolkotellessani sateisessa ja sumuisessa säässä, joten kuvat tarjoaa jälleen google. 

Ps. Minua voi seurata myös Instagrammissa saara_johanna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *