Kahden kaalin gratiini
Romanesco.. Yksi kauneimmista asioista latva-artisokan jälkeen. 😀 Tämä yksilö päätyi gratiiniin kukkakaalin kanssa ja toimi siinä erittäin hyvin omaan makuuni.
Gratiini:
– 1 pieni kukkakaali
– 1 pieni romanescokaali
– Kirsikkatomaatteja
– 1 sipuli
– 2 valkosipulin kynttä
– 400g Naudan jauhelihaa
– ½ prk juoksevaa chili koskenlaskijaa
– ½ prk kuohukermaa
– 1 Mozzarella pallo
-Suolaa
– Mustapippuria
- Revi kaalit pieniksi ja laita kattilaan
- Laita kattilaan vettä niin että ne peittyvät ja anna keittyä hetki 3-5min
- Paista jauheliha, sipuli ja valkosipuli
- Laita kaalit, jauheliha seos ja pilkotut tomaatit vuokaan
- Sekoita kerma, koskenlaskija ja mausteet keskenään ja kaada se vuokaan
- Raasta päälle mozzarella
- Gratinoi 250c n.20-30min
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.