Grillipizza

Viikonloppuna saimme vieraaksi siskoni perheineen ja päätin kokeilla paljon kehuttua grillipizzaa. Fiilikset olivat kieltämättä hieman pelonsekaiset, sillä pizzojen kasassa pysyminen grilliritilällä epäilytti hieman. Kaikki kuitenkin sujui mainiosti ja pizzat valmistuivat grillissä todella nopeasti ja pohja oli täydellisen rapea!

P1014430.JPG

Grillipizzat:

– Myllynparas pizzajauhoja

-Hiivaa

-1 prk mutti pizzakastiketta

-Pizzamaustetta

-Valkosipulia

-Mozzarellaa

-Pepperonia

-Tuoreita herkkusieniä

-Rucolaa

Pizzapohjan tein Myllyn paras pizzajauhoista. Paketin ohjeen mukaisesta määrästä tuli 5 pitkulaista grillipizzaa.

P1014433.JPG

  • Valmista pizzataikina ohjeen mukaan
  • Kiehuta kasaan kattilassa mutti pizzakastike joka on maustettu valkosipulilla ja pizzamausteella
  • Kauli valmis ja kohotettu taikina viideksi pitkulaiseksi ja ohueksi pizzaksi
  • Levitä pizzapohjille kastiketta, siivutettua mozzarellaa ja muut täytteet
  • Paista pizzoja pienissä erissä kuumassa grillissä hetki (ole kuitenkin tarkkana ettei pohja pala)
  • Lisää pizzojen päälle tuoretta rucolaa
  • Tarjoile raikkaan salaatin, tuoreen parsan ja jogurttikastikkeen kera!

P1014438.JPG

 

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.