Ladataan...
City Jungle

Kuten edellisessä postauksessa kerroin tänään matkaan etsimään kadonnutta aurinkoa Suomen rajojen ulkopuolelta. Tämän postauksen tullessa julki olen toivottavasti jo laskeutunut Lesvokselle ja "kotiutunut" hotelliini. 

Ajattelin että otan reissun ajaksi Twitterin ahkeraan käyttöön. Pyrin kirjoittamaan sinne niin sanottua matkapäiväkirjaa reaaliajassa tietenkin. Jos kiinnostaa lukea kommelluksiani ja kuulumisiani lätäkön toisella puolella niin tämän linkin takaa löydät minut seuraavan viikon ajan:

https://twitter.com/CityJungle_blog

 

Palattuani takaisin Suomen maalle, kokoan tiivistetymmät postaus pakkaukset reissustani.

 

 

Ladataan...
City Jungle

"Pakkaat vaan kaiken tarpeellisen mukaan." - Kuulostaa yksinkertaisemmalta mitä todellisuudessa on. Kuinka voi ollakin niin vaikeaa 1) Löytää oikeanlaiset kuteet 2) Mahduttaa kaikki tarvittava mukaan ja 3) Olla unohtamatta mitään oleellista. Pakkaaminen ainakin itselleni on yhtä kuin ydinfysiikka - mahdotonta ymmärtää. Ei nyt äkkiseltään tule yhtään reissua mieleen jolloin kaikki nuo kolme edellä mainittua kohtaa olisi onnistunut sata prosenttisesti. Vaikka pakkaaminen ei minua hirveästi nappaa, se tuo kuitenkin hyvän fiiliksen loppujen lopuksi (jos pakkaaminen omasta mielestä kyseisenä hetkenä on onnistunut). Pakatessa tulee se "varmuus", että reissuun ollaan lädössä ja pian.

Tarkoituksena olisikin nousta lentokoneeseen tiistai-keskiviikko välisenä yönä ja matkata etelään lomailemaan. Lähes joka vuotiseen tapaamme kuuluukin ainakin yksi reissu perheen kanssa Suomen rajojen ulkopuolelle. Tämän vuoden reissu starttaa aivan piakkoin ja viime hetken hätä pakkailut ovat käynnissä. Tuohon kolmikkoon voisin vielä lisätä 4) Pakkaamisen aloittaminen liian myöhään.

 

Lomakohteemme tänä vuonna on Kreikan Lesvos niminen saari, ja lämpötila lukemat liikkuvat siellä 30-35 asteen hujakoilla. Joten kunnon itsensä grillaamista tiedossa. Monelle varmaan tuo Kreikka sana kolahti tekstistä läpi ja myönnettäköön että täällä ruudun toisella puolella ollaan jännityksessä seurailtu Kreikan tilanteen kehkeytymistä. Muutamaan otteeseen ollaan myös ehditty ajatella omalta osaltamme "pahinta" eli koko matkan peruuntumista. Matkalaukusta tällä hetkelle löytyy läpikuultavaa tunikaa, shortseja, toppeja ja bikineitä. Näillä eväillä ei hirveän paljon painoa kerry matkalaukulle. Uskoisinkin että tunika + bikinit yhdistelmällä talsitaan läpi koko loman. 

 

 

Pages