Mie meen eteepäi vaik ois pakki pääl.

Eilen yritimme etsiä Helsinki 10:iä, mutta ollaan ilmeisesti taas ajastamme jäljessä, kun ei olla kuultu sen lopettamisesta/siirtymisestä..?

Reissu ei kuitenkaan ollut turha, sillä huomattiin samalla yksi reliikki, jonka edessä oli pakko pitää pieni hiljainen minuutti:

2013-10-08_16.18.02_0.jpg

Karjalaiset sydämemme itkivät, mutta samalla ne täyttyivät hellyyttävästä lämmöstä, kun ajattelimme, että VirkkuKoukkunen on tälläkin hetkellä yksi kotikaupunkimme ainutlaatuisuuksista. Sillä eihän koti oli imatralainen koti, jossei siellä ole mm. näitä magneetteja,kasseja,penaaleita,rahapusseja,muita pussukoita,postikortteja,kirjanmerkkejä,tyynynpäällisiä,pyyhkeitä………

Tänäinen luento siirtyikin perjantaille ja kahden vapaapäivän huumassa lähden katsastamaan kauppojen tarjontaa. Epäonnekseni lähipäiviä kutsutaan myös hulluiksi, joten ehkä löydän itseni ahdistumassa ihmisten ja alennusten puristuksessa.
Hyvää keskiviikkoa itse kullekin! (=

-Elina

Hyvinvointi Mieli

Esteettisempi ruokapostaus vol.1

Tämä on ihan oikeasti esteettinen postaus, koska tässä ei ole yhtään kuvaa. Voin kuitenkin kertoa, että ruokajuttu itsessään ei ole kovin esteettinen.

Uskon, että siellä on monta hyvää ihmistä, jotka sinnittelevät/tanssivat ripaskaa lihattoman lokakuun kanssa ja haluaisinkin jakaa teille ja miksen muillekin äsken hyväksi toteamani vegeuunijutun reseptin. Tämä on niin helppo, ettei tässä voi epäonnistua, joten no worries !

All u need is:  love, munakoiso (kesäkurpitsankin luulisi sopivan), pari sipulia, valkosipulia (n.3 kynttä), paseerattua tomaattia kunnon tölkki, paketti tofua (käytin pehmeää, nappasin vaan halvimman), paketti fetaa, suolaa ja pippuria.

Sit teet niin, että ruskistat sipulit öljyssä ja lisäät paseeratun tomaatin. Tän jälkeen pilkot itketetyt munakoisoviipaleet ja viskaat uunivuokaan, perään murennat tofun ja fetan, sitten vaan kastike sekaan ja kaikki kauhalla sopivasti sekaisin. Uunissa saa olla sen 30 min. välillä sekoittaen. 

Omaan makuun tuossa olisi voinut olla vaikka toinen munakoiso, mutta makunsa kullakin, kyllä se vaan maistuu, varmaan koska siinä on fetaa !

Haluaisin vielä tietää, kuinka lihatonta viettävillä normilihansyöjillä menee ja mikä ajoi tähän kuukauden ilmaiseen kokeiluun ?

Oman elämänsä huippukokki, 

Vilma. 

(munakoiso itketetään niin, että se siivutetaan ja siivujen päälle ripotellaan suolaa -> kun pintaan on noussut nestettä se pyyhitään pois, avot) 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Liikunta Ajattelin tänään