Ladataan...

No. 29 - Pastel Pink Hair

Hyvin usein kun oon katsellu töissä hiuslehtiä, vastaan tulla tupsahtaa kuvia pastellisista hiuksista. Silloin aina mietin, että joskus haluan kokeilla, miltä tuntuu olla vaaleanpunaisessa tukassa! Se haave siintää jo kauas menneisyyteen, kun esikuvana oli kasaripiirretyn Jem And The Hologramsin Jerrica Benton, eli Jem itse. Nyt kun mun hiukset oli jo valmiiksi tarpeeksi vaaleat, niin ajattelin, että nyt tai ei koskaan. Näillä pastellisilla sävyillä on kiva leikkiä, kun ne kuitenkin kuluu aika hyvin pesuissa pois.

No. 7 - Learn How To Play a Guitar

Mun yksi pitkäaikaisimmista haaveista on se, että voisin laulaa ja säestää itseäni kitaralla. Ainut pieni ongelma on se, että siitä kitaransoitosta ei ole koskaan tullut yhtään mitään. Ja jos joku asia ei heti ala mulle hahmottua, niin jätän sen leikin kyllä todella nopeasti kesken. Joitakin vuosia taaksepäin eräs tuttava suositteli ukulelea, koska se on niin simppeli soitin. Ajatus jäi kutkuttelemaan korvan taa, ja tuli taas muutama kuukausi sitten mieleeni. Sitten tuli vihdoin se odotettu hetki, kun sain ukulelen lainaan ystävältä. Se tuntui soittimena heti omalta, ja tosiaan tarpeeksi helpolta. Sen kielet eivät myöskään sattuneet sormiin, niin kuin tavallisen akustinen kitaran kielet. Mä tiesin jo heti, mikä tulisi olemaan mun eka biisi. Se oli jo päässyt kehkeytymään pieneksi haaveeksi pienen ajan sisällä. Minä, ukulele ja Jason Mrazin I'm Yours. Miten paljon pieni soitin voikaan tuoda iloa! Se hetki kun tajusin, että hei -  mähän soitan ja laulan! Siinä hetkessä oli iloa ainakin sadan koiranpennun verran :D

Lainasoitin palautui omistajalleen, mutta nyt mä olen itsekin iloinen ukulelen omistaja!

 

 

Ladataan...

Indiedaysin järjestämä Bloggers' Inspiration Day 2015 oli kiva lisä tähän syksyyn! Pääsin vihdoin tutustumaan, että mihin maailmaan sitä ollaankaan matkustamassa. Pisteissä pääsi tutustumaan eri brändien uutuuksiin ja kuulemaan kivoja vinkkejä!

Nelly.com pisteellä oli näytillä Nellyn syksyä.

Ensivilaukselta tämä näyttää aivan tavalliselta laukulta, mutta sitä se ei ole, vaan se on Olympuksen tyylikäs kameralaukku-uutuus!

Ja tämä kameranhihna on myös ihan omaa luokkaansa. Yksi ehdottomista lemppareista täällä!

Olympuksen pisteellä oli myös ammattikuvaaja Lars Johnson jakamassa omia kuvausvinkkejään bloggareille.

Vagabondin pisteellä oli ensi kevään mallistoa näytillä ja halutessaan siellä pääsi myös kuvauttamaan itseään Vagabondin kengissä.

Instrumentariumin pisteellä oli kova kuhina alusta alkaen, kun näytillä oli Heritagen uusi Swarovski-mallisto. Tästä vielä lisää tuonnempana :)

Black & White -lounge piti huolen käsien kauneudesta henna-tatuointeineen ja geelilakkauksineen. Eipä tarjoilussakaan ollut moittimista ;)

Fresitan pisteellä pääsi maistelemaan lämmittävää Fresita-Blossaa.

Lisäksi oli vielä tarjolla kaikenlaisia ihania herkkuja!

Eipä ollut huono päivä ollenkaan ;) Tänne vielä ehdottomasti uudestaan, jos vaan mahdollisuuksia siihen tulee.

 

 

Pages