6 kuukautta lukuina

CougarWoman

Koppasin Julian tontilta haasteen vastaan. Lukuja. Tyypille, jolla oli vaikeuksia läpäistä lyhyt matikka lukiossa, ja joka yhäkin laskee sormilla, montako päivää on tästä keskiviikosta ensi viikon tiistaihin. Juu kiitti! 

Mutta aina voi yrittää. Tässä siis viimeisen puolen vuoden lukuja nelkytplussavelakoiraelämästä – luvut on perustettu Ykkösmiehen 10 viikon kotipoissaoloille (joka on arvio, en muista tarkkaan milloin ja kuinka kauan – tai edes missä – se on ollut).

140 koiran käyttöä – mikä siis on todella vähän. Ykkönen hoitaa käytön (ja Mossekin vähän), minä ainoastaan, jos olen ypöyksin kotona.

3600 tupakkaa. Ja ei, en laske, mitä kaikkea niilläkin rahoilla olisi voinut ostaa.

78 pulloa kotona juotua viiniä, ja

2 krapulaa (joista toinen Mossen kanssa)

26 rimpsalla käymistä (sisältää sekä ulkona syömiset ja baarittelut – yleensä ei yhtä ilman toista – mutta ei lounaita eikä lattekahveja)

1 ulkomaanmatkaa, ja

8 kotoa poissa vietettyä yötä

336 suukkoa Ykkösmiehen kanssa

2 seksipartneria (gosh darn it, jos olisin ajastanut ensi viikon torstaille, olisin voinut sanoa luvuksi yksi)

8 Mr. Mossadin kanssa vietettyä yötä, ja yhteensä

11 Mosse-tapaamista

24 seksikertaa (Woohoo, mulla on ollut seksiä keskimäärin kerran viikossa viimeisen puolen vuoden ajan, näin niinkuin tilastollisesti. Yleensä kyllä tuppaavat klusteroitumaan tietyille ajankohdille. Jännä homma.)

1 raskaussäikähdystä (saisi kyllä olla jotain ihme ninjaspermaa)

0 riitaa Ykkösmiehen kanssa

0 riitaa Mr. Mossadin kanssa, paitsi jos

2 tekstiviestiriitaa lasketaan mukaan

2 räkäitkukohtausta (ei liittynyt riitoihin)

208 Netflix-tuntia

2 elämästä(ni) poistunutta poistettua ihmistä (T ja Turkish)

2 elämääni tullutta ihmistä (joku Mossen hevihemmokaveri ja yhden israelilaisen bändin kitaristi, molemmat Facebookiin)

Mitä tästä listasta voi päätellä?

Että ihmiseksi, jota lapset eivät "rajoita", nysvään aivan liikaa kotona, katson aivan liikaa Netflixiä, ja tuota etelä-eurooppalaista tissutteluakin voisi ehkä vähän rajoittaa. 

Hmmm...näh.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Vai annoit sinä loparit Turkishille.

Aika määrältä tosiaan näyttää tuollainen 12 (!!!!) pulloa kuukaudessa - tahti. Puoli pulloa per päivä on aika paljon eikä se taida olla ainoa alkoholi mitä juot. Keski- ikäisten naisten naamatauluista näkee helposti, että kuka käyttää ja kuka ei.

CougarWoman
CougarWoman

Jep, näin pääsi käymään. :)

Niin...no se naamassa näkyminen tai näkymättömyys tälleen äkkiseltään ajateltuna on ehkä  kuitenkin enemmän minun ja vähemmän sinun ongelmasi, hmm? ;) 

NotCredibleDates

12 pulloa kuukaudessa ei edes riitä :D Meinaan sitä itekin aina on viiniä kotona ja tulee suhteellisen usein tosiaan otettua se lasi tai kaksi. Viikonloppusin saattaa mennä 4-5 pulloa helposti haha. Mutta tosiaan itepähän olen elämäni valinnut ;)

CougarWoman
CougarWoman

Jep, sama täällä - että siis viikolla tosiaan se lasi tai kaksi ruuan kanssa on kyllä tullut tavaksi... Jos näkyy naamassa niin lähinnä onnellisuutena, haha. 

Näkyy naamassa paitsi onnellisuutena, myös sileytenä. Ei näy rypyt kun on tasainen turvotus kasvoilla :) Skål!

CougarWoman
CougarWoman

Sipsit ja viini - ikuinen nuoruuden lähde. :D 

Nestedieetti by Leila & Annukka: nestettä pitäisi nauttia 3 l/pvä. Eli 2 l valkoviiniä ja 1 l konjakkia jotta vatsa toimii. Kun sipsithän näkyy myös vyötäröllä ja se ei käy ;)

TiaB (Ei varmistettu)

hahahaahahah. sanon kylla etta elama lapsen kanssa sisaltaa myos paljon viinin juontia ja tv:n tuijottamista. Etta jaksaa.

CougarWoman
CougarWoman

Tämänkaltaisia havaintoja olen ollut tekevinäni "lapsellisten" ystävättärieni keskuudessa joo. :D 

Aloitteleva p (Ei varmistettu)

Mten ni turkish poistettu? Tästä ei ole erikseen raportoitu, w000t??

CougarWoman
CougarWoman

:D Kaikki aikanaan. En mä ihan kaikkea heti raportoi ;) 

Juliaihminen
Juliaihminen

Luvuista päätellen sulla on kyllä aikas mukava elämä! 

minsu
Mainostaulujen takana

Mä olen kyllä tietyistä jutuista aikas kateellinen. Räkäitkuja piisaa omastakin takaa, samoin tunteja telkkarin seuralaisena, en kadehdi ehkä viinipullojakaan enkä röökejä, mutta pari muuta kohtaa kyllä ottaa koville, prkl ;)

Juliaihminen
Juliaihminen

Veikkaan että meillä kaikilla olisi parempi elämä, jos melaa tulisi mekkoon yhtä usein kuin puumalla.

minsu
Mainostaulujen takana

Tuota noin. Jos tämä olisi ollut jonkun muun kommentin tai ap-kirjoituksen alla, olisin voinut ohittaa harvinaisen tökerönä kommenttina. Mutta koska se nyt sattui olemaan jonkinlainen heitto mun kommenttiin, niin ei kai auta. Ilman mitään spektaakkelihakuisuutta.

Viittasinko suoraan Puuman seksikertoihin vs omiini? Ehkä viittasin rimpsakertoihin, ehkä ulkomaanmatkoihin tai muualla nukuttuihin öihin? Sä et oikeastaan tiedä yhtään siitä, kuinka usein saan "melaa mekkoon". Toiseksi tämä on vähän sellainen heitto, että ratkaisu moneen elämän epäkohtaan olisi seksi. Joo, kivaahan se on ja joo, monesti se parantaa elämänlaatua ainakin henkisesti, mutta en mä nyt sanoisi, että monen elämä parantuisi vain siksi, että sitä melaa saisi useammin.

Mä nyt yritin ottaa sun kommentin mahdollisimman positiivisesti ja katsoen sitä mahdollisimman hyväntahtoisten lasien läpi, mutta mä en tykkää "saada melaa mekkoon"-jutuista yhtään. Monestakin syystä.

Juliaihminen
Juliaihminen

Ou noou!! Mä luulin et sun kommentti oli läppä, jota sitten vain jatkoin semmosessa hehheh-hengessä, kun puuman blogissa puhutaan juurikin kyseisestä aiheesta aina niin ihanan suoraan.

Ei siis mis-sään nimessä ollut tarkoitus loukata. Mun huumorintaju on selkeesti vähän liian ronskiksi muuttunut täällä äitiyshuuruissa! Pahoittelen kovasti ja elä oo vihainen! 

Hetkonen (Ei varmistettu)

Voi ei. Mainostaulujen takana-Minsun pisteet laskivat minun silmissäni nyt roimasti. Miten huumorintajuton ihminen voikaan olla noin hienon blogin takana!? Hyvänen aika. Ja nyt taisi sattua arkaan paikkaan, muuten. Vitsi vitsi. Mielestäni Juliaihmisen kommentti on pelkästään hauska, eikä nälvi teikäläistä.

minsu
Mainostaulujen takana

Että jos meitä ei samat asiat naurata niin se mä olen automaattisesti huumorintajuton? Okei. 

Ilargia (Ei varmistettu)

Ehkä kyse ei ollut siitä, että asia ei sua naurattanut, vaan siitä, että koit tarpeelliseksi tulla ripittämään kommentoijaa siitä, miten todella törkeä kyseinen vitsi susta oli? Huumorintajuun kuuluu myös se, että ymmärtää jonkun asian huumoriksi, vaikka se ei juuri itseä naurattaisikaan.

minsu
Mainostaulujen takana

En tietenkään ole vihainen :) huumori on joskus vaikea laji ja kyllä täällä taisi olla nyt yksi tosikko lukemassa ja vastaamassa sun kommenttiin.

Juliaihminen
Juliaihminen

Viittasin siis kommentilla ennen kaikkea itseeni! :D

Mutta joo, tuo mela mekkoon ei ole kauhean korrektia kieltä. Tai siis todella kaukana siitä hyvin monella eri tasolla!

CougarWoman
CougarWoman

Näh, riippuu siitä, millä tasolla (?!) liikutaan ;) Puumatasolla "melaa mekkoon" on aina takuuvarma kommentti! (Mutta siis tajusin kyllä. Peace <3) :)

Vakkarilukijasi Sanni (Ei varmistettu)

Voi ihania lukuja. Mutta miten olet kyennyt pitämään kirjaa koirakäynneistä ja viinipulloista? Tässä omat, ankeammat noin-lukuni:
* Viinipulloja 48
* Seksikertoja 1
* Juoksulenkkejä 98
* Salikäyntejä 25
* Syötyjä megasipsipusseja 24
* Luettuja kirjoja: 27
* Kertoja, joloin melkein olen päättänyt aloittaa oman blogin 12
* Kanavan kääntämistä Cheekin soidessa 666
* Uuden tyylin valitsemista ennen baariin lähtöä 18
* Baariin lähtö samoissa kledjuissa kuin aina ennenkin 18

CougarWoman
CougarWoman

Hauska listaus! :) 

No en mä olekaan niistä mitään excelejä vääntänyt :D Näppituntuma-arviolla ja keskikulutuksella mennään, mutta jotain on ihan laskettukin (!) esimerkiksi toi koiran käyttö = Ykkösen poissaoloviikot x päiviä viikossa x käyttökerrat päivässä (10x7x2). Jos oikein olisi alkanut räpimään niin tuosta olisi voinut vielä vähentää ne kerrat, kun Mosse käytti. 

(Ja ennen kuin joku ehtii kommentoimaan että mitessitäkoiraavaan2kertaapäivässäkäytetään, niin todettakoon, että meillä on iso ja aidattu piha, jossa se saa juosta vapaana.) 

"Kanavan kääntämistä Cheekin soidessa 666" :D :D :D

Ja hei - aloita ihmeessä se oma blogi! :)

Vakkarilukijasi Sanni (Ei varmistettu)

En jaksa aloittaa blogia, kun sitten pitäisi aktiivisesti ylläpitää ja vastata mahdollisiin kommentteihin. Siksi olen päättänyt toistaiseksi vain kommentoida muita. Tämä on paljon hauskempaa. Ja ehtii tehdä käsi sipsipussissakin tätä.

Oikeasti olen sitä mieltä, että sipseissä on jotain huumetta seassa. Voisin syödä sipsejä aamupalaksikin. Ja joskus syönkin. Onneksi ankara juoksuharrastukseni kumoaa sipsien tuomat läskiysvaikutukset, enimmiltä osin. Ja viinistä en luovu vaikka naamasta näkyisi mitä. Joskus mietin, mitä jos tunnustaisi itselleen olevansa alkoholisti? Sehän meinaa, ettei saisi koskaan juoda pisaraakaan. Mieluummin tunnustan itselleni olevani viinin suhteen hyvin eteläeurooppalainen. Onko eteläeurooppalaisilla tuo alkoholismin raja eri kuin tiukkiksilla suomalaisilla?

CougarWoman
CougarWoman

Mä en itseasiassa tiedä, miten siellä suhtaudutaan alkoholiin - siis muuta kuin sen, että ei siellä koskaan kukaan niin naamat ole kuin Suomessa. :D Juomakulttuuri vissiin hieman erilainen. 

Mun oma määritelmä (ja siis disclaimer: älkää nyt kukaan herranjumala uskoko tähän, tää perustuu vaan mun omaan fiilikseen eli ei ole millään muotoa määritelmänä validi) on se, että alkoholisti on tyyppi, joka on niin riippuvainen alkoholista, että se alkaa haitata muuta elämää.

Ts. jos alat perumaan menoja alkoholin takia (oli ne sitten kavereitten tapaamisia tai salilla käymistä), jos menet krapulassa tai kännissä töihin, tai jos hermostut/saat fyysisiä oireita ellet juo. 

Vaikka varsinaisten määritelmien mukaisesti mä kait juonkin yli riskirajojen, mikään noista yllämainituista ei ole mun kohdalla totta (nojoo, ehkä niinä kahtena krapulapäivänä puolen vuoden sisällä olisin saattanut perua, jos olisi ollut menoja).

Se lasi-kaksi viiniä arki-iltaisin ei mua haittaa mitenkään (ja jos olen yksin, en myöskään niitä juo - ui perhana, Ykkösen poissaolot olis pitänyt vähentää pullojen määrästä), ja ne loput menee yleensä perjantaina ja/tai lauantaina silleen hitaasti tissutellen alkuillasta ihan pikkutunneille asti. 

 

 

vaimoke (Ei varmistettu)

Tämmöset listat saa aina mussa sellasen "miltähän oma lista näyttäisi?" -pohdinnan :D

Vaikka nyt näin:
7 yötä eri osoitteessa pojan kanssa.
28 yötä eri osoitteessa miehen kanssa.
0 pulloa viiniä.
2 annosta absinttia.
78 tölkkiä batteryä.
51 tölkkiä kokista.
26 orgasmia.
55 "torjutuksi" tuloa.
20 buranaa.
360 reumaläälettä.
15 lomapäivää.
0 ulkomaan matkaa.
2 eri kumppania (joista 0 salattua).
15 itkupotkuraivaria (ei minulla).
4 akvaarion puhdistusta.

CougarWoman
CougarWoman

Mielenkiintoinen lista! :) 

sannamannaaa (Ei varmistettu)

Mielenkiintoinen lista! Pakko kyllä sanoa tuosta alkoholin käytöstä, että olen nähnyt ihmisillä pienemmilläkin määrillä maksavaurioita. Toki itse päätät mitä riskejä elämässä otat, mutta olet kuitenkin vasta nelikymppinen, ja jos viininjuonti jatkuu samanlaisena, niin voi olla että ehdit saamaan siitä ihan oikeita terveyshaittoja elämäsi aikana. Mihinkään absolutismiin ei tietty ole tarvetta, mutta jos vaikka arki-viineistä osan vaihtaa veteen, niin silläkin pääsee pitkälle ja viini maistuu sitäkin paremmalta sitten viikonloppusin. :)

CougarWoman
CougarWoman

Joo, olen tietoinen pitkäaikaisen alkoholinkäytön vaikutuksesta maksaan. Ja tupakoinnista keuhkoihin, ym. Mutta kiitos kuitenkin huolenpidosta. :) 

Mulla on vähän semmoinen maailmanloppumeininki, että hirveän vanhaksi ei tosin ole tarkoituskaan elää... 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.