Askarrellaan-paskarrellaan!

CougarWoman

Leikkasin toisesta kondomista femidomin ja taiteilin kieli keskellä suuta toisen muistuttamaan jotain, mitä tietyt etelän jenkit tykkäsivät pitää päässä 1800-luvun lopulla lähtiessään porukalla kahden keskenään poikittain asetellun puumateriaalin polttotalkoisiin. Silmänreiät vaan puuttuivat.

Täytyy myöntää, etten ole aina ollut ihan universumin tarkoin, mitä tulee oraaliseksiin vailla ehkäisyä; osaksi myös, koska mielestäni fellaatio kondomin kanssa vie suorituksesta sen kaikista parhaimman osan - sen finaalissa tapahtuvan - pois.

Tällä kertaa kyseessä oli kuitenkin poika, jonka seksihistoria oli minulle täysin tuntematon, paitsi siltä osalta, että kondomia ei oltu koskaan käytetty. Rankkasin pojan siis suurimpaan riskiryhmään; ja vaikka tällä olisikin ollut vain yksi parisuhde, josta oli lähdetty puhtain paperein (mistä ei ollut mitään todistetta), en olisi uskonut sanalliseen vakuutukseen taudittomuudesta. Ne parikymppisen hormonit ja sitä rataa. (Nörttipojan kanssahan siirryttiin kondomeista pillereihin vasta, kun pojalla oli esittää mustaa valkoisella puhtaudestaan.)

Ruokakaupan Poika seurasi touhujani vähintäänkin suurella mielenkiinnolla. Minun oli purtava huultani ollakseni nauramatta selittäessäni mitä tein; mieleen tuli elävästi kaikki lapsena katsellut askarteluohjelmat ja niitä juontavat touhutädit. Taisipa mielessä käväistä Studio Julmahuvin Touko-Poukokin.

Lopulta, positioituamme kondomit NASA-insinöörin tarkkuudella, saatoimme keskittyä molemminpuoliseen oraaliseksiin. Ruokakaupan Pojalla oli anatomia vähän hakusessa, mikä taas häiritsi minun suoritustani suusanallisen ohjeistuksen muodossa (suu täynnä ei saa puhua). Vähän aikaa lempeähköä ohjausta (osa ohjauksesta tosin suoritettiin ottamalla tukasta kiinni, koska aloin olla aika täpinöissä), ja Ruokakaupan Poika pääsi sen verran jyvälle, että vatsanpohjassa alkoi tuntua tuttua kihelmöintiä; ja uskalsin itsekin lisätä tempoa jonkin verran.

Havaitsin kuitenkin että kiihdytys nollasta sataan oli liikaa, enkä ehtinyt imaista kuin muutaman kerran, niin Ruokakaupan Pojan mopo keuli taas; ojaan mentiin ja akka jäi pientareelle ihmettelemään.

Toipuessamme - poika orgasmistaan, minä järkytyksestäni, heh - ehdin onkia sen verran taustaa, että pojalla on ollut yksi tyttöystävä, jonka kanssa seurusteli melkein kuusi vuotta (aloitti siis kypsässä 14 vuoden iässä); ja että muutama kuukausi on tullut sinkkuiltua. Ei kuulemma harrasta yhden yön juttuja. 

Yritin pitää pokkaa, mutta ilmeisesti fyysinen puoleni jätti minut pulaan, sillä kesken rupattelun Ruokakaupan Poika havahtui:

“Mut hei sä et oo saanu vielä kertaakaan!“

Tuumasta toimeen; ja vaikka odottavan aika oli pitkä, se palkittiin lopussa sormi-kielikombinaation avulla. Ruokakaupan Poika nosti virnistäen päänsä jalkovälistäni ilmeisen onnellisena tuottamastaan tuloksesta, ja suukotteli reisiäni katsoen minua samalla silmiin.

Kohottautui venyttelemään polviensa varaan, eikä huomioni voinut olla kiinnittymättä jalkoväliinsä, jossa taas oltiin paraatiasennossa. Viittilöin kysyvästi, ja Ruokakaupan Poika punastui silmiinnähden.

“Mä kiihotuin tosta uudelleen.”

Ja taas mentiin. 

***

(Ei jatku ensi numerossa ;) )

Kommentit

Hereillä oleva lukija (Ei varmistettu)

Yritä tässä nyt sitte olla hihittelemättä aamupalaverissa.. ;D

HIIVI (Ei varmistettu)

Kyllähän se limakalvotartunta toimii noinkin päin, vai väitätkö että kaveri käytti saksittua kortonkia kielessään?

CougarWoman
CougarWoman

Aaahhhaaahhh ei. :D Sanoin 'femodomi', mutta tarkoitin tietysti femidomia. (Editoitu oikeaan muotoon.) Eli leikkasin kondomin "auki", ja peittelin sillä pyhyyteni huolellisesti. 

tarkennus (Ei varmistettu)

Femidom = naisten kondomi (kuten varmaan tiedätkin... joka siis tulee ihan emättimen sisään!).

Suuseksisuojat ovatkin sitten erikseen. :-)
Mutta tosiaan kortsuistakin voi suuseksisuojan tuolla kuvaamallasi tavalla tehdä.

HIIVI (Ei varmistettu)

No tuota nyt ei kukaan usko, että auki leikattu kortsu pysyy pimpin päällä samalla kun sitä nuolee... Itse kun annan kielihoitoa, niin se on kyllä sen verran kokonaisvaltaista touhua, että siinä ei kortongin kappaleet pysy mukana. Ja aikaakin menee niin paljon, että minä en ainakaan viitsisi lateksinmakuista muovilärpykkää lutkutella. Lopeta jo tällaisen propagandan kirjoittaminen, täyttä skeidaa... Toivottavasti saat kunnon kondylooman tai vähintään sukupuolielin herpeksen pilluusi :) siinä sitä riittää YM:lle selittämistä! ps. Kuinka saatanan tyhmä ukko sulla on, kun ei mistään mitään tajua?=

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos samoin (toivotuksiisi vedoten). On aina hienoa, kun sivistyneet herrasmiehet (oletan, että olet miespuolinen, vaikka tokihan cunnilingusta voivat harjoittaa naisetkin) kommentoivat niin kaikenkattavasti, että heidän sivistyneisyytensä tulee heti selville, niin ei tarvitse erikseen alkaa arpomaan. 

Kai se riippuu siitä kielihoidon laadusta, että pysyykö se kondomi siinä päällä vai ei. Joillakuilla on tietysti tarve latkia kuin pentukoirat, joskin voidaan olla kahta mieltä tekniikan täydellisyydestä. Samoin kai myös riippuu laadusta, että kuinka paljon aikaa huipun saavuttamiseen kuluu...saahan siellä nysvätä taidoton vaikka viikkokausia. ;) 

Ai niin, ja ne kondomit eivät muuten enää nykypäivänä edes kauheasti lateksilta maistu. :) 

 

ihmettelijä (Ei varmistettu)

Onkohan tämä herrasmies joku sellainen jonka olet torjunut kun rakastajaa hait ennen Nörttipoikaa? Aika katkeraa tekstiä meinaa tulee kyseiseltä herrasmieheltä. Jos näin on, niin kyllä jotkut ottaa rankasti rukkasten saamisen. :D

CougarWoman
CougarWoman

Joo tajusin kanssa että olin luultavasti vähän vieläkin huumasta sekaisin kirjoitellessani :D Eli siis juurikin näin kuin korjaat :) 

miuau (Ei varmistettu)

Enemmänkin mua kiinnostaa se, et tykkäät spermasta? :D

CougarWoman
CougarWoman

No juuh, jokaisella on...paheensa? ;) 

miauau (Ei varmistettu)

Hihihi!!!! No saa kyllä, hyvä kun jotkut tykkää. :D

uteliaskoala (Ei varmistettu)

Olisi todella mielenkiintoista kuulla miltä sinusta nyt TUNTUU tämän Ruokakaupan Pojan kanssa sekstailun jälkeen. Siis henkisesti, ei fyysisesti! :D

Jos olen ymmärtänyt oikein, Nörtti oli ainoa mies jonka kanssa olet Ykkösmiestä pettänyt, ja suhteenne ei selvästikään ollut pelkkää seksiä vaikka se siinä kenties (ainoana) alkutekijänä olikin. Eli nyt kun repertuaariin on tullut jo toinen rakastaja, onko tilanne jotenkin erilainen, onko syyllisyyttä enemmän/vähemmän jne.? Tai tuntuuko jotenkin siltä, että "noh, tällaista tämä tulee olemaan sitten vastaisuudessakin"?

Ymmärrän toki jos tämä on aivan liian henkilökohtainen aihe. :)

CougarWoman
CougarWoman

Itseasiassa ajattelin pykätä juurikin ko. aiheesta postauksen vielä tällä viikolla, jos mulla on siihen aikaa :) Ei kai tässä blogissa enää mikään ole liian henkilökohtaista :D :D :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.