Au au au au au

CougarWoman

Onneksi pyöreitä ei juhlita kuin kerran vuosikymmenessä. Ihan mieletön juhlapäivä takana, vieläkin vähän puhalluttaa.

Synttärijuhlapäivä alkoi valokuvaussessiolla, teemana burleski. Matkustin naisporukassa studiolle, jossa meidät toivotti tervetulleeksi kaksi todella symppistä miestä; toinen oli visagisti/hiusstylisti ja toinen valokuvaaja. Visagistilla ei ollut kiire, ja kolmisen tuntia myöhemmin peilikuvasta tuijotti takaisin niin kaunis nainen, että ihan sydäntä kivisti (tai sitten sain lievän sydänkohtauksen – sekään ei tässä iässä liene mahdotonta).

Valokuvaaja oli sillä välin rakentanut lavasteet, ja pukeutumisen jälkeen sain poseerata sydämeni kyllyydestä.

Olo oli kuin filmitähdellä.

Illalla sitten kotiin, Ykkösmies oli järjestänyt bileet ja värvännyt esteettisen silmän omaavia kavereitani mukaan koristelemaan lokaation asianmukaisesti. Kun saavuin ovelle, DJ pisti soimaan onnittelulaulun, ja koko poppoo saatteli minut sisälle yhteislaulun säestämänä.

Yleensä, kun kutsun porukoita juhlimaan, mainitsen aina, etten tarvitse lahjoja. Tästä eteenpäin en mainitse, heh. Sain ihan mielettömästi kaikkea ihanaa (oikeasta) shampanjasta parfyymiin, (tietysti) juomaa ja älyttömän huolella mietityn lahjakorin, joka sisälsi hemmottelua niin keholle kuin vatsallekin.

Siinä vaiheessa kun lahjaksi saamani Jägermeister-pullo oli jäähtynyt pakkasessa napsukuntoon ja snapsilasirivistö ilmestyi tarjottimelle, tajusin että seuraavana päivänä saattaa vähän päätä kivistää.

Muuten bileet seurasivat synttäribileitten vakiokaavaa (ainakin, mikäli kyseessä on kahdeksantoistavuotissynttärit); yksi juhlijoista napsuili liikaa ja päätti mennä pihalle haukkaamaan happea. Ykkösmies talutti kyseisen naisen nukkumasta pihalta meidän vierashuoneeseen ja pisti ämpärin unikaveriksi. Sille tuli käyttöä.

Toinen vieraista lähti pikkutunneilla kävelemään kotiin (kieltäytyi taksista, koska pelkäsi että oksu) ja palasi noin vartin päästä takaisin itkua tuhertaen. Ei muistanut enää, missä koti sijaitsi. Ykkösmies otti koirat mukaan ja talutti samalla vieraankin kotiinsa.

Naapurin vähemmän hetero poika päätti ilahduttaa juhlakalua strippausnäytöksellä. Vanhempansa tulivat väliin, kun bokserit olivat lentää jalasta. Harmin paikka.

Juhlakalu itse kaatui naama edellä suorin vartaloin koomaan aamukuudelta sunnuntaiaamuna - onneksi osui sänkyynsä. Puoliltapäivin herätessä tyynyssä oli naaman kuva, päässä hakkasivat pajavasarat ja Netflix sekä pizza olivat päivän avainteemoja.

Vielä tänä aamunakin piti pysähtyä vähän puhaltelelmaan aamutoimien välissä.

Ei ole kuulkaas helppoa täyttää neljäkymmentä. 

Kommentit

Ansa X

Onnittelut! Hauskaltahan tuo kuulosti, pajavasarointia lukuunottamatta. Ja oikeinko tosi et laulanut Aikuista naista kotikaraokessa?

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos <3 No en. Koska sehän nyt vasta olisikin ollut vähän mautonta (haha). Mutta pistetään viisikymppisten varalle muistiin! :D 

Ansa X

Hmm. Itse muistan hoilanneeni tuon jo kolmekymppisissäni. Tai ei sentään. Se taisi olla enemmänkin kailotusta. (Kyseistä biisiä eivät laulutaidottomat voi vetää laulaen. Se on joko hoilaamista, kailottamista tai vaihtoehtoisesti määkimistä.)

Torey
Näissä neliöissä

Itse jouduin karaokessa hoilaamaan sen jo 18-vuotta täytettyäni! :D

Oranssinen

Kuulostivat loistavilta bileiltä :) Ja mieluumin Jägerjysäri kuin  Smoothieripuli!

Voin kertoa että neljästäkympistä eteenpäin elämä senkus paranee :D

 

PS: Aikuista naista en laula karaokessa ikinä vaikka jo vuodella on 50 ylitetty. Enkä kyllä laula kovin vähällä mitään muutakaan ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla kävi sama homma mutta muistaakseni Puutalobabyn kohdalla. Vitutti.

CougarWoman
CougarWoman

Miitää..? Mikä Earth Hour..?! o_0 

Vierailija (Ei varmistettu)

Sen saa pois päältä, jos sen löytää. Se mainos voi olla sivupalkissa esim. kilometrin päässä hautuneena blogin lukijalistojen yms muiden alle ja pamahtaa siellä itsekseen päälle jorisemaan.

Torey
Näissä neliöissä

ONNITTELUT! :)

Onnittelut! Mä sain mieheltä maailman parhaat synttärikortit, kun tuli tuo lukema täyteen: 2 kpl Onnea 20- vuotiaalle! 

Kristaliina
Puutalobaby

Kuvia! Kuvia! Kansa (minä) vaatii burleskikuvia! Vaikka silleen klassisesti musta palkki silmien päällä?

Hei ja onnea!!!! :)

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos <3 No mä tuota mietin mutta koko kuvasta tulisi yhtä suurta palkkia, kas kun sitten pitäisi peittää muutama tatuointikin... :) (Plus että odotan photoshopattuja versioita, heh.) 

Pari sannaa

Kippis ja onnea nelikymppiselle! 

Kukkavarvas (Ei varmistettu) http://uusioperheenkuviot.blogspot.fi

Onnea paljon :)

Mä en oikeasti nyt voi lopettaa nauramista tuolle vierasressulle joka on itkien palannut lähtöpisteeseen koska ei muista missä asuu :D Onneksi sentään löysi takaisin sinne mistä lähti. Jotenkin niin itseäni kuvaava humalatila. Mulle on ihan oikeasti sattunut myös noin muutaman kerran. Joskus aikanaan haahuilin kotitalon ympäristössä jotain puolitoistatuntia ennenkuin tajusin mihin pitää mennä. Lohduttavaa että mä en ole ainoa.

Hyvät bileet on kyllä onneksi lähes aina niiden jälkipelien arvoiset. Varsinkin kotibileet!

Luana (Ei varmistettu)

Onnea!
Synttärisi kuulostivat ihan pro-meiningiltä, kuvia odottelen myös :)
(Täällä kanssa pajavasarointia, oma Hubbyni täytti myös pyöreitä menneenä vilona, ja sitä juhlittiin ihan kahtena iltana perätysten! Huh heijaa, olo normalisoitunee torstaihin mennessä, toivon ainakin...)

darzan (Ei varmistettu)

Onnea, onnea, onnea!!
Ja kiitos mahtavasta blogista! Tykkään niiiiin paljon sun kirjoitustyylistä. Todella, todella paljon. &lt;3 Kuvia odotellessa. :)

kissainen (Ei varmistettu)

Ihana postaus, sai ihan äänihymyn kanssa lukea ja piristi aamua :D Ja suuret onnittelut :)

Miss Madde (Ei varmistettu) Http://antakaamulletauko.wordpress.com

Paljon onnea!!!
Bileet ja kuvaus kuulostivat ihanilta - mulle kävi viime vuonna omien nelikymppisten kanssa heikommin, kun olin juuri eronnut: peruin itse järkkäämäni synttärikekkerit ahdistuksissani ja suuntasinkin kaverin kanssa shoppailureissulle... :)

Ansa X

Joskus kun olin noin 22-vuotias, osallistuin kaverin kaverin kolmikymppisille. Miespuolisen henkilön synttärit siis. Hän kuuntelutti siellä meillä vierailla Juha vat (mikä se vat siinä muuten on?) Vainion kappaleita. Se oli mielestäni vaariuden huipentuma. Se, että joku täyttää 30 ja vielä kuuntelee Vanhoja poikia viiksekkäitä.

Omiin nelikymppisiini on vielä pari vuotta. Otan mallia Puuman synttäreistä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.