Awwww en ehkä kestä

CougarWoman

Se tunne, kun aamulla herätessäsi puhelimessasi odottaa niin söpö ääniviesti (ranskalaisella aksentilla (!) lausutulla englannilla), että suupielet kapuavat korvien yläpuolelle asti ja silmäsi alkavat tuikkia, vaikka kello on varttia vaille kuusi aamulla, ja sulat sänkyysi kuin kynttilä aurinkoon. 

Viesti oli tehty kuiskaten (varmasti johtuen viestin ajankohdasta, joka oli kolmelta aamuyöllä), ja nosti välittömästi kaikki karvani pystyyn silleen hyvällä tavalla, kuljetti värinän päänahasta aina jalkapohjiin asti. Kitarapojalla olisi tulevaisuutta ASMR-alalla. 

Herramunjee, vieläkin värisyttää. Uuuuuh. 

 

Kommentit

ASMR my nemesis! Oivoi miten siistiä! Nauti!

Mä yritän toeta siitä, kun 29-vuotias yltiöcuuma nuorisolainen lähettelee mulle snäppejä. Mä en tajua kuinka joku voi olla niin namuisa. Mulla menee noin neljä vuotta toeta viestistä ja mun tekee vaan mieli palata takaisin alakouluun, kun käytös vaikuttaa matchaavan sen ikäryhmän kanssa parhaiten.  

CougarWoman
CougarWoman

Testasin tuota sen viestiä mun ASMR:iä fanittavalle ystävättärelle ja sekin suli sänkyynsä :D 

Mulla ihan sama, hahaha :D Ja mikäs siinä ;) 

 

Sulla on sen viestin määrän arvosta kultaa!

Jos palaamme takaisin ala-asteelle, niin otetaan sit kaverikuva, kun meillä on koulussa kuvaus? <3

CougarWoman
CougarWoman

*etsii Deloreanin avaimet* 

Tullaaaaan! <3

Naislaif
Naislaif

Saan kiinni tuosta tunteesta. 

Se tuntuu kuin tulisi muusta maailmasta ja ei olisi todellista. Ehkä sen tuoma tunne katoaa päivänvalossa ja karkaa ja vain sen rippeistä saa kiinni. Mutta ehkä se taas palaa <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.