Blogiloma

CougarWoman

Huomenaamusta lähtien olen kaukana kaikesta; Ykkösmiehestä (joka saapui sopivasti työkomennukseltaan kaksi päivää ennen lähtöäni), töistä, koirasta, Puusepästä, T:stä ja blogistani.

Puuseppä “tapailee varovasti” jotain uskonnollisen yhteisönsä tyttöä; hän on löytänyt sopunsa ja päättänyt jäädä. Olen onnellinen hänen puolestaan ja toivon, että tämä tyttö tajuaa, mitä Puusepässä saa, eikä jätä häntä kuten kaikki muut ovat tehneet tähän mennessä. Haluan vetäytyä takavasemmalle, mutta ehdin tehdä sen lomani jälkeenkin. Ja aion tehdä sen niin, että Puuseppä luulee olevansa se, joka ehdottaa suhteemme lopettamista, sillä en halua olla taas yksi, joka jättää. Hän haluaisi vielä jatkaa, ainakin toistaiseksi

T aikoo muuttaa omaan asuntoonsa tämän viikon lopulla; hän ei siis palatessani ole enää naapurini. Hän sanoi, että haluaa taas pian tavata; ja että hän kuulemma pitää minusta enemmän kuin todennäköisesti olisi viisasta. Ja minäkin pidän hänestä. 

Huomenaamusta lähtien vaihdan ykkösvaihteelle, ehkä annan rullata vapaallakin. Aion nauttia auringon lämpimästä hyväilystä kehollani cocktaileja siemaillen ja kävellä liian hitaasti varvastossuissani. Aion lukea hävyttömän monta kirjaa uuden aurinkohattuni varjostaessa kasvojani ja tähyillä salaa vähäpukeisia miehiä rannalla aurinkolasieni suojasta.

Matkalla vietän myös syntymäpäivääni. En tiedä, olenko taas vuotta viisaampi, mutta ainakin olen taas kasvanut ihmisenä, itsenäni.

Wifi on lomakohteessa kuulemma ärsyttävän hidas. Ehkä se ei ole paha asia. 

Kommentit

Oranssinen

Olkoon lomasi täynnä helteisiä päiviä, kylmiä coctaileja, katseenkestäviä komistuksia.

Naislaif
Naislaif

Lempeitä lomapäiviä ja sopivaa etäisyyttä kaikesta. Tyynnyttäviä tuulia ja syleileviä aaltoja. Onnekasta bikinien kastelua, Itse tallon loskassa ja olen valtaisan onnellinen keväästä ja siitä, että voin käyttää aurinkolaseja ja laulaa täysillä autossa. Hyvää lomaa :)

NotCredibleDates

Oikein ihanaa lomaa sinne :)

Rispa (Ei varmistettu)

Eei! Mitä teen lomasi ajan kun ei ole tiedossa uusia postauksia!

evepaa

Pidä aivan mielettömän ihana loma muruseni!

Ps. täällä jo vähän ikävöidään postauksia ;) 

Kommentoi