Ding dong - hullun kellot kajahtaa

CougarWoman

Tervetuloa hulluuden ytimeen!

Kerroin tässä joulukuun (!) postauksessa Messututtavuuden tarjouksesta, jossa tarkoituksenani oli tulla hemmotelluksi hotellisviitissä hänen toimestaan. Olin jo jossain mielenhäiriössä vähällä suostua, kun mies hävisi linjoilta kuin keskustelukumppani aikoinaan  059-palvelusta (hieman vähemmän varttuneille tiedoksi: ennen interwebsiä ja kaiken maailman tindereitä oli 059-numero, johon pystyi soittamaan ja siellä sitten keskustelemaan random-tyyppien kanssa – vähän kuin irc-galleria, mutta lankapuhelimessa).

Minua feidaaminen ei juurikaan hetkauttanut; poistin miehen viestit ja jopa muutin sähköpostiasetukset siten, että tyypin meilit menisivät jatkossa suoraan roskakoriin lukemattomina.

Viime viikolla sitten tiirailin LinkedIniä; olin saanut ilmoituksen, että sama tyyppi, joka kävi profiilissani viime viikolla, on käynyt siellä myös tällä viikolla. Klik klik ja kyllä – Messututtavuushan se siellä.

Pahaa aavistellen kävin kurkkaamassa (onneksi puumameilini) roskakoria, ja tädää – tyypiltä oli tullut viimeisen viikon aikana neljä sähköpostia.

Tässä vaiheessa uteliaisuuteni voitti, ja klikkasin ensimmäisen auki. Ding dong.

“Luultavasti tämä meili menee lukemattomana suoraan roskakoriin – mitä en toivo. Ymmärrän, että olet vihainen, ja toivon, että olet onnellinen nykyisessä suhteessasi. Olisin halunnut pystyä tarjoamaan sinulle kaiken, mitä olet ikinä saattanut toivoa, mutta ohitin mahdollisuuteni. Olet ehkä pohtinut, miksi lopetin yhteydenoton.

Aion nyt olla täysin rehellinen. Huomasin, että aloin kiintyä sinuun ihan liikaa ja että itse asiassa olin todella rakastunut sinuun. Pelkäsin, etten pysty hallitsemaan tunteitani, tai että osoittaessani ne säikäyttäisin sinut pois. Siksi ajattelin tuolloin, että on parempi ottaa etäisyyttä ja että ne tunteet sitten laimenisivat.

Olen todella pahoillani, että katkaisin yhteydenottomme. Ymmärrän, että voin unohtaa edes haaveet siitä, että voisimme joskus olla yhdessä. Minun oli kuitenkin pakko kirjoittaa sinulle, sillä olet tehnyt minuun uskomattoman vaikutuksen…

Olen ollut typerä idiootti. Tajuan, että ajattelen sinua vieläkin koko ajan, ja luulen, että tulen ajattelemaan sinua elämäni loppuun asti.

Rakkaudella, M.“

Tik-tak, tik-tak, viri-viri, tööt tööt. 

Perataanpa meidän “suhdehistoriaamme” hetki: olemme tavanneet kerran messuilla, jonka jälkeen olemme olleet sähköpostiyhteydessä. Tästä messutapaamisesta on ehkä kolme vuotta aikaa. Sen jälkeen Messututtavuus on muun muassa saanut lapsen yhdessä tyttöystävänsä kanssa.

Muut kolme meiliä jatkoivat samalla linjalla; viimeisessä rukoiltiin minua vastaamaan.

Minua alkoi suoraan sanoen pelottaa. Tämä kilaristalkkeri tietää, missä olen töissä.

Mietin hetken, pitäisikö jättää kokonaan vastaamatta, mutta toisaalta: mitä, jos tyyppi “rakkaudentuskissaan” ilmestyy työpaikalleni?

Vastasin siis hyvin lyhyesti, että kyllä – postisi ovat päätyneet suoraan roskakoriin, ja että minulla ei ole minkäänlaista halua enää jatkaa yhteydenpitoa missään muodossa; ja että toivon, etten enää koskaan kuule hänestä.

Lähetin myös kuvakaappauksen ensimmäisestä meilistä ystävättärelleni todistusaineistoksi kysyäkseni hänen mielipidettään. Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä.

"Vittu se on hullu."

No älä. 

 

Kommentit

I am, Am I

Itsellä oli joskus samanlainen tilanne. Tosin tämä stalkkeri oli aluksi hyvä ystäväni jolle olin tehnyt selväksi etten kaipaa elämääni parisuhdetta ja se oli hänelle täysin ok asia. No oltiin kavereita kunnes yhtäkkiä hän muuttui tosi vaativaksi. Jos en viikkoon nähnyt häntä tai käyty kahvilla, laittoi hyvin vihaista viestiä miksen tahdo enää olla hänen kanssaan jne.... sit kun nähtiin hän olisi tahtonut tehdä kanssani asioita joita pariskunnat tekee...kröhöm mä en tahdo parisuhdetta...pyyteli anteeksi ja sanoi että hän ei voi minkään kun rakastaa minua äärettömästi ja on valmis tekemään vuokseni mitä vaan... noo pyysin vähän etäisyyttä häneen myös ystävyydessä, joka oli minun puoleltani alkanut jo hiipua tyypin jatkuviin "rakastan sua" juttuihin.... tyypistä ei kuulunut vähään aikaan mitään kunnes laittoi kerran viestiä, että mitä jos mentäis parisuhdeterapiaan niin saataisiin suhteemme kuntoon....mihkään pariterapiaan mennä kun ei olla pari!!!!! Hullu.... viimeinään blokkasin tyypin joka paikassa kun alkoi uhkailemaan että jos hän ei minua saa niin ei saa kukaan muukaan.....

CougarWoman
CougarWoman

No hyi helvatta. Ja hui! Täällä ei onneksi (ainakaan toistaiseksi) olla tappouhkauksiin asti ylletty, mutta toihan on jo todella pelottavaa. 

TrineH
En suostu jäähylle

Kamalaa! Loppuiko ahdistelu sitten...? Todella pelottavaa ajatella, miten ihmisen päässä todellisuus muuttuu.. Ja että oot aikaisemmin tuntenut tuon tyypin, että ei edes ole mikään random, vaan ystävästä josta tulee nuts. Huh..

 

I am, Am I

Hänestä ei nyt ole hetkeen kuulunut yhtään mitään ja onneksi emme ihan samalla paikkakunnalla asu. Siltikin pelottaa välillä että jos hänen päässään yhtäkkiä niksahtaa pahasti ja kidnappaa minut kellariinsa rakennettuun häkkiin... 

Vierailija (Ei varmistettu)

se on irc, ei irq

CougarWoman
CougarWoman

Ai juu :D Meni ihq ja irc sekaisin vissiin :D Kiitos :) 

TrineH
En suostu jäähylle

No jopas on creepy kaveri!! Ja kivaa ajatella, että se on jonkun lapsen iskä. Nice. Tuliko siltä vielä viestejä..?

 

CougarWoman
CougarWoman

Joo siis yhdessä niistä sen meileissä luki myös, että jos haluan, niin se jättää perheensä siltä istumalta mun takia. o_0 Mutta tosiaan todella vakaan ja vastuuntuntoisen oloinen kaveri...

Ei toistaiseksi ole (onneksi) tullut...

marjapilami
Nørrebro Summers

Apua, miten creepy.

Linkkari-stalkkaukset on aina kuumottavia, kun näkee että sama tyyppi käy toistuvasti profiilissa (mullakin on yksi pitkäaikainen vakiovieras). Ja kai kaikkien on pakko olla tietoisia siitä, että Linkkarissa profiilivisiitit näkyy sille kohteelle?!??

CougarWoman
CougarWoman

Ilmeisesti eivät vaan välitä (ehkä oli tarkoituskin, että huomaisin?)...koska käsittääkseni LI:ssä pystyy myös katsomaan profiileja anonyymina. Ainakin mulle on joskus tullut niitä viestejä, että joku on katsonut anonyymina...mikä on itseasiassa vielä creepympää :D 

marjapilami
Nørrebro Summers

Voi olla anonyyminä juu, mutta sitten ei ite voi stalkkaa niitä ketkä on itteään stalkannu... and NO ONE wants that! :D

Pidän peukut pystyssä, että tää hiippari jättää sut rauhaan..

mariiia
Catching Rainbows

Hei wuhuu sain kaiken luettuu! :D Nyt pystyn alkaa seuraa reaaliaikaisesti ;) 

 

...ja ehkä pystyn keskittyy kans eilen alkaneeseen kouluun!

CougarWoman
CougarWoman

:D Ehkä kannattaisi joo :D Hyvä ajoitus!

Ja kiitos kun jaksoit kahlata läpi ;)

Hyvää viikonloppua! <3 

Naislaif
Naislaif

Muistan 059- jutun! Kiitos muistosta ja hymystä. 

Et usko lienee rakkauteen ensimessussilmäyksellä?

Hullu se on!

CougarWoman
CougarWoman

Heh, elävästi muistan monta perjantai-iltaa eteisen lattialla lankapuhelimeen liimautuneena.. :) 

Joo, hänellä tunteet heräsivät ilmeisesti erittäin helposti o_0 

Creepy. 

Naislaif
Naislaif

Oi lankapuhelin :)

KaverinKaveri (Ei varmistettu)

Tietääkö tämä stalkkeri tän sun Puuma-blogin, jos niin nythän sä heität vettä kiukaalle oikein urakalla, kääk?

Toinen ajatus mikä heräsi, niin eihän tämä kai ollut kuin ajan kysymys. Onhan sulla nyt ollut näitä miehiä ja rakastajia ja muita mieskuvioita jo aikamoinen määrä, kyllä tuohon sakkiin näitäkin mahtuu. Ja tällä vauhdilla lisää tulee... Aina kun on seksiä / tunteita pelissä, niin näitä tapauksia tulee!

CougarWoman
CougarWoman

Ei onneksi tiedä... 

No on! Mutta mun tuurilla sitten stalkkeriksi äityy tyyppi, jonka kanssa ei ole edes ollut mitään fyysistä kontaktia ikinä (nojoo, kättelyä lukuunottamatta). Eli sen takia tämä "tunteitten palo" on myöskin hieman häiritsevää.. o_0 

:D

Kauhea juttu, mutta nauratti myös! Toivottavasti siis pääset stalkkerista eroon, ei taida olla kaikki muumit laaksossa kaverilla..!

Sun blogi on aina kyllä niin päivän piristys :).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.