Don’t sh*t where you eat

Kun vaihdoin työtehtäviä myyntipuolelta logistiikkahommiin, vaihdoin myös toimistoa. Yrityksessämme on kaksi suurta toimistotilaa rakennuksen eri puolilla: yksi kaupalliselle ja yksi operationaaliselle puolelle. Niinpä sanoin tammikuun lopussa hyvästit myyntitykeille; juuri niille pukumiehille joista en periaatteessa pidä, mutta joiden kanssa tulin ihan hyvin toimeen kaupallisen puolen ainoana naisena, ja muutin kimpsuni ja kampsuni toimistoon, jossa logistisen osaston lisäksi työskentelee muutama teknisen puolen tyyppi, sekä finanssipuolen pojat.

Istun selkä selkää vasten yhden finanssipuolen pojan kanssa. Tai no, kai häntä jo mieheksi voi tituleerata, kun kerran saavuttaa 28 vuoden kypsän iän ensi kuussa. Finanssipoika on yksi harvoista kollegoistani, joka tupakoi kuten minäkin, joten olin hänen kanssaan aika paljon tekemisissä – tupakkataukojen merkeissä – jo työskennellessäni rakennuksen toisella puolella.

Nyt kanssakäymisemme on päivittäistä. Finanssipuolen pojilla on hurtti huumorintaju, johon pystyn samastumaan; viihdyn tällä osastolla huomattavasti paremmin ilman jatkuvia kusemiskisoja ja kukkotappeluja, jotka syntyvät väkisinkin, kun myyntimiesten egot niputetaan yhteen tilaan.

Varsinkin Finanssipojan – joka muuten on sinkku – kanssa vietän suhteellisen paljon aikaa.

Finanssipojan suonissa virtaa äitinsä puolelta saamelaisverta – kuten minussakin jonkun kantaäidin kautta, tosin hyvin vähän – ja geeniperimä näkyy myös ulkonäössä; ruskeat silmät, tummat hiukset. Isältään poika on kuitenkin perinyt pituuden, ja jaksaa aina naureskella, että osallistuessaan sukujuhliin tapittaakin koko äitinsä puoleista sukua vähintäänkin päätä pidempänä muita.

Olen aina pitänyt Finanssipoikaa hyvänä (työ)kaverina. Kunnes viime yönä näin hänestä unta, joka oli erittäin eroottissävytteinen.

Unessa makasin sängyllä, ja jostain syystä Finanssipoika rasvasi vartaloani kauttaaltaan vieressäni maaten, kuitenkin varoen koskettamatta minua kehollaan. Minä olin täysin alasti, hän oli täysissä pukeissa. Vähä vähältä hivuttauduin lähemmäksi häntä, käännyin kyljelleni hänestä poispäin, ja hän löysi rintani ja alkoi rasvata niitä huolellisesti. Painoin takamustani hänen lantioonsa, ja tunsin hänen erektionsa peppuani vasten. Finanssipoika painoi nenänsä niskaani ja painautui ihan kiinni minuun.

Tässä vaiheessa unta selvisi, että emme olleetkaan sängyssä kaksin – toinen finanssipuolen tyyppi kosahti istumaan, ja totesi että hän tästä jo lähteekin, ja että palaveroikaa ihan rauhassa kahdestaan loppuun asti.

Siihen heräsin hämilläni ja turhautuneena. Unen kiihko ei vaimentunut aamutoimien tai suihkun aikanakaan. Töihin päästyäni Finanssipoika istui jo paikallaan, käänsi ruskeat silmänsä minuun ja toivotti hyvää huomenta hymyillen. Minä hymyilin takaisin, huomasin katsovani silmiinsä hieman pidempään ja hieman intensiivisemmin kuin ennen.  

Finanssipoika istuu tätä kirjoittaessani, kuten aina, selkäni takana. Vaikka välimatkaa on parisen metriä, olen silti aistivinani hänen kehonsa lämmön. Haluaisin istua hänen syliinsä ja kietoa jalkani hänen ympärilleen. Haluaisin jäädä hänen kanssaan kahdestaan toimistolle sen jälkeen kun kaikki muut ovat jo lähteneet. Haluaisin hänen kanssaan vaikka mitä.

Kevätkiimaa vissiin ilmassa.

whereyoueat.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *