Ei jännitä, ei paineita.

CougarWoman

Ei, en jännitä tapaamista Kitarapojan kanssa juuri ollenkaan. Ei, minua ei häiritse meidän kahdenkymmenen vuoden ikäeromme. Ei, en tunne mitään paineita siitä, että minun kehoni liikkuessani muistuttaa laavalampun hypnoottista vellontaa, kun taas tämä street workoutia harrastava pyykkilautavatsa helmenvalkoisine, täydellisine hammasriveineen luultavasti muistuttaa liikkuessaan lähinnä valpasta pantteria, joka on lihakset jännittyneenä valmistautunut iskuun.

Koska en jännitä yhtään, enkä tunne paineita mistään, niin olen ihan muuten vaan ja pelkästään omaksi ilokseni:

- Uusinut melkein koko lomagarderoobini ja nettishoppaillut ilmavia, söpöjä kesämekkoja.

- Varannut kampaaja-ajan.

- Varannut mani/pedin ja kynsihuollon sekä sormiin että varpaisiin.

- Käynyt säännöllisesti solariumissa, koska uskon, että ruskettunut löllö on parempi kuin mobydick-löllö. (Toissijaisesti tämä estää minua myös palamasta ensimmäisenä päivänä ja näyttämästä loppulomaa keitetyltä hummerilta.)

- Ostanut ihmeitä lupaavia kuorinta-aineita ja seerumeita kasvoille ja yrittänyt epätoivoisesti kuoria naamastani kymmenen vuotta pois.

- Ostanut kallista silmänympärysvoidetta ja harkinnut vakavasti peräpukamavoiteen hankkimista ja sen levittämistä ylähuuleen, jolla rankaisevassa valossa jo näkee Patsymäiset tupakoitsijan vertikaaliviirut. (Enkä edes tiedä, toimiiko tämä vai onko joku urbaanilegenda; jostain vaan lukenut että tämä Hollywood-niksi auttaa myös silmäpusseihin.)

- Vähentänyt hiilihydraattien syömistä radikaalisti, sillä uskon niitten turvottavan.

- Lopettanut viinin lipittämisen eteläeurooppalaisittain, sillä tiedän alkoholin turvottavan ja pöhöttävän. (Noh, viikonloppuna ehkä otan muutaman lasin.)

Hyperventiloisin varmaan paperipussiin vuorokauden ympäri, ellei valppaalla pantterilla olisi myös oma akilleenkantapäänsä. Hän on ihan älyttömän ujo. Mikä minun mielestäni on tietysti vain ihan mielettömän suloista.

Noh, ehkä tämä tästä. *Hamuaa paperipussia* 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikä ykkönen yhtään mieti sitä, että lähdet toiselle reissulle yksin (?) näin lyhyen ajan sisään. Varustaudut siihen uusin vaattein ja ruokavalion?

Mitä te siis nykyään teette yhdessä. Asutte? Miksi..

Tiedän että on kamalaa irrottaa tutusta ja turvallisesta, mutta sen hetken jälkeen sitä tajuaa silti että mihinhän hittoon sitä elämää hukkasikaan. Tai siis sinä et hukkaa. Mutta hukkaako hän?

CougarWoman
CougarWoman

Tosiaan siis en lähde yksin, ja Ykkönen on itse reissussa sekä parhaillaan, että silloin kun minäkin olen.

Mehän tehdään kaikki yhdessä silloin kun ollaan yhdessä! <3

Ykkösellä on ihan samat "oikeudet" kuin mullakin, ja olisi ihan yhtä vapaa eroamaan kuin minäkin. Jännää eikö, että silti halutaan olla toistemme kanssa, mistäköhän johtuisi..? ;)

Fkfhfj (Ei varmistettu)

Veikkaan että aviomiehellä on ihan omat jutut. Täällä on puhuttu (ainakin joskus) että aviomiestä ei kiinnosta seksi. Ehkä ei, ainakaan vaimon kanssa. Ehkä hän on kiinnostunut 20-vuotiaista tms, jolloin keski-ikäinen nainen ei enää kiihota. Meitä on moneen junaan.

CougarWoman
CougarWoman

Voi olla, ja toivottavasti onkin - pääasia että hän on onnellinen. 

Heh, mehän oltaisiinkin sitten itseasiassa miehen kanssa samassa junassa! :D 

Ensin mä olin näin, että MITEN VOI OLLA NOIN, että menee vaan paikalle taivaan lahjana, mutta hyvä, että lomagarderoobi on uusittu :D Saan vähän vertaistukea omaan hajoiluuni elämääni pistäytyneen cuumiksen kanssa. Siitähän ei tuu mitään, se on varmaa, mutta ai taivas. Kiva syöstä elonsa raiteiltaan <3 Lääääääh!

 

CougarWoman
CougarWoman

Olisin mä sinne ehkä uskaltautunut ilman uutta garderoobiakin, mutta tässä vaiheessa otan käyttöön koko itsetunnonboostausarsenaalin... :D 

Never say never!! <3 

Joo, parempi vaan valmistautua kunnolla. Ei jää siitä kiinni. <3 Ja toisaalta, sitten on freesattu ilme matkan jälkeenkin. What's not to like!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

ihquuuu

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.