Ensimmäinen erä

CougarWoman

Kello on viisi yli yhdeksän aamulla, ja Logistiikkapomo on juuri avannut huoneemme oven, johdatellut minut ristiselästä tukien sisälle. Ovi ei ole vielä ehtinyt saranoittensa myötäilemänä kiinni, kun hän hymyilee silmiin katsoen ja vetää tiukasti lähelleen, suutelee pehmeästi.

Ehdin itse riisua takkini, sitten Logistiikkapomo ottaa ohjat käsiinsä ja alkaa kuoria vaatteita päältäni yksi kerrallaan, pysähtyen suutelemaan lämpimillä huulillaan jokaista paljastuvaa kohtaa ihostani. Hän polvistuu eteeni ja riisuu korkokenkäni, vetää sukkahousuni alas ja suutelee sisäreittäni.

Hän johdattelee minut sängylle alusvaatteissani ja riisuu itsensä alasti; tulee vierelleni kylkeeni kiinni makaamaan ja suutelee minua lisää. Hänen kätensä vaeltelevat kehollani, vapauttavat minut alusvaatteistani.

Pitkään aikaan ei tapahdu mitään muuta kuin että suutelemme lisää, koskettelemme toistemme kehoja. Hän hengittää kuumasti kaulaani ja saa ihoni mielihyvästä kananlihalle.

Sitten hän kohottautuu kyynärpäänsä varaan ja katsoo minua hellästi silmiin.

“Mä haluan nyt maistaa sua, kuten viime kerralla lupasin. Mutta älä ajattele, että sun pitäisi tulla, nauti vaan.”

Huulensa hemmottelevat rintojani, vatsaani, reisiäni. Hän suukottaa häpykumpuani ja kielensä löytää oikean kohdan, saa minut sävähtämään kun hän aloittaa kiireettömän tutkimusmatkansa kielellään ja huulillaan. Suljen silmäni ja teen niin kuin hän käskee; nautin vain hänen kosketuksestaan.

En ole koskaan pitänyt suuseksistä ottavana osapuolena. Olen aina miettinyt, että kyllästyyköhän se siellä jalkovälissäni, maistunkohan pahalle, saakohan se happea. Siksi siten saavuttamani kliimaksit ovat olleet laskettavissa yhden käden sormilla. Ja ollaanpa rehellisiä - kaikki miehet eivät vaan ole siinä hyviä; koskettavat liian kevyesti tai ovat liian nopeita, tai koskettavat väärästä paikasta. Siinä vaiheessa suusanallisten ohjeitten antaminen on viimeinen niitti keskittymiselle; suorituspaineet saavat selkävoiton mahdollisesta kliimaksista.

Logistiikkapomo tietää tämän kaiken; olen varoittanut häntä laukeamattomuudestani.

Mutta hän osaa koskettaa juuri oikeista paikoista, kiusata kielellään vain lopettaakseen juuri, kun alkaa tuntua liian hyvältä. Silloin hän vetäytyy suutelemaan uudelleen sisäreisiäni ja nivusiani.

Alan turhautua; työnnän lantiotani kärsimättömästi häntä kohden rukoillen äänettömästi häntä jatkamaan. Hän kohottaa päänsä jalkojeni välistä ja hymyilee katsoessaan minua silmiin.

“Haluatko tulla?”

Minä vikisen ja ynisen jotain käsittämätöntä, ja Logistiikkapomo virnistää hurmaavasti ennen kuin katoaa taas jalkoväliini.

Minulla ei ole aavistustakaan mitä hän tekee; tai miten hän sen tekee. Hänen kosketuksensa tuntuu uskomattoman hyvältä, ja lakkaan analysoimasta; annan mennä. Saatan huutaa ääneen; kehoni tärisee tahdottomasti ja minun tekisi mieleni itkeä ja nauraa samanaikaisesti. Jälkeenpäin nyyhkytän onnesta, nauran tahattomasti; en vain voi sille mitään.

Logistiikkapomo on tullut viereeni ja hymyilee minulle lempeästi, suutelee minua pitkään, vetää lähelleen ja pitää kiinni, kun yritän palauttaa kehoani ja mieltäni takaisin nykyhetkeen. Takerrun häneen lujasti, ja hän vastaa puristamalla minua tiukemmin itseään vasten, suutelee minua otsalle.

Kello on vasta puoli kymmenen aamulla. 

Kommentit

os / housuitta (Ei varmistettu) http://housuitta.com

Ohho, oletpas nyt löytänyt täydellisen seksikumppanin. ;)

Hmm. Mä taas olen aina saanut helpoiten juuri suuseksillä. Ja mieheni selvästi pitää oikein kiihottavana sitä, että saa nuolla minua, joten en ole kai koskaan ajautunut miettimään, että kyllästyykö toinen. Saa mieheni minut käsilläänkin tulemaan, mutta se on (yleensä) vaikeampaa, sillä siinä hän ei koskettele aina ihan oikeanlaisilla voimakkuuksilla.. :D

CougarWoman
CougarWoman

Heh, joo. Tässä mennään taas aivan eri sfääreissä kuin edellisen kanssa, mitä seksiin tulee... Luulenpa, että tulevaisuudessa suuseksi vastaanottavana osapuolena ei tätä naista enää niin kamalasti hirvitä! 

Tämä on käsistäänkin kätevä! :) 

Nimetön (Ei varmistettu)

Mua ehkä vähän ärsyttää, että jälkikäteen aina vähän "dissaat" entisiä petikumppaneita kun taas sillä hetkellä ne ovat olleet "maailman parhaita rakastajia eikä kukaan ennen ole ollut niin hyvä...." Eli lopeta se, ennenkuin menee maku. Nörttipoikaankin olit rakastunut kunnes ymmärsit ettei hän tunne samaa fiilistä sinuun ja kun juttunne oli ohi, niin hänellä olikin pieni jne. Sama kuvio on tainnut toistua melkein jokaisen kanssa. Eli kunnioitusta peliin myös satunnaisille kumppaneille niin ei jää kummallekaan paha maku suuhun.

CougarWoman
CougarWoman

Ohh, olen pahoillani, mikäli olet tulkinnut hehkutukseni "dissaukseksi" - tämä ei tosiaankaan ole ollut tarkoitukseni! 

Tarkoitan edelleen, mitä olen sanonut: tapailuhetkellä jokainen on todellakin ollut maailman paras rakastaja! (Ellei teknisesti, niin tunteellisesti ainakin.) Mutta seuraava on aina ollut ehkä hieman parempi - tai ehkä minä vain tällä "matkallani" olen myös oppinut (seksistä) enemmän. 

En kommentoi Nörttipojan "penisgatea" enää - mutta elimen koosta mainittiin jo tapailumme alkuaikana, ei siis jälkikäteen. Se oli virhe, jota en enää aio toistaa. (Ja vielä kerran - Nörttipojan penis on ihan normaalikokoinen!) 

Sitäpaitsi Nörttipoikaa lukuunottamatta kukaan kumppaneistani ei edes tiedä, mikä bloginimeni on.  

Muistelen edelleen lämmöllä jokaista enemmän tai vähemmän satunnaista kumppaniani, eikä tarkoituksenani ole koskaan ollut kohdella heitä vähemmän kunnioittavasti! 

Superijori

Muistaakseni kehuit sekä finanssimiestä, että valokuvaajaa lähes identtisillä sanoilla mitä käytit tässä logistiikkapomosta? Mulla on ainakin jokin muistijälki siitä miten oot useamman kerran painottanut just tota, että suuseksi ottavana on vaivaannuttavaa, mutta nytpä on löytynyt yksilö joka osaa, katoan orgasmiavaruuteen! :D

Eikä siinä mitään, kiva jos näin nyt on mutta vähän tulee toiston maku tätä lukiessa. Toki varmasti se on aina uuden ihmisen kanssa aina jännää, että  vanhat luulot palaa pintaan, mutta silti tänne päin tulee vähän samat vibat dissauksesta kuin ylläolevalle. 

 

On pitänyt myös jo pitkään kysyä, että onko uusi profiilikuva valokuvaajan ottama kuva sun vatsasta? :) 

 

CougarWoman
CougarWoman

Heh, jos noin on niin kai mä olen sitten joka kerta niin tabula rasa uuden rakastajan kanssa, että kaikki tuntuu maailman_parhaimmalta_ikinä :D Toistoa tai ei, omia tuntemuksiani minä tänne kirjaan, enkä niitä pelkästään toiston pelossa lähde editoimaankaan.

Ei (valitettavasti ei koskaan ehditty kuvaussessioon asti muutamaa yhteisselfietä lukuunottamatta), ihan itse ottama kännykkäselfie johon heitin jonkun valmisfiltterin...  

Sinkkis (Ei varmistettu) http://sinkkulaiffii.wordpress.com/

Tää kuulu kyllä taas siihen kastiin, että pieni varotusteksti postauksen alussa olis ollut paikallaan, ettei työkavereiden tarvi ihmetellä punaseksi lehahtavia poskia! :D

Minäkin oon aina pitänyt suuseksin vastaanottamista jotenkin enemmän ja vähemmän vaivaannuttavana, enkä oo siitä nauttinut. Kunnes sain hyvää sellasta.
Mutta senkin jälkeen "osaamattoman" miehen edessä ole vain toivonut, että hän ymmärtäisi pian palata takaisin ylös...

CougarWoman
CougarWoman

Haha - sorry :D Ja minä kun omasta mielestäni kerroin vielä hyvinkin kierrellen ja kaarrellen... :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Blogi on mennyt tylsäksi.Nykyään pelkkää samaa pehmoporno novellia ilman mitään järkevää asiaa :(

CougarWoman
CougarWoman

Jos elämä on höttöö ja hattaraa, niin sitä on ulosantikin :D Enkä edes pyydä anteeksi! ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Miehen on helppo esittää olevansa paska nuolija, jottei toista kertaa tarvitsisi yrittääkään.

Avioseksimme suurin ongelma on, että itse todellakin haluan sitä saada siinä missä antaakin, mies taas ei ainakaan antajan osasta nauti mutta muutaman kerran vuodessa tajuaa suostua, koska se on mulle niin tärkeä asia. Mua ei yhtään kiinnosta sillä hetkellä, kärsiikö mies nuollessaan, niin kamalaa se ei voi olla etteikö edes joskus voisi toisen mieliksi uhrautua.

CougarWoman
CougarWoman

Jos itse en sattuisi tykkäämään suuseksistä (siis etten oikeasti siitä tykkäisi, että pitäisin jopa vastenmielisenä) niin en kyllä sitä varmaan antaisikaan. Mä en muuten varmaan myöskään voisi vastaanottajana nauttia, jos tietäisin että toinen tekee sitä vain, koska on "pakko". o_0 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mies antaa ennemmin edes joskus itse kuin kuuntelee puheitani siitä, miten hankin jonkun toisen - vaikka maksullisen- sitten nuolemaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Koskaan en aio enää olla miehen kanssa, joka ei anna suuseksiä. Jos ei siihen pysty niin ei ole kyllä mun kriteerien mukaan mistään kotoisin koko äijä.
Ja sekään ei riitä, että antaa joskus tosi vastentahtoisesti.
Jos mies ei kiihotu siitä, että saa antaa naiselle sitä suurinta nautintoa ja kunnianosoitusta, niin mulle se on epäkypsyyden ja itsekkyyden merkki = turn off.

Vierailija (Ei varmistettu)

Keskustelijoita:
-Saan kerran päivässä. Ihan jees.
-Saan kerran viikossa. Seksi on tosi hienoo!
-Saan kerran kuussa. Mun seksielämä on siis aivan uskomatonta! Oon huippuonnellinen - tein sen tänään!

CougarWoman
CougarWoman

Kerran kuussa seitsemästi on enemmän kuin kerran viikossa, jos mitataan kuukausittaista seksikertojen määrää.. ;D 

Meikä vaan (Ei varmistettu)

Eikä! Logistiikkapomo kuulostaa ihan täysin mun tänhetkiseltä heilalta! Mietin sitä jo viime postausten yhteydessä (avaa rintsikat yhdellä kädellä, nuolee mieluusti, menkat ei haittaa, on ystävällinen ja maailman hauskin). Jollei taustat ois niin erit voisin luulla kyseessä on sama mies. Hyvä tuuri meillä!

Nimim. Seksittömästä parisuhteesta vuosi sitten eronnut

ep-soda (Ei varmistettu)

Uh, itekkin oon ollu jotenkin kai häveliäs suuseksin vastaanottamisessa. Rakastan suuseksin antamista varsinkin uudelle nykyiselleni (iso suonikas varustus! *blush*), ja tämän olen hänelle kertonutkin. Tämän jälkeen hän yllätti minut suihkun jälkeen suuseksisessiolla ja tietenkin silloin kun alapään ajelusta oli kulunut liian monta päivää :D Sessio oli ok, lämmittelymielessä, tosin minua jäi hieman mietityttämään että kuinka ja millä sanoilla hänelle uskaltaisin kertoa miten kehittää toimissa alakerrassani... Kesken session se on hieman häiritsevää! Ehkä siitä pitäisikin puhua ennen toimien aloittamista :) Kiitos tästä postauksesta, tämä sai miettimään omaa käyttäytymistä suuseksiä vastaanottavassa tilanteessa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.