Epätoivon vimmalla

CougarWoman

Ykkösmies päivitti nykyistä työtilannettaan: kaksi suurta asiakasta ja uusia projekteja, molemmat peräperään ja molemmat 30 kilometrin säteellä home basestamme. Tulkinta: ellei ihmeitä tapahdu, Ykkösmies nukkuu joka yö kotona tästä illasta ainakin tulevaan syksyyn.

On tietysti kiva, ettei tarvitse olla yksin kotona iltaisin. Ja koirista on tietysti aina seuraa vaikka Ykkösmies olisikin reissun päällä (lue: niitä pitää ruokkia ja taluttaa, ja nuorempi vinkuu vessan oven takana aina kun käyn tarpeillani), mutta eivät ne yllättäen voita Nörttipojan yökyläilyjä – niitä kun mennään seksin jälkeen saunaan ja harrastetaan saunan jälkeen seksiä, kukutaan aivan liian myöhään ja kyhnätään lähekkäin ja aloitetaan raukealla aamuseksillä. Sanoinko jo että seksiä. Siis SEKSIÄ.

Lähitulevaisuudessa seksitapaamisemme ajoittuvat siis Nörttipojan solukämpille, päiväsaikaan toimistotunneille jos Nörttipojalla on vapaapäivä, ja pikaiset aamuhumputtelut jos iltavuoro. Sinänsä ihan jees.

Mutta kun kumpikin kaipaa niitä yhteisiä öitä yhdessä. Kolmen tunnin aamutapaaminen on tietysti parempi kuin ei mitään, mutta eihän siinä ajassa ehdi harrastaa seksiäkään kuin pari –kolme (?) kertaa; ja sen jälkeen pitää taas kärvistellä puutteessa viikkotolkulla.

Ellei sitten päädy ottamaan riskejä. Vaarallista.

Kuten helmikuussa hehkutinkin, päädyin kääntämään takkini ja tykkäämään tyttöjen illoista, jotka olivatkin aivan muuta kuin joulukranssien askartelu-paskartelua jossain vetoisassa liiterissä vihreätä teetä siemaillen. Taisin myös tuolloin uhota, että niistä tehdään perinne – ja niin kävikin. Seuraava ilta on jo lyöty lukkoon tämän kuun lopulle; ja tapahtumapaikkana on tällä kertaa jokin muu paikkakunta kuin omani eli yövyn poissa kotoa. Ystävistä kaksi asuu kimpassa; heillä etkot, sitten baariin ja takaisin yöksi.

Houkuttelevaa.

Punnitsin eri vaihtoehtoja; tiesin jo, että jollain ilveellä halusin Nörttipojan mukaan. Valehtelisimmeko olevamme vanhoja ystäviä? Tuskin menisi läpi, ja sitäpaitsi joutuisimme vetämään roolia koko illan läpi. Tapaisinko Nörttipojan vasta jälkeenpäin etukäteen varaamassani hotellissa – ei kai sitä kehtaisi tyttökämppäänkään viedä? Ilta pitäisi lopettaa lyhyeen enkä viitsisi varmaan oikein mitään juodakaan – ja miksi menisin yhtäkkiä hotelliin yöksi? Kertoisinko totuuden? Yksi kolmesta ystävästä jo tiesikin meistä – mutta entä ne kaksi muuta? Luotanko? Mitä useampi salaisuudestamme tietää, sitä todennäköisemmin se tulee julki. Ja kehtaanko ylipäätään röyhkeästi kysyä, saako salainen rakastajani tulla TYTTÖJEN ILTAAN?

Päätin että hitto vie luotan ja hitto vie kehtaan. Päätöstä ei ehkä tehty yläpäälläni. Mutta se tehtiin.

Käytiin seuraava ryhmä-äppikeskustelu.

Minä: Heeei leidit, siitä tyttöjen illasta…mulla olisi tunnustus ja epätavallinen pyyntö.

Leidi #1: OMG….

Leidi #2: Kerro

Siinä vaiheessa tajusin, että minun pitäisi oikeutetusti mahduttaa motiivini rakastajan hankkimiselle, sekä tieto rakastajasta, sekä pyyntö Nörttipojan kutsumisesta tyttöjen iltaan vain muutamaan Whatsapp-viestiin. Tiivistyksen tiivistystä parhaimmillaan. 

Minä: Öööö, olen hankkinut kotiolosuhteitten pakottamana itselleni rakastajan. (Tämä on se tunnustusosio.) Hän on minua yli vuosikymmenen nuorempi ja vähän nörtti.

*Näp-näp-näp* Tuskanhiki.

Minä: Niin ajattelin kysyä kun meillä on aikatauluttamisvaikeuksia, että voisinko ottaa sen mukaan sinne tyttöjen iltaan? (Tämä on se epätavallinen pyyntö –osio.) Jos ei niin ymmärrän hyvin! Mutta on kyllä hyvin käyttäytyvä ja ainakin mun mielestä ihan kiva tyyppi…

Leidi #2: (Huomioitavaa on, ettei edes näyttänyt järkyttyvän tai yllättyvän tunnustuksestani!) Mietin tässä käytännön järjestelyjä että missäs meinasitte “nukkua“ :D

Leidi #1: (Ei myöskään järkyttynyt.) Minä taas mietin että kun se on tyttöjen ilta niin saadaanko me tehdä sille drag-makeover? :D

Minä: Haha. Hotellissa ihan meinattiin, että ei tule meluhaittoja yöllä. Mitäs jos se ei suostu makeoveriin, voisko se siltikin tulla?

Leidi #1: No totta kai voi jos pysyy meidän tahdissa!

Leidi #3: (Joka jo tiesikin..) Totta kai on ookoo että “salainen ystäväsi” tulee!

Leidi #1: Onko sitä nimelläkin paiskattu vai kutsutaanko me sitä vaan Nörtiksi?

Minä: Aaahhhaaah on sillä nimikin vaikka kyllä se varmaan tuohonkin reagoisi. Sen nimi on xxxxx.

Leidi #1: Hyvä muuten että vielä erikseen mainitsit mikä osio on mikäkin, haha! Odotan innolla avecisi tapaamista, syynätään sitten yhdessä onko se tosiaan hyvin käyttäytyvä hyvä tyyppi ;)

Leidi #2: Niin ja me ei sit hei voida taata etteikö se kuitenkin aamulla herää salameikattuna ja kynsilakat kynsissä!

Ystävät. <3 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tälläiset Ystävät, parasta &lt;3

Tylsimys (Ei varmistettu)

Taidan olla tylsä ihminen. Minulle tyttöjen illat ovat todella arvokkaita arjen piristyksiä nimenomaan sen takia, että ne on TYTTÖJEN iltoja (=silloin kaikilla on mahdollisuus puhua mistä asiasta vaan. Yksi tyttöjen ilta vastaa puolen vuoden terapiaistuntoja).

On meidänkin tyttöjen illoissa ollut joskus joku mies (Aina jonkinlainen ihastus tms), mutta sitten ne ei ole enää tyttöjen iltoja. Ne on hauskoja iltoja kivojen ihmisten kanssa, mutta ei tyttöjen iltoja.

Aina olen antanut luvan miehille ("joo, tottakai!!"), mutta mielessä harmittelen.

CougarWoman
CougarWoman

Joo, tuo minullakin kävi mielessä. Mutta meidän "tytöt" tuntien uskoisin että oikeastikin olisivat uskaltaneet sanoa, mikäli kaksilahkeisen mukaantulo ei olisi ollut toivottavaa. 

Itseasiassa kuulin vielä jälkeenpäin että "Leidi #2" oli ollut jopa otettu luottamuksenosoituksestani.

ntihuu (Ei varmistettu)

Eihän se tosiaan tyttöjen ilta ole, jos paikalla on mies/miehiä. Mutta hankala kuvitella, että tuollasen rehellisen tunnustuksen jälkeen toiset ei rehellisesti kehtais sanoa omaa mielipidettään!

Tai ehkä uteliaisuus vei voiton tavallisesta tyttöjen illasta! :D

KatiR (Ei varmistettu)

Tyttöjen illat, mikä ihana tekosyy :D

riikkis (Ei varmistettu)

Otsikko on näköjään osuva.

Miespuuma (Ei varmistettu)

No jopas... Kokemuksesta voin kertoa, että ei jää enää salaisuudeksi... Kolme "ylimääräistä" naista tietää sitten tämänkin :) Ei millään pysy enää salaisuutena, EI MILLÄÄN... kateus, juoruilun tarve, You name it! Puhumattakaan, että pilaat tämän tyttöjen kerhon täydellisesti... en minäkään vienyt rakastajatartani poikien iltaan, vaikka joskus siltä tuntuikin yhteisen yön junailemiseksi. Näyttää siltä että onnistut parisuhteesi lisäksi pilaamaan myös kaverisuhteesi? Jollakin täytyy olla myös perinteisempi "moraalikäsitys"? Kaivat itsellesi kuoppaa johon uppoaa ennemmin tai myöhemmin... Itse asiassa taidat haluta, että tämä juttu paljastuu jotenkin muuten kuin itse kertomalla? Se on joskus helpompaa niin...

CougarWoman
CougarWoman

Ai että naiset ei osaa pitää salaisuuksia vai? :D 

Ja korjaus: kaksi "ylimääräistä" tietää, kolmas tiesi jo. 

Ihan kaikella lempeydellä: minä en ole sinä, enkä suostu peilaamaan sinun tapaustasi omaani. Kuulostaa ehkä vähän tylyltä, mutta näin on. 

eijole (Ei varmistettu)

Eli sun äiti tietää, nää kolme frendiä ja sitten se joku ystävä stafista, joka oli syömässä teidän kanssa. Plus tietty gaalailijat, mut ne olikun tuntemattomia. Plus jotkin muut, joita et oo maininnut blogissa.

Yleensä kohde saa viimeiseksi selville sen, että sitä petetään, se on jännä, mut niin se vain menee. Naikkareiden sanojen mukaan, jos sulla on toinen, koko kaupunki tietää se mua ennen...

Se oli Taikapeili, ei Naikkarit.

Eikä tuo nyt ihan vielä koko kaupungilta kuulosta. Ei edes kylältä.

kuolematon (Ei varmistettu)

Täytyy kyllä sanoa, että itse en pidä ajatuksesta että pidetään tyttöjen ilta ja yksi kutsuu salarakkaansa vain siksi että pääsee illalla panemaan... Tietenkin kaikki eivät ole samaa mieltä kuin minä, ilmeisesti myöskään kaverisi eivät ole, hyvä niin :)

Miespuumalle pakko kyllä sanoa, että ei tuo juttu tuosta välttämättä leviämään lähde. Kyllä naisetkin salaisuuksia osaa pitää ihan samanlailla kuin miehetkin. Naiset toki tykkäävät varmaankin juoruilla enemmän, mutta raja se juoruilussakin on. Itse tiedän monia asioita mitä muut eivät :) Olen kyllä samaa mieltä että Cougarwoman on kaivamassa itselleen kuoppaa tässä.. Selkeästi koko ajan paljastamassa nörttipojan useammalle ja useammalle.. Kohta taitaa olla aviomies ainut joka ei tiedä :)

Miespuuma (Ei varmistettu)

Liian moni tietää, ainakin juorut lähtevät liikkeelle tämän "tyttöjen" illan jälkeen, ei ole kuin ajan kysymys milloin Ykkösmies saa tietää... Noh se siitä, sitä vaan ihmettelen, että kuinka se Nörttipoika suostuu tuollaiseen iltaan lähtemään? Tietenkin Puuma nyt sanoo, että sillä on itsetunto kohdallaan ja se on niin mahtava ja verbaalinen ja rohkea jajaja... :) Ei kuulosta enää nörtiltä, vaan Richard Gereltä ...

CougarWoman
CougarWoman

Oletat nyt varmaan (joskin virheellisesti), että "tytöt" pyörivät samoissa porukoissa kuin minä ja Ykkösmies, ovat ehkä Ykkösmiehen kavereitten tyttöystäviä? Enhänminänythulluole.

No p*llun perässähän sitä nuoret ja vetreät miehet vaikka istuvat päivän lipputangon nokassa, tarviiko tuota nyt erikseen ihmetellä että miksi "suostuu" :D 

SatuHa (Ei varmistettu) http://rennostikuntoon.net

Tulin Fitness Fuhrerin kautta tänne. Kiitos blogista. Mitä se semmoinen seksi on? ;)

CougarWoman
CougarWoman

Tere tulemast! :)

Just sayin' (Ei varmistettu)

Voi Puuma sinnuu. Jos olin sitä mieltä, että gaalareissu oli mun silmääni jonkunsortin rimanalitus, niin tää episodi laski samaista rimaa vielä entisestään. Sorry to say - ja juujuu, oma on elämäsi, valintasi jne.

Sä laitat 'ystäväsi' ihan hurjan kurjaan välikäteen tällä; en sano yhtään, etteivätkö he olisi luottamuksesi arvoisia, mutta entäpä sitten, kun (!) shit hits the fan. Kuinka Ykkösmieheen sattuu kuulla, että paitsi äitisi myös eksäsi ja ystäväsi tiesivät (ja hyväksyivät) seksisuhteesi all along...!?? Ihan käsittämättömän julmaa aviomiestäsi kohtaan tämäkin, ja todella vahvasti vaikuttaa siltä, että sä haluat jäädä kiinni.

Jos olet oikeasti arjessa yhtä onneton, kuin tuo ao. arkivitutuspostaus indikoi (ja 'pelkkää' peeämässää ei lasketa!), niin tee nyt hyvä nainen elämällesi jotain rakentavampaa, kuin avioliiton ulkopuolinen suhde!! Laita Ykkösmies tilille suhteenne arkistumisesta, ota avoin suhde käsittelyyn vielä kerran, kerro että seksittömyys johtaa eroon xx kuukauden kuluttua, whatever. Hae aktiivisesti uutta työpaikkaa, vai onko se alanvaihto, mikä saisi sut onnellisemmaksi?

Et sä voi määritellä itseäsi, elämääsi ja arkeasi määräänsä pidempään seksinsaamisen (tai saamattomuuden) kautta. Ei kukaan voi. Nyt reipas niska-perseote omaan elämään; kunnon arvokeskustelu peilikuvan kanssa käyntiin, ja päin kuvaannollisia keihäitä. Sinä olet onnesi kyllä ansainnut, mutta niin ovat ihmiset (siippa ja nörtti nyt eritoten) ympärilläsikin..

CougarWoman
CougarWoman

"Jos olet oikeasti arjessa yhtä onneton, kuin tuo ao. arkivitutuspostaus indikoi (ja 'pelkkää' peeämässää ei lasketa!), niin tee nyt hyvä nainen elämällesi jotain rakentavampaa, kuin avioliiton ulkopuolinen suhde!! Laita Ykkösmies tilille suhteenne arkistumisesta---"

Done.

"---ota avoin suhde käsittelyyn vielä kerran"

Done.

"---kerro että seksittömyys johtaa eroon xx kuukauden kuluttua---"

Done.

http://www.lily.fi/blogit/cougarwoman/uniapneasta-ja-ultimaattumeista-ja-vahan-erostakin

"Hae aktiivisesti uutta työpaikkaa---"

Done. 

...Olikohan vielä muita (pyytämättömiä) neuvoja? :) 

***

P.S. "Peeämässä" = PMS = Premenstrual Syndrom on siis aika ennen kuukautisia, ko. postauksen aikana kuukautiset olivat jo. :P Nyt tosiaan menee taas paremmin. 

 

*huoh* (Ei varmistettu)

Sulla on niin kauhean rakentava ote saamaasi palautteeseen, että oikein huimaa.. Toivon, että tyttöjen illassanne joku sun oikea ysti uskaltaa kyseenalaistaa ja haastaa sua tuosta torppaavasta tyylistäsi huolimatta: että missä sä näät itsesi muutaman vuoden päästä ja mitä rakentavaa oot itse tekemässä noiden tavoitteidesi saavuttamiseksi.. Sen sijaan, että vaan syytät avioliittosi seksittömyyttä suunnilleen kaikesta kurjasta elämässäsi.

En mä osaa pukea ajatuksiani sanoiksi niin, että sä ne haluaisit ymmärtää. Se on jo nähty. [Ja seuraavaksi kai taas luetaan postaus siitä, kuinka kurjaa on kun koko intternetti kiusaa ja on eri mieltä ja mikään, mitä sä Nörtin kanssa teet ei kuulu muille, vaikka levitteletkin elämääsi (omaa elämääsi!) intternetissä kaiken kansan arvosteltavaksi...?]

Ps. Aika monesti nuo menkkahuurut sumentaa ajatuksia, raivostuttaa ja itkettää naisihmisiä myös öljynvaihtoviikkojen aikana, vaikka pms viittaakin tosiaan sanaan 'pre'. Kiitos vaan selvennyksestä.

CougarWoman
CougarWoman

Jep, olen tästä tietoinen. Minä nyt vaan satun olemaan niitä ihmisiä, jotka eivät halua että tullaan neuvomaan, ellen erikseen pyydä. Ja jos pyydän neuvoa, en varmaan sitä ensimmäisenä pyydä ihmisiltä, jotka minua eivät tunne. Sillä vaikka kirjoitankin elämästäni, en kirjoita siitä kaikkea; te ette tunne minua. 

Postausvinkki otettu vastaan ;D 

 

mullakans (Ei varmistettu)

Voi sinua. Selkeästi elät vaikeaa aikaa, eräänlaista kriisiaikaa. Useimmille kai tulee näitä vaiheita ainakin muutaman kerran elämässään. (Itsekin taidan olla vastaavanlaisen murroksen kynnyksellä; edellisen koin n. kolmekymppisenä.) Jo alkujaan tuo rakastajan ottaminen kertoi siitä, että etsit muutosta elämääsi (laajempaa muutosta kuin pelkän seksielämän korjaaminen?). Oletko ehkä tietämättäsi masentunut? Olen seurannut läheltä muutamaa läheistäni, jotka selkeästi ovat käyttäneet seksiä (ja ihastumisia) masentuneisuuden "korjaamiseksi", ja joiden tilanne siltä osin rauhoittui, kun masennuskin helpotti/oli hoidossa. Ymmärrän toki, että ihminen tarvitsee läheisyyttä ja kosketusta. Itse nautin seksistä myös valtavasti, mutta orgasmin voi hoitaa itsekseenkin, eikä seksistä ole tarvinnut tehdä mitään pakkomiellettä, jos muuten saa läheisyyttä. Ja jos haluaa, niin kumppanin kanssa voi kokea orgasmeja ilman yhdyntääkin, jos vain läheisyyttä, luottamusta ja halua toisen hyvänä pitämiseen riittää. Missä teidän parisuhteen ongelmat oikeastaan ovatkaan? (Ei tarvitse vastata tällä palstalla, lähinnä pohdinnan pohjaksi tarkoitettu kysymys. Tosin varmaan olet monenlaista ehtinyt jo pohtiakin.) On myös kauheaa kumppanille, jos häneltä vaaditaan penetraatiopohjaista seksiä. Sellainenkin seksi syntyy kuitenkin ihanimmin henkisestä ja fyysisestä läheisyydestä ja luottamuksesta lähes itsestään, jos vain "kemiat" näiden kahden ihmisen välillä toimivat.

Kommenteistasi näkee, että olet jo vaikeuksissa. Sinulla ei ehkä ole enää oikein resursseja muuhun kuin aika itsekkääseen ajatteluun. Se on kuitenkin hyvin ymmärrettävää tilanteessasi ja aina on tärkeää "pelastaa" itsensä, sitten voi auttaa muitakin. Tällaiset kriisiajat ovat toisaalta stimuloivia (vahvoja tunteita puoleen, jos toiseenkin), mutta kyse on kuitenkin jatkuvasta stressitilasta. Toivon sinulle runsaasti voimia ja että pääset vähitellen jonkinlaiseen ratkaisuun ja tasapainoon.

Kaikki näkemykset tässä ovat täysin subjektiivisia perustuen sekä kokemaani (melkein viisikymppinen nuori ;) ) ja lukemiini juttuihin. Eli en kuvittelekaan esittäväni mitään aukottomia totuuksia, mutta lupaan ottaa täyden poliittisen vastuun kaikista kommenteistani :P

CougarWoman
CougarWoman

Ehkäpä tässä tosiaan eletään jotain neljänkympin kriisiä. Tykkään kommenttisi sävystä; se on pohdiskeleva mutta ei esitä absoluuttisia totuuksia, ei pyri neuvomaan vaan pistää vaan ajattelemaan. 

Kiitos siis tästä! :)

Niin ja kun palautekin on ollut kautta linjan tosi rakentavaa. On se käsittämätöntä.

Täytyy sanoa, että näin täysin ulkopuolisena mua hämmentää kovasti ihmisten tarve jaella neuvoja, ohjeita ja komentoja ihmisille, joita a) tuntevat tai b) eivät tunne. Jos jotain olen viimeisten vuosien aikana oppinut, niin sen voi ehkä tiivistää seuraavasti:

  1. Mikä minun elämässäni toimii ei välttämättä toimi ollenkaan kenenkään muun elämässä.
  2. Ihmisten välinen dynamiikka ja tavat reagoida ovat niin yksilöllisiä, että tilanteen tarkasti nähdäkseen (jos nyt neuvoja meinaa ruveta jakelemaan) pitäisi olla todella lähellä. Ehkä nukkumassa samassa sängyssä keskipaikalla. Hyväkään ystävyys ei takaa, että osaa auttaa siinä, miten joku ihmissuhdesolmu pitäisi purkaa (tai että pitäisikö se). Netissä tuntemattomille huutelu nyt on suunnilleen sama kuin kehottaisi astrofyysikkoa katsomaan, ettei se mystinen maailmankaikkeuden pimeä aine vain olisi jäänyt kellarikomeroon.
CougarWoman
CougarWoman

Aamen.

Ja --

"Netissä tuntemattomille huutelu nyt on suunnilleen sama kuin kehottaisi astrofyysikkoa katsomaan, ettei se mystinen maailmankaikkeuden pimeä aine vain olisi jäänyt kellarikomeroon."

Reps :D :D 

Itse mietin, että onko suhde Nörttipoikaan muuttunut, niin että haluattekin molemmat enemmän kuin vain mitä teillä nyt on toisillenne mahdollisuus antaa, tai uskallatte toisillenne myöntää? Kirjoituksista on alkanut huokumaan fiilis, että kyse ei olisi enää vain seksistä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Jännä miten olet usein hehkuttanut kommenteissasi sitä, miten hyvä suhde teillä on, miten olette molemmat kuitenkin onnellisia jne. kun postauksistasi näkee, että todellisuus on päinvastainen.

CougarWoman
CougarWoman

Jännä miten suhde voi muuttua ajan myötä, ja miten jokaisella voi joskus olla huonoja - jos toki sitten niitä hyviäkin - päiviä... Huonoista päivistä on vaan tarve avautua hyviä enemmän. Postauksethan ovat vain fragmentti elämästäni. :)

dohan diiva (Ei varmistettu) http://jajene.blogspot.com

Olen lueskellut tata blogiasi jo jonkin aikaa ja nyt vaan on pakko kommentoida...

Kiitoksia kirjoituksistasi! Itsellani on ongelmia haluttomuuden kanssa, mutta naista sinun kirjoituksistasi on ollut jopa apua omassa avioliitossani. Mieheni oikein kannustaa lueskelemaan ja ottamaan selvaa mita taalla tapahtuu.

&lt;3

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos kommentistasi. Haluttomuus voi olla hankala paikka, mutta todella ihanaa kuulla että kirjoituksistani on ollut apua! Tsemppiä tulevaisuuteen <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

En ole lukenut kaikkia juttuja mutta mietin että minkä takia et kerro aviomiehellesi suhteestasi? Jos hän ei halua seksiä sinun kanssasi niin tuskin häntä haittaa että joku muu haluaa, ja tuskin kauheasti muutenkaan teidän liitosta välittää kun ei kerran epäile sinua, toisen salasuhteen kun aistii/tietää aina, jos liitto on edes jollain tasolla läheinen. Koska onhan tuo valehtelu ja pettäminen hyvin kaukana rakkaudesta.

CougarWoman
CougarWoman

Kehottaisin vahvasti kuitenkin ensin lukemaan kaikki jutut... Koska et voisi olla enempää väärässä (minun mielestäni siis).

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis pettäminen ja valehtelu on rakkautta?

rakastajatar (Ei varmistettu)

Kiitos mielenkiintoisesta blogista! Se ei ainakaan jätä ketään kylmäksi;) kirjoituksesi kiinnostavat mua kovasti, sillä pystyn samaistumaan niihin tietyllä tavalla.

Olen 22-vuotias nainen ja suhteessa naimisissa olevaan mieheen. Kun tapasimme olin kihloissa, mutta tähän mieheen rakastuin. Onhan se kamalaa,kun tietää ettei ehkä voi koskaan saada toista omakseen, mutta silti hän on tärkein ihminen elämässäni. Kun itsekin elän tätä salasuhdetta, jonka suurin osa kansakunnasta kiroisi taivaantuuliin, ymmärrän sua. Mun mielestä mikään ei oo mustavalkoista elämässä. Ja meitä on niin moneen junaan. Se on elämän hukkaamista jos ei nauti sen antimista(sinä sinum nörtistä esim.). Avarakatseisuus ja seikkailunhalu tekevät elämästä huomattavasti ihanampaa:) Minä pysyn oman ukkomieheni kanssa kaikesta huolimatta,niin kauan kuim mulle se suodaan. Miksi kieltäytyisin kaikesta hyvästä jonka häneltä saan: toverillisuus, luottamus, hellyys, rakkaus, välittäminen,nautinto, herkkyys, aistikkuus, tunteellisuus,sielunkumppanuus,ja maailman paras seksi. Haluan kiittää, että rakastajan roolissa olevana saan myös toisenlaista näkökulmaa avioliitto-ongelmista,vaimolta,joka kaipaa läheisyyttä ja seksiä. Mielenkiinnolla odotan miten avioliitonne käy ja kuinka suhteesi Nörttipoikaan muuttunee. Kaikkea hyvää sulle!

Scandal (Ei varmistettu)

Tämä blogi on aivan mahtava!! Ihan kun lukisi omasta elämästä, pienin poikkeuksin tosin,mutta läheltä liippaa. Ja tuollaiset ystävät ovat juuri niitä oikeita ystäviä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.