Esirippu

CougarWoman

Tiedättehän, miten joskus on pakko tehdä asioita, vaikka niitä ei haluaisikaan oikeastaan tehdä? 

On pakko käydä töissä, jos haluaa ansaita rahaa. On pakko tiskata, ennen kuin pitää syödä suoraan kattilasta. On pakko taluttaa koira vaikka taivaalta sataisi sammakoita, ellei halua siivota jätöksiä olohuoneen parkettilattialta. On pakko tehdä päätös sen samaisen koiran lopettamisesta - vaikka sydäntä vihloo - siinä vaiheessa, kun uskollinen ystäväsi ei enää halua kipujensa takia lähteä lenkille. (Tämä päätös tehtiin meillä eilen, tänään mennään konsultoimaan eläinlääkäriä.) 

Sitten on myös asioita, joita ei ole pakko tehdä. Mutta joskus niitä tekee siltikin, vaikkakin vähän vastentahtoisesti. 

On tavallaan "pakko" mennä lohduttamaan itkevää ystävää vaikka keskellä yötä, vaikka aamulla olisi aikainen herätys. On "pakko" pitää lupauksensa, ja lähteä sinne kaksi kuukautta sitten lukkoon lyötyyn tyttöjen iltaan, vaikka päätä kivistäisi ja vatsaa vähän vääntäisi. 

Joskus on vaikeaa sanoa ei. 

Minä olen opettanut itseni sanomaan ei. Joskus on ihan ookoo kieltäytyä, mikäli oma hyvinvointi sitä vaatii.

Milloin sitten pitää sanoa ei? Siinä vaiheessa, kun jonkun asian suorittaminen saa jo etukäteen palan kurkkuun; kun asian suorittamisessa ei ole mitään itselleen positiivista. Kun siitä tulee vain paha mieli. 

Minä sanon nyt ei tälle blogille. 

Ainakin vähäksi aikaa. 

Enää viikkoihin ei ole tehnyt mieli kirjoittaa mitään; ja toisaalta se kirjoittamattomuuskin on sitten kaihertanut. On ollut tunne, että on pakko suorittaa, pakko pitää kolmen postauksen viikkotahtia. Mutta milloin ei ole enää pakko? 

Siinä vaiheessa, kun blogiani lukeva hyvä ystäväni ottaa minuun yhteyttä sunnuntai-iltana, koska on huolissaan jaksamisestani jopa niin, että häntä itseään ahdistaa; siinä vaiheessa on hyvä pysähtyä hengittelemään ja kyseenalaistaa itsestäänselvyyksiä. Haluanko oikeasti, että läheisiäni ahdistaa, vain, koska bloggaan? Haluanko, että minua ahdistaa, koska bloggaan? 

Minulle on aina ollut itsestäänselvää, että haluan kirjoittaa. Olen nauttinut Lilyssä olosta juuri siksi, että kritiikkikin on aina rakentavaa; että keskustelut voivat olla chilipippurinmakuisia, mutta ne tehdään hyvässä hengessä.

Nyt pistän lapun luukulle. Olen henkisen jaksamiseni äärirajoilla, enkä aio riskeerata omaa mielenterveyttäni "pelkän harrastuksen" vuoksi; sillä harrastushan tämä on, ei muuta. Ei minulle makseta tämän kirjoittamisesta. 

Aion käyttää "sapattivapaan" oman pääni selvittämiseen. En tiedä, kauanko siinä menee; voi olla että viikko, voi olla että enemmänkin. Haluan vain hengitellä rauhassa ja selvittää omat prioriteettini. Haluan keskittyä olennaiseen; itseeni ja elämääni, minulle läheisiin ihmisiin. Haluan hengittää ilmaa, joka ei ole täynnä myrkkykaasuja. Haluan olla rauhassa. 

Ystäväni, joka otit eilen yhteyttä: kiitos sinulle. Herätit minut huomaamaan, miten olen laiminlyönyt omaa hyvinvointiani. Ehkä herätit minut juuri ajoissa. 

Kiitos kaikille blogiani seuranneille, toivottavasti tapaan teidät Lilylomani jälkeenkin! 

Rakkaudella, Puuma

 

 

 

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

No, nyt tuli viisaita sanoja ja päätöksiä! 

Mulle on tullut jo huono olo täällä lukiessa viimeksikin!! Ja, siksi en ole edes halunnut tulla lukemaan! Mä vaistoon muutenkin superherkästi asioita, ja olen sitä mieltä, että samankaltaisuus vetää aina samanlaisuutta puoleensa! 

Jos sä voit huonosti, niin mä päättelen, että ne jotka lukevat, tuntevat jossain määrin siis samoin?! 

Hanki itsellesi onnellisuutta, iloa, valoa, mitä tahansa se onkaan, kuhan olet se itsellesi tärkein ja iloinen ja ...onnellinen ♡

voimaa ja valoa toivottaa mia ☆

No höh. Mutta ymmärrän kyllä, kun tuota kommentointia on seurannut. Iha hanurista!
Mut hei, hyvää lomaa!

HennaK (Ei varmistettu)

<3

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos tästä ja aidot pahoitteluni ikävistä kommenteistani. Toivon, että pystyt ymmärtämään myös sitä, miksi kaikilta osin kirjoitteluasi ei ole voinut hyväksyä. En halua sinulle mitään pahaa, mutta en ole valmis riskeeraamaan myöskään sivullisten hyvinvointia.

Haluaisin nähdä sinun vielä palaavan tänne, entistä ehompana, iloisempana ja anonyynimpänä;D Siihen asti: Hauskaa lomaa!

Katie
Aika kypsä äidiksi

Kehtaatkin vielä tulla ilkkumaan. Häpeäisit. Mutta ei. "Mulla oli täysi oikeus!" Nyt sulla on ihanan lämmin olo munaskuissasi, kun olet saanut tahtosi läpi. "MÄ olen tärkeä! Puuma pitää MUA tärkeänä!" Onneksi olkoon.

Torey
Näissä neliöissä

Just näin! Hyvä Katie!

Uhkailulla pääsi "vierailija" haluamaansa lopputulokseen. Mahtaa olla helvetin ylpeä itsestään!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hohhoi. Jos tähän tapaan uhraa myös muiden blogissa esiintyneiden ihmisten yksityisyyden, niin totta munassa sitä saapi vaatia vähän enemmän tarkkuutta ko. asiassa. Minusta kaikista hienointa olisi ollut, jos yksinkertainen kehotus (joita annoin kaksi) olisi mennyt perille. Valitettavaa on, että tuosta asiasta piti niin kovasti vängätä -en minä sitä olisi halunnut. Ja tuo kommentti ei todellakaan ollut tarkoitettu ilkkumiseksi!

Miltä itsestäsi tuntuisi, jos löytäisit läheisesi tällaisesta blogista ja vieläpä vähän vähemmän mukavaan sävyyn esitettynä? Ja sitten ilmenisi, että bloggaaja omalla huolimattomuudellaan mahdollistaisi henkilön identifioimisen? Niinpä niin, tuskinpa hyppisit riemusta.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Älä oikeesti viitti enää. Tämä asia ei kuulu kuin a) Puumalle ja b) Ykkösmiehelle. Oletko sä kumpikaan? - Niinpä.

Sulla ei ole oikeutta kiristää bloggaajaa, ei, vaikka olisit Ykkösmiehen sisko, äiti tai tytär, Muusikko, Muusikon Tyyppi tai edes Nörttipoika. Jos olisit terve aikuinen ihminen ja oikeasti tunnistanut Puuman (vaikka kyllä epäilenkin yhä, että olet vain joku yksinäinen raukka, joka saa tästä trollauksesta sisältöä tyhjään elämäänsä), olisit lähettänyt hänelle sähköpostia ja kertonut yksityisesti, että olet hoksannut kuka hän on ja kandeiskohan siksi tehdä jotain Facen yksityisasetuksille yms. Mutta ei, sun piti tulla pätemään tänne. Kiitti.

(Mutta millä ihmeellä sä nyt päiväsi täytät, jos Puuma ei enää kirjoitakaan? No, etköhän sä kohta löydä jonkun toisen kiusattavan.)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

:D En voi muuta, kuin nauraa tälle. Minä varoitin kyllä Puumaa, kahdestikin, mutta ei viesti mennyt perille. Miten sähköposti olisi asiaa muuttanut? Minä en todellakaan halua Puuman tietävän henkilöllisyyttäni ja minulla on siihen omat syyni. Tämä pettämisasia ei minulle kuulukaan, mutta pari muuta asiaa kuuluu kyllä. Vai eikö Puuma ole puhunut täällä muista, kuin miehestään? Jos minulla ei ole oikeutta kiristämiseen, niin yhtä vähän Puumalla on oikeus uhrata sivullisten yksityisyyttä. Hän näyttää sen ymmärtäneen, te ette. Ehkä Puuma laski liikaa tiettyjen tosiasioiden varaan ja otti siksi turhia riskejä. Maailma on kuitenkin pieni ja blogilla lienee lukijoita jo melko paljon... No, asia on nyt korjattu ja se on pääasia. Toivon oikeasti Puumalle vain hyvää, MUTTA en sivullisten kustannuksella.

Itse te olette vain raivona, kun idolinne ei ole enää täällä tuottamassa päivittäistä sosiaalipornoannostanne. :D Koettakaa pärjätä. <3 Netti on täynnä laadukasta viihdettä!

Lukija (Ei varmistettu)

Vittu sinä olet naurettava! Et paljasta omaa henkilöllisyyttäsi Puumalle! MITÄ? Painu johonki koloon ja pysy siellä!

Itse en seksitarinoiden takia ole tätä lukenut, vaan avartanut ajatusmaailmaa. Moni on sanonut Puuman tekevän väärin, itsekään en moiseen pystyisi. Elämä ei kuitenkaan ole mustavalkoista ja pakko myöntää olevani ehkä tyhmä, kun en tiedä miten ihmeessä saisin Puuman henkilöllisyyden selville. Ja miksi edes pitäisi? Monihan ei Puuman kirjoituksia ole edes todeksi uskonut!

Vierailija (Ei varmistettu)

:D Joo, et varmasti noilla älynlahjoilla tiedäkään. Jos on lusikalla annettu, ei kannata kauhalla vaatia. Aivan suotta tuhlaatte energiaanne, pyyntöni oli täysin relevantti. Enempää en tätä aio avata, sillä ne tietävät kyllä tarpeeksi, joiden täytyykin tietää. Muiden luuloille on se ja sama.

Ehkä kannattaisi rauhoittua ja kokeilla vaikka sitä Puuman suosittelemaa joogaa. Aivan naurettavaa vauhkota asiasta, josta et näytä ymmärtävän yhtään mitään. Ja eiköhän tuo vittuilu mene vähän överiksi jo sielläkin päässä, tuskin Puuma haluaa tänne yhtään enempää kränää. Miksi luulet, ettei hän itse puolustaudu täällä, jos kerran olisin väärässä? Niinpä niin, kenties Puuma ymmärtää jotakin, mitä te ette...

Vierailija (Ei varmistettu)

Oikeestikko tää alkaa Puuman lukijoita haukkumaan vähä-älyisiksi!? Puuma varmaan häpee kun edes tuntee noin noloja tyyppejä! Taidan hakea popcornit, nillittäjä-vierailija tarjoaa huvia! :'D

CougarWoman
CougarWoman

En "puolustaudu", koska tällä hetkellä ei_vois_vittu_vähempää_kiinnostaa. Siinä se syy.

vakkari (Ei varmistettu)

Villi veikkaus: tämä Vierailija tuskin on enää niin anonyymi kuin luulee olevansa. Luultavasti henkilöllisyys on jo hyvin Puuman tiedossa, etenkin JOS on tuttu henkilö (mitä tuskin on). En tiedä, onko Vierailija kuullut käsitteestä ip-osoite (anonyymimpaa olisi ollut luoda se feikkisähköpostiosoite). Se on tällaisissa nettikiusaamistapauksissa hyvin yksinkertaisesti selvitettävissä.

Vielä villimpi veikkaus: ehkä tämä koko blogitauko ja Puuman kommentoimattomuus liittyy siihen. Luultavasti kyseisen nettiraivoajan toiminta tällä Lily-sivustolla on jo heti alkuviikosta selvitetty (että onko riehunut muissa blogeissa), ehkä nyt selvitetään hänen muutakin toimintaansa netissä. Että Vierailijalle vinkkinä ja etenkin jos on harrastanut trollaamista muissakin osoitteessa, että kannattaa hengittää syvään, jos vieraasta puhelinnumerosta tulee lähiaikoina puhelu. Saattaa olla virkavallan edustaja. Nettikiusaamistapauksista varmasti ollaan tekemässä ennakkotapauksia, en ihmettelisi jos tämä päätyisi sellaiseksi.

Jos tämä on Puumalle tuttu henkilö, veikkaan sitä polttarisekopäätä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin samaa mieltä kanssasi :) Kathy Sierra, johon kohdistui vaarallista ja vakavaa nettihäiriköintiä, kirjoitti trollauksesta ihan loistavan kolumnin. http://www.wired.com/2014/10/trolls-will-always-win
Perinteisesti neuvotaan olemaan huomioimatta trolleja, ikään kuin se latistaisi heidän innokkuutensa kylvää mielipahaa ja provosoida. Todellisuudessa se vain heittää bensaa liekkeihin: "Minua ei huomattu, minua ei kuultu, buhuu." He menevät yhä pidemmälle häiriköinnissään että tulisivat nähdyksi ja kuulluksi, että heihin reagoitaisiin ja heidän toimensa saisivat aikaan jotain. Ja niin, that's why the trolls will always win :(
Eihän kukaan psyykeltään terve ole noin pakkomielteisen kiinnostunut random-ihmisten elämästä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ylläolevaan kommenttiin: siis samaa mieltä olen Katien kanssa

CougarWoman
CougarWoman

Toi oli muuten aika ahdistava kolumni... Asiaa, tietysti, mutta ahdistava silti... o_0 

Vierailija (Ei varmistettu)

Itseäni sylettää se, että Puuman blogi on jo toinen seuraamani blogi, joka on mennyt ns. telakalle trollauksen vuoksi tänä keväänä. Arvatkaas, mikä näitä kahta blogia on yhdistänyt? Naiskirjoittaja, jonka kirjoitukset ovat sivunneet parisuhdetta ja seksuaalisuutta. Kummassakin tapauksessa kirjoittaja sai peräänsä trollin, joka ehdottomasti "tiesi" kirjoittajan henkilöllisyyden. Siitähän se trollaus sitten alkoi ja levisi oikein kunnolla käsille.
Mikä tässä casessa on mielenkiintoista, on tuon "anonyymin nillittäjän" oivallinen tapa tulkita asioita omaksi eduksi. Puuman vaikeneminen osoittaa "Puuman ymmärtäneen jotain", jota me muut "ei olla ymmärretty". Lisäksi Puuman vaikeneminen, (joka siis osoittaa Puuman ymmärtäneen jotain) tukee sitä näkökantaa, että "anonyymi nillittäjä" on oikeassa. Tietenkään muut tulkinnat eivät ole mahdollisia, koska "anonyymi nillittäjä" tietää olevansa oikealla asialla ja oikeassa ja meidän muiden pitäisi vain hyväksyä tämä. Että sillä viisiin, tavallan ymmärrän, että "anonyymi nillittäjä" haluaa olla anonyymi, koska hän ei ihan kauhean mukavan ihmisen kuvaa itsestään anna. Mutta toisaalta, mitäpä sitä trollilta voi oikein muuta odottaakaan.

Biatch

Kiitos jakamisistasi hetkistä meidän lukijoiden kanssa. :) Voi hyvin ja löydä paljon niitä iloa tuovia asioita elämääsi taas entistä enemmän. <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos hetkistä blogisi parissa. On ollut hienoja ja silmiäavaavia kirjoituksia. Olen yksi niistä monista hiljaisista lukijoista, jonka parisuhteessa on tiukat säännöt uskollisuudesta, mutta joka ei tahdo tuomita tai kertoa muille kuinka heidän tulisi elää elämänsä.

Olen myös pahoillani kaikista typeristä ja halpamaista kommenteista, joita olet saanut. Suututtaa, kun ihmiset kokevat oikeudekseen tuomita, esittää (tyhjiä?) uhkauksia ja valehdella jopa blogin sisällön olevan laitonta.

Toivon sinulle kaikkea hyvää ja että parisuhdetilanteesi ratkeaa tavalla tai toisella niin, että olet onnellinen elämässäsi.

Toimitus
Toimitus

Voi Puuma <3 Olet korvaamaton osa Lilyä, mutta terveys ennen kaikkea. Tsemppiä tulevaan ja toivottavasti kuulemme sinusta vielä!

kuolematon (Ei varmistettu)

Ensimmäinen reaktio kirjoitusta lukiessasi oli eiiiii, älä tee näin :( Mutta ymmärrän kyllä syyt. Kommentteja olen ahkerasti lukenut ja hiljaa itekseni miettinyt miten ihmiset jaksavat olla niin töykeitä. En itsekkään hyväksy tekojasi, mutta ymmärrän mitkä syyt ovat johtaneet siihen. Blogin ansiosta pettäminen ei ole enään niin mustavalkoista silmissäni :)

Toivon todella todella paljon, että palaat vielä kirjoittamaan tänne. Ehkä sillä väliin ne idiootit kommentoijat (jotka jauhavat samoista asioista, melkeimpä suoraan haukkuvat ym) ovat kadonneet ja blogin kirjoittaminen tuntuu yhtä hyvältä kuin aloittaessasi :) Odotan ainakin innolla miten sinun ja muusikon käy!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tsemppiä ja voimia sinulle jatkoon! Olet rohkea nainen. :)

Nasha (Ei varmistettu)

No nyt kävi vähän niinkuin lukisi George R.R. Martinin The Song of Ice and Fire:ä; tarina jää odottamaan mahdollista jatkoa, jonka julkaisu ei ole ollenkaan päivänselvä asia :D

Toivottavasti pesäero Lilyyn saa sinut kaipaamaan "tarinasi" jatkamista.

Hyvää lomaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi Puuma pieni! Kumpa kaikki nyt ymmärtäisivät jättää sut rauhaan! Sä oot joutunut kokemaan ihan liikaa! Älä välitä nillittäjistä. Ei ne ymmärrä, koska eivät itse ole kokeneet seksitöntä parisuhdetta.

darzan (Ei varmistettu)

Kiitos pumsku näistä ajoista ja teksteistä! Myönnän, etten ole kommentoinut kauhean aktiivisesti aiemmin. (Olenkohan kommentoinut ollenkaan aiemmin??) Olen vain nauttinut mielettömän osuvista, hauskoista, tunteikkaista, pohtivista ja ajatuksia herättävistä kirjoituksista.
Toivon sinulle ja ympärilläsi oleville kaikkea hyvää! Tsemppiä arkeen, ja jos palaat kirjoittaman, LUPAAN palata lukijaksi. Luen muutamaa blogia, ja sinun kirjoituksia odotan (odotin? :/) aina eniten.

Joka tapauksessa, ISO KIITOS, että olet uskaltanut ja jaksanut jakaa ajatuksiasi meille. &lt;3
Puss o kram, rakkautta ja tsemppiä!

CougarWoman
CougarWoman

Oih - kiitos tästä <3 Mä sitten puolestani lupaan palata, en vaan vielä tiedä, milloin. 

(Itseasiassa tajusin just, että tuo termi "Lilyloma" oli ehkä vähän harhaanjohtava, enhän mä Lilystä lomalla ole - kaukana siitä - vaan ainoastaan omaan blogiini kirjoittamisesta :) )

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi kökkö. Just kun löysin blogisi se hiljenee. Noh, hyvää hermolomaaa ja toivottavasti palaat pian ja entistä ehompana. Palan halusta lukea lisää postuksiasi ja kuulla mitä seuraavaksi tapahtui ja tapahtuu.

CougarWoman
CougarWoman

<3 

Vierailija (Ei varmistettu)

En tiedä, oletko koskaan lukenut tätä blogia: salatturakkaus.blogspot.com . No se paljastui myöhemmin keksityksi. Joka tapauksessa kommenttikentät olivat täynnä asiattomuuksia plus spekulaatiota siitä, kuka kirjoittaja on. Muista, että kommentit kertovat lähinnä niiden kirjoittajasta, ei susta.

Ja myös mulla on omakohtainen kokemus pettämisen katselusta kun vanhemmilleni kävi se klassinen. Toki siitä seurasi 3. maailman sota. Silti ymmärrän kumpaakin. Ja silti joskus tapahtuu asioita, joita kukaan ei tarkoita ja asioilla on tapana järjestyä. Sodatkin loppuu.

Täytyy vain antaa ajan kulua ja meditoida.

Vierailija (Ei varmistettu)

http://millinen.vuodatus.net/ tässä on kanssa hyvä blogi pettämisestä, se blogi on jo loppu, mutta kannattaa lukea alusta alkaen. Osittain samantyyppistä ehkä kuin sun tilanteessa.

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos tästä - aloin lukea. Eka vuosi takana, ja vaikuttaa jopa pelottavan samanlaiselta... Pystyn niin tasan tarkkaan samastumaan kirjoittajaan, että ihan henkeä haukkoen joitain kohtia luen...

CougarWoman
CougarWoman

Joo seurasin tuota pupillit sojossa! Muistan vielä, miten harmitti kun paljastui keksityksi... ;D

Å-mappi

Tietysti meidän lukijoiden kannalta ikävää jäädä ilman postauksiasi, mutta sehän on nyt sivuseikka. Toivon, että tämä hiukan herättelisi niitä anonyymejä nillittäjiä (joskaan Puuman blogin nillittäjät taitavat olla vähän nextimmällä levelillä, miksihän niitä nyt sitten kutsuisikaan) miettimään, mikä on sopivaa käytöstä ja mikä ei. Käytöstavat ovat olemassa ihan syystä. Se, että netissä voi liikkua anonyymina ja siten olla saamatta oikeaa, todellista huonon käytöksen herättämää reaktiota, mutta se ei tarkoita sitä, ettei reaktiota syntyisi.

 Kuten sanoin jo Kristan blogissa, tämä sinun blogisi herättää suurempia tunteita kuin moni muu blogi. Kehottaisin nyt kuitenkin kaikkia kommentoijia miettimään, onko niiden omien tunteiden pidäkkeetön tuulettaminen kuitenkaan oikein bloggaajaa tai edes omaa itseä kohtaan. Toivottavasti asiat selviävät!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voimia &lt;3

Vo (Ei varmistettu)

kyllä taitaa "eräs tietää miten maksat rahaa saadaksesi muusikon eroamaan suhteestaan" kyllä tuo sisäpiiritieto on kertonut että miten he saa ison "korvauksen rahaa kun muusikko saa avioeron". Onko joku pettänyt puuman ja tiedätkö kuinka sulle nauretaan seläntakana....tottakai rahalla saa ostettua ihmiset.... Mutta ketkä on uskollisia loppujen lopuksi? Entteten tentten .....

CougarWoman
CougarWoman

Muuten - iso kiitos (melkein) kaikille kommentoijille! <3 

sofica

Mäkin pistin mun blogin hetkeks tauolle, kun alko tuntua, että olin aiheen kanssa umpikujassa. Että jos kirjoitan jotain, mikä kiinnostaa, niin sitten se palaute on täyttä paskaa. Tai siis dissausta, miten vaan. Oon ihmetelly, miten oot jaksanu olla niin asiallinen näiden kommenttien kanssa!

Mutta mä palasin, ja jotenkin se tauko helpotti mun oloa ja tuntu, että olisin vähän niinku saanu luvan kirjottaa vähän eri tavalla. Nyt oon jälleen täynnä myönteistä energiaa, joten toivottavasti sulle käy samoin :) Tää on kummaa hommaa tää bloggaaminen, mutta kyllä se silti aika kivaa on!

elinaja (Ei varmistettu)

&lt;3 toivottavasti löydät kaipaamasi rauhan elämääsi &lt;3

Kaikkea hyvää sinulle Puuma <3

Toivon sinulle paljon onnellisuutta, rakkautta, intohimoa ja mahdollisuutta ilmaista itseäsi kirjallisesti. Olet mahtava nainen!

Ansa X

Tsemppiä kaikkeen ja toivottavasti palaat vielä kirjoittamaan!

Pertti perämies (Ei varmistettu)

Puuma kärähti :), aika kauan se kestikin... Kaikesta huolimatta hyvää jatkoa, elämä jatkuu, uudet tuulet, toivottavasti myötäiset myös Puumalle!

CougarWoman
CougarWoman

Ei kärähtänyt, väliaikaisesti v*ttuuntui. I'll be back.. ;) 

Eiiiiiiii (Ei varmistettu)

Minunkin ensimmäinen ajatus oli että eiiiiiiiiiiii!! Et voi lopettaa!! Käyn katsomassa päivittäin, että oletko postannut mitään.

Mutta ymmärrän, että mittasi on täynnä. Ei kukaan jaksa jatkuvaa jeesustelua ja vittuilua ja haukkumista. Sitä en ymmärrä, että miksi ne jeesustelijat lukee tätä blogia??? Jeesustelijoille löytyy varmasti joku oma nalkuttajien blogi missä voivat kilpaa arvostella ja vittuilla toisilleen!!

Jään odottamaan jatkoa =)

Sepustus (Ei varmistettu) http://uptodateblogi.wordpress.com

Huh huh! Ikävää lukijoiden kannalta, mutta ymmärrettävää. Luulin ensin tämän tauon johtuvan tunne-elämän solmuista ja siitä, että ne vievät kaikki voimat, mutta kommenteissahan olikin...aikamoista settiä.

Koitahan pärjäillä :/

Tsemppiä ja kaikkea hyvää. Toivottavasti asiat kääntyvät parhain päin ja löydät mitä tarvitset.

Biatch

Ymmärrän nyt niin tilanteesi! Merimies on se johon on mulla syviä tunteita. Sitten kuvioissa on kans player jonka kanssa yhteistyö toimii todella saumattomasti ja mies saa elämään mut hetkessä. Koko pääkoppa alkaa olla hyvin sekaisin! No mutta hei! Miksi elämä pitää vaan pyöriä kahden miehen ympärillä? Jospa sitä nappaisi kolmannen tai neljännenkin pakkaa sekoittamaan? ;D 

Emmakko (Ei varmistettu)

Rentouttavaa blogitaukoa. Tätä blogia on ollut ilo lukea. Toivottavasti löydät jatkossa keinon jatkaa kirjoittamista tavalla, joka ei aiheuta ylimääräistä stressiä.

Hävettää lukea noita tuomitsevia kommentteja - tämä blogi kun ei kenellekään lävähdä silmien eteen, jollei tänne etsiydy itse ;) Olen aikuinen ja ymmärrän, että yhtä universaalia parisuhdemoraalia ole olemassakaan. Voi, kun kaikki muutkin ymmärtäisivät sen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.