Finanssimiehen feidaus, Muusikon tindertipunen

CougarWoman

Olisihan se jo tähän ikään mennessä pitänyt tietää: jos jokin on liian hyvää ollakseen totta, se ei myös useinkaan sitä ole.

Yhtäkkiä KIK hiljentyi kuin kirkkokansa pastorin astuessa saarnastuoliin. Finanssimies valitteli ensin työkiireitä; ja olimme aiemmin jo sopineet, että vapaa-ajalla ei kikkailla – en halunnut viestitellä hänen kanssaan Ykkösmiehen ollessa paikalla. Siihen ei ollut (minun puoleltani) tarvetta.

Nyt on mennyt jo useita päiviä, etten ole kuullut hänestä mitään; siis siitäkin huolimatta, että Ykkösmiehellä on ensi viikolla muutaman päivän työreissu, ja meillä olisi tilaisuus tavata. KIKin mukaan hän ei ole edes lukenut toiseksi viimeisintä viestiäni, eikä edes vastaanottanut viimeksi lähettämääni. (Enempää kuin nämä kaksi en hänelle olekaan lähettänyt sen jälkeen kun hiljaisuus alkoi – en siis ole stalkannut häntä hiljaiseksi.)

En suoraan sanoen oikein tajua, mitä tapahtui. Molemmilla oli mukavaa, seksi oli hyvää ja kupletin juonikin oli molemmille selvillä. Ehdittiin jopa puhua jo ennen tapaamista, että mikäli jostain syystä alkaa nappaamaan vähemmän, niin ilmoitetaan siitä suoraan, eikä lähdetä roikottamaan toista turhaan langoilla.

Olisin kyllä nyt kaivannut Finanssimiehen kuumia viestejä; Muusikko kun bongasi Tinderistä tipusen, johon alkaa nyt hullaantua. Tämä ei ole vaikuttanut meidän viestintätiheyteemme millään tavalla, mutta alan suoraan sanoen olla kurkkuani myöten täynnä hehkutusta uudesta intohimon kohteesta.

Muusikko ei kerro yksityiskohtia (tietenkään – ja onneksi, koska TOO SOON), mutta ärsyttää kun itsellä ei ole mitään korvaavaa säpinää. Toisaalta toki ymmärrän, että Muusikko haluaa kertoa jollekin – ja minä olen tietenkin täydellinen kohde. Kun kerran nyt ollaan ystäviä. Kirpaiseehan se tietysti vähän; että minä ensin herätän hänessä halun rakastaa ja vastaanottaa rakkautta, ja sitten joku toinen korjaa minun kylvämäni sadon.

Toisaalta taas haluan tietysti, että Muusikko on onnellinen, ja sitä hän ei voinut olla minun kanssani, ei sillä tavalla kun halusi. Mutta toisaalta – kuka kuoli ja teki minusta sen Rakkauden Semiammattilaisen, jonka kanssa sopii valmistella omaa itsetuntoa ja miehisyyttä sitä “oikeaa ja merkityksellistä” suhdetta varten? Mikä perkeleen miehisen eheytymisen Pandoran lipas minusta on tullut?  

Olisiko liikaa vaadittu, että joskus saisin itsekin kaipaamani - vain sen intohimoisen rakkaussuhteen paralleelissa universumissa - sen sellaisen, jossa makuuhuoneen lattia täytyy kastella ennen seksiä, etteivät kipinät polta puuhun pysyviä jälkiä? Ilman niitä kaikkia kitinöitä, orastavia tunteita, palavasieluisia tunneanalyyseja; niitä, joissa mennään sielu vereslihalla ja pala kurkussa? 

Eikö voitaisi vain naida, olla ja tuntea ilman sen kummempia seuraamuksia.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

No en ole enää kateellinen... Etenkin kun mies teki aloitteen 2vk tauon jälkeen..,

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakko todeta ihan "ääneenkin" jo, miten kaksinaismoralistinen olet, vaikka tiedät sen varmaan jo itsekin. Sinä et ole valmis antamaan Muusikolle mitä hän haluaa, mutta ei sitä saisi kukaan muukaan tehdä? Itse tiedotit hänelle myös Finanssimiehestä, mutta Tindertipusesta et halua kuulla hehkutusta? Itse olet tilanteesi omilla valinnoillasi aiheuttanut, joten nyt ei auta itkeä vaan kantaa vastuu. Valitettavasti en osaa olla edes pahoillani puolestasi, sillä minun mielestäni tässä on vain "instant karma" toiminnassa.

Oletko ajatellut asiaa toisesta näkökulmasta eli siitä, pystytkö sinä antamaan takaisin sen, mitä toisilta odotat saavasi? Seksin tasolla varmasti pystyt, mutta onhan ihmissuhteissa aina monta muutakin komponenttia... Toivottavasti saat ajatuksen päästä kiinni ja tilanne lähtee selviämään sitä kautta -seksittömyydestä sinun tuskin tarvitsee kovin kauan kärsiä:)

kuolematon (Ei varmistettu)

Mielestäni cougarin reaktio on ymmärrettävä. Eihän hän muusikolta mitään ole kieltämässä?? Hänhän sanoi haluavansa, että muusikko on onnellinen. Tietenkin se tuntuu pahalta kun on ollut jo tunteita ja nyt kuutelee kun toinen kertoo jostain uudesta ihastuksestaan. Se, että cougar pisti jutun poikki, koska tiesi ettei pysty muusikolle tarjoamaan sitä mitä tämä haluaa, ei tarkoita etteikö tuollainen voisi tuntua pahalta. Nyt on vähän turhaa syyllistämistä minusta..

Vierailija (Ei varmistettu)

Et taida lukea blogia kovinkaan tarkasti? Ensinnäkään Puuma EI pistänyt seksisuhdetta poikki Muusikkoon, vaan sen teki herra itse itseään suojellakseen. Toisekseen Puuma kertoi Muusikolle Finanssimiehestä ENSIN, mutta ei nyt kestä kuulla Muusikon uudesta naisesta? Kolmanneksi minä EN puhunut kieltämisestä mitään, joten luit minunkin kommenttini joidenkin vääristyneiden silmälasien lävitse.

Ei siis todellakaan ole turhaa syyllistämistä vaan tosiasioiden toteamista, tuskinpa Puuma tuosta mitään syyllisyyttä alkaa potemaankaan. Se ei myöskään ollut tavoitteeni vaan kertoa vain, että tämän tilanteen kohdalla Puuma voi ihan vain katsella peiliin. Turha itkeä, kun tilanne on itse aiheutettu.

kuolematon (Ei varmistettu)

Okei, niinhän se olikin että muusikko homman pisti poikki. Pahoittelut, että muistin väärin.

"Sinä et ole valmis antamaan Muusikolle mitä hän haluaa, mutta ei sitä saisi kukaan muukaan tehdä? "<- tuon kommenttisi mukaan itse käsitin, että puhut nimenomaan kieltämisestä? Ettei kukaan muukaan saisi muusikolle antaa mitä hän haluaa? Vaikka puuma sanoikin, että haluaa muusikon olevan onnellinen. Mitä tuo sitten tarkoitti? :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Se tarkoittaa juuri sitä, mitä siinä lukeekin. Kiinnitä erityistä huomiota kysymysmerkkiin.

CougarWoman
CougarWoman

En ole missään vaiheessa sanonut, ettenkö haluaisi Muusikon saavan sen, mitä haluaa. Haluan ensisijaisesti, että hän on onnellinen. Kerroin Finanssimiehestä, sillä minusta tuntui väärältä tavata uutta tyyppiä ennen kuin olin "varmistanut", että se on Muusikolle ok; en siis kerskailumielessä. Muusikko myös kunnioittaa sitä, etten ole (vielä) valmis tietämään kaikkea Tindertypystä, eikä Muusikkokaan toki tiedä Finanssimiehen ja minun tapaamiseni yksityiskohtia. Eikä myöskään (vielä) haluakaan tietää.  

Me ollaan nyt opetteluvaiheessa, jossa muunnetaan seksisuhdetta ystävyydeksi, ja ollaan molemmat sitä mieltä, että on tärkeää kertoa toiselle, jos jossain vaiheessa tuntuu pahalta. Ei se sen kummempaa ole.

Ihmissuhdettahan en sanan perinteisessä merkityksessä edes etsi, vaikka haluankin seksisuhteelta vähän muutakin kuin pelkkää jyystämistä. 

Ja siis totta kai "kannan vastuun" - mutta kyllä minä saan siitä nurista, mikäli haluan: sitä varten minulla on tämä blogi ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihmissuhde se seksisuhdekin on, ellei satu olemaan taipumuksia zoofiliaan;)

CougarWoman
CougarWoman

Haha - tosiaan! Sillä ei kai kaikki miehet sikoja ole ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaikissa miehissä on aina jotain vikaa, käy hyvin ilmi noista tyypeistä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehkä finanssimies haluaa panna jotakuta toista jatkossa? Mikä muu olisi selitys?

sisterofsteel (Ei varmistettu)

Niin, tulee mieleen että jotkut eivät pysty tuntemaankaan sitä valtavaa kipinöintiä ja huumaa kuin "uuden saaliin" kanssa. Sen jälkeen seksi ei heille ole enää niin mielettömän upeaa, "kasvotusten" kuitenkin halutaan pitää oma ego kiiltävänä ja feidata sitten vähemmin ääniin.

Muusikko taas on varmaankin niin kovissa tuskissa päästä edellisestä suhteestaan irti että etsii vain takiaisen lailla uutta naista joka soisi läheisriippuvaiselle egolle "tien vapauteen" eli uuteen suhteeseen. Ehkä et ollutkaan korvaamaton vaan melkein kuka tahansa nainen voi edustaa hänelle tätä "vapautta", tarve siihen on vain niin suuri että suuret tunteetkin on pelissä.

Biatch

Tästä jotenkin tulee mieleen ne Emmanuelle love (1993). Kaikki muut saa intohimoista seksiä ja rakkautta paitsi Emmanuelle. :D

Voi olla että finanssimies etsi vaan yhden illan hoitoa ja that's it. Tai sitten sillä on oikeasti kiireitä ja joko se ottaa rennosti teikän hätäilyt tai sitten sitä rupee ahdistaa eikä vastaile ollenkaan. Ja hyvä vaan että Muusikko kuolaa jotain toista tipua mikä hirveämpi kohtalo olisikaan kuin näivettyä himassa huokaillen naisen perään jota ei saakaan. Jokainen suhde kestää oman aikansa. Anyway kannattaa nauttia vaan tauosta, kun keskittyy itseensä niin vastapuolenki kiinnostus sua kohtaan alkaa taas herätä. ;)

Sillä aikaa voit katsoa Ruotsin maajussille morsian ja pudota tuolilta (ainakin se pikadeitti jakso oli creepy) miettiessään mistä ne löytää tuollaisia naisia? :O :D :D 

 

Palleri (Ei varmistettu)

Ah, niin ihanan viihteellistä! Tätä lisää kiitos. :) Sitten vielä postaustoive: Aloittelevan Puuman ABC. Täällä ruutujen takana on varmasti naisia, jotka kaipaavat hyviä vinkkejä puumailun aloittamiseen. En nyt yhtäkkiä muista, oletko aiheesta jo mahdollisesti kirjoitellut. Kesäterveisiä!

CougarWoman
CougarWoman

Heh, pistetään harkintaan! Kesäterveiset takaisin <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Sinusta on tullut se, miksi olet itsesi antanut tulla. Miehiä, jotka kaipaavat tukea miehisyyteensä, seksuaalisuuteensa jne. jne. on aivan yhtä paljon (ellei enemmänkin) kuin naisia. Finanssimiehen kaltaisia panojen hakijoita on taas vielä enemmän, joten Persujen sanoin: "Sitä saa, mitä tilaa...."

Vierailija (Ei varmistettu)

Toisaalta ärsytti toisaalta nauratti teksti. Yhdyn kaksinaismoralismi-kommenttiin. Ei taida puuma tietää mitä haluaa? Ensin haluat seksiä JA tunteita? Sitten toisen tunteet ei kelpaa ja hehkutat kuinka ihana uusi finanssimies jota kohtaan ei ole tunteita. Haluatko siis miehen, jolla on sinua kohtaan tunteita, mutta johon itse olet vähemmän kiintynyt jotta pysyt ns. vallan kahvassa ja pönkität itsetuntoasi? Ja samalla valitat, että miehet käyttävät sinua. Itsehän olet sanonut, että pettäminen tuo sinulle itsevarmuutta ja tekee sinulle paremman olon. Miksi sinun on ok käyttää miehiä, mutta miesten ei sinua? Nyt hieman itsekriittisyyttä.

CougarWoman
CougarWoman

Itse käsitän käyttämisen terminä siten, että sanotaan yhtä ja tehdään toista. Eli Finanssimiehen feidaus olisi harmittanut huomattavasti vähemmän, mikäli tämä olisi vain rehellisesti todennut, että sori mutta muutin mieleni. 

Minä "käytän" rakastajiani rehellisesti, ennalta sovittujen pelisääntöjen mukaan. 

Ja mitä minä sitten haluan? Ehkä en oikein itsekään tiedä - sekin on nimittäin ihan luvallista, ettei aina ole satavarma siitä, mitä haluaa. Mutta periaatteessa haluan seksisuhteen, johon kuuluu panemisen lisäksi myös rentoa yhdessäoloa ja sitä halimistakin ilman, että siihen liittyy suuria tunteita, vaikkakin toisesta välittämistä toki. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.