Finanssimies #1

CougarWoman

Ensitapaaminen jaksaa aina jännittää. Suuta kuivaa ja Imodeumit pitää ottaa käyttöön jo aamusta, koska varpusparven toistuva pönttöinvaasio saa aikaan kauhukuvia, jotka eivät sovi ensimmäisille “treffeille” (TMI!!!).

Olen valmiina kymmenen minuuttia ennen sovittua tapaamista. Pesen hampaat vielä kerran, purskuttelen suuvedellä. Tekisi mieli tupakkaa, mutta en halua polttaa, sillä Finassimies ei tupakoi; ja vaikka vakuutteleekin, ettei tupakointini haittaa, en halua tarjota tuhkakupin makua.

Pihaan pyörtää kivannäköinen Audi. Vedän pari kertaa syvään henkeä, puen aurinkolasit ja harppaan ulos. Finanssimies vilkuttaa ratin takaa. Astelen itsevarmasti autolle ja väännän kasvoilleni tervetuliaishymyn, jonka toivon naapureitten silmiin vaikuttavan sellaiselta, joka annettaisiin kollegalle. Asiakastapaamisellehan tässä viattomasti ollaan menossa.

Autossa tervehdimme koskettamatta (koska naapurit); Finanssimies pyörtää pihasta. Totean keskustelunomaiseen sävyyn, että minulla taitaa olla jo alushousut kosteina. Finanssimies komppaa samaan sävyyn, että hänellä on ollut heräämisestä asti kestoerektio.

“Katsotaanpas”, kujerran (!!) ja hivutan käteni reidelleen, annan sormieni vaeltaa haaroväliinsä. Finanssimies vetää syvään henkeä, kun kuperran käteni hänen todistusaineistonsa päälle. Hmmm, tuntuu lupaavalta.

Hotellihuoneessa katsomme toisiamme nanosekunnin nälkäisesti silmiin, huulemme löytävät toisensa ja Finanssimies vetää minut itseään vasten, puristaa kovaa ja painaa lantionsa lantiolleni. Ensimmäinen kerta suudellessa uuden ihmisen kanssa voi ensin olla hakemista, yhteisen rytmin löytämistä. Tässä tapauksessa näin ei ole; suutelemme luontevasti, nälkäisesti ja täysin vaistojemme varassa, toisiamme mukaillen. Mies suutelee ihanasti.

Finanssimies riisuu paitani, vapauttaa minut hameestani ja ihastelee stay-uppejani samalla, kun painaa minut sängylle hellävaroen, mutta päättäväisesti. Ottaa huulillaan lähikontaktia sisäreisiini, ja vetää yhdellä sulavalla liikkeellä alushousuni alas, heittää ne kärsimättömästi huoneen nurkkaan, ja painaa huulensa hävylleni; aloittaa kiireettömän työskentelyn, joka saa kehoni kihelmöimään.

En ole koskaan ennen ollut suuseksin ystävä ottavana osapuolena. Tästä lähtien olen; mies tietää tasan tarkkaan, mitä tekee, eikä kiirehdi - kaikesta huomaa, että hän oikeasti nauttii hommasta. En kuitenkaan pysty rentoutumaan tarpeeksi kliimaksia varten; avitan hieman kädelläni samalla kun mies tunnustelee minua sisäpuolelta, katsoen minua intensiivisesti silmiin. Hekuman lähestyessä mies nappaa minua ranteesta kiinni ja korvaa käteni huulillaan, auttaen viimeiset metrit maaliin. Painan hänen kasvojaan jalkoväliäni vasten samalla, kun kehoni jännittyy kaarelle; yritän olla huutamatta, mutta epäonnistun surkeasti.

Jossain vaiheessa tajuan hellittää otteeni, ennen kuin miesparka tukehtuu.

Seuraavaksi on minun vuoroni miellyttää. 

Kommentit

00500HKI
00500 Helsinki

oh, kyllä! Itsekään en pitänyt suuseksin saamisesta vuosikausiin, kunnes eräs fwb-suhteen osapuoli oli siinä touhussa tajuttoman hyvä. Sen kokemuksen jälkeen osasi antaa oppia nykyiselle poikaystävälle ja kyllä, nautin ;)

- X

Biatch

Mulla se keskittyminen tilanteeseen/rentoutuminen vastaanottavaisella puolena on joskus hakusessa esim. viime viikonloppuna mies nosti mut pöydälle ja mun katseeseen osu sellainen gynehenkinen lamppu siinä yllä, hirvee käkätys tuli mun suusta niin että mieheltä meni moodi. Voi toista..

Vierailija (Ei varmistettu)

En tajua miten joku voi olla pitämättä suuseksin saamisesta! Omassa suhteessani se on ikuinen harmi, ettei mies anna sitä mielellään ja itse voisin vaikka maksaa sen saamisesta.

CougarWoman
CougarWoman

Mulla on tähän omat, "traumaperäiset" syyt - eli olen itse joskus villeinä nuoruusvuosina sitä naiselle antanut, ja oli todella ällöttävä kokemus. Eli peilaan sitä sitten siihen, miltä miehestä voi tuntua naamansa minun jalkojeni välissä... Mikä siis sinällään on varmaan tosi typerää. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Haha, niinhän se varmaan on :D mutta mua ei haittaa, kunhan itse saisin :P

Ansa X

Wow. U go girl.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.