Groupiehuumaa

CougarWoman

Olen retkahtanut Muusikkoon samalla intohimolla kuin parikymppisenä retkahdin Robbie Williamsiin (joka silloin vielä halusi viihdyttää eikä ollut vielä kerännyt sympatiaraskauskiloja).

Mitä enemmän hänen kanssaan viestittelen, sitä enemmän minua pelottaa. Luulin aina, että Ykkösmies on minun sielunkumppanini; minun paras mätsini koko universumissa. Mutta nyt Muusikon kanssa synkkaa niin hyvin, että jos olisin viisas, viheltäisin pelin poikki jo ennen tapaamista.

Olemme nyt viestitelleet tiiviisti viikon; onpa mukaan mahtunut pari puolen tunnin puheluakin, joitten aikana…krhm…harrastimme aktiviteettejä, jotka johtivat molemminpuoliseen mielihyvään.

Lisäksi KIK on ollut kuumana salaviesteistä aina keikkapaikan vessassa otettuihin kuviin. 

Eilen Muusikko pyysi, että sanoittaisin hänelle kappaleen. Tein työtä käskettyä, riipustelin pyykinpesun lomassa riimejä, enkä saanut unta, kun odotin hänen vastaustaan. Pelkäsin, että sanat pelottaisivat hänet pois; ne olivat sieluni vereslihaa, paljasta ja paljastavaa. Mutta Muusikko piti sanoituksistani ja kehui kertosäettäni. Aikoi tulostaa sanat ja kantaa niitä mukanaan, tapailla niihin melodiaa.

Olen myös kuunnellut korvani verille hänen omia kappaleitaan paljon yli suositellun volyymin; Muusikko tekee punk-henkistä musiikkia, äänensä on raaka ja rosoinen, saa kylmät väreet kulkemaan kehollani. Hän laulaa rajusti rakkaudesta, ja saa minun kehoni särkemään kaipauksesta kosketukseensa.

Olemme puhuneet kirjoista, jotka koskettivat meitä. Nancy ja Christiane F olivat molemmat kirjoja, joita luimme uudelleen ja uudelleen lukioikäisinä monen monituista vuotta takaperin teiniangsteissamme; kyseiset kirjat jättivät meihin suunnattoman vaikutuksen.

Puhuimme Sex Pistolsista ja Sidin ja Nancyn suhteesta; alkoholista ja huumeista. Minun teinipunkkarisieluni heräsi taas muistelemaan kaikkea sitä nuoruuden kapinaa, sitä sielun paloa, jota vain itseään kaikkitietäväksi luuleva nuori ihmisenalku voi kokea, ennen kuin elämä arkipäiväistyy ja huomataan, ettei taivas olekaan rajana.

Näen taas värejä mustavalkoisessa maailmassa. Ne ovat niin selkeitä ja kirkkaita, että kurkussa kuristaa. Minä pelkään tavata muusikkoa; pelkään, että hän on kasvotusten vielä uskomattomampi kuin puhelimessa; pelkään, että hänen syvältä kumpuava, hieman käheä naurunsa saa minun sieluni heittämään volttia, ja että hänen taitavat sormensa koskettavat minussa juuri niitä oikeita kieliä.

Perjantaina hyppään autooni ja ajan melkein parin tunnin päähän asunnolleen.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihastuneena toinen vaikuttaa aina täydelliseltä. Huonompia puolia ei näe tai sitten ne selittää itselle oikein, arjessa suhde mitataan oikeasti. Mutta ihastuneena olo on ihanaa :)

CougarWoman
CougarWoman

Juu, näinhän se menee - ja niin on! :) 

Lustu

Hui jännittävää. Entä jos ihastus muuttuu rakkaudeksi? Pysyn kuulolla. Mukava lukea näitä sun seikkailuja ja unohtaa omat mies sotkut hetkeksi :D

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos...luulen :D Turha kai sitä on etukäteen alkaa spekuloimaan...ei voi tietää ;) 

Mundis (Ei varmistettu)

Tämä ei tule päättymään hyvin. Ole varovainen! Nörttipojan kohdalla tunnuit tunteista huolimatta uiskentelevan turvallisilla vesillä, mutta tästä lähtee toisenlaiset vibat. Toivon, ettet satuta ketään, edes itseäsi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mää en tajua. Jos nämä kaksi löytävät yhteisen sävelen ja rakkauden ja intohimon niin sehän on vaan hyvä. Puuma voi vihdoin erota ja aloittaa uuden suhteen puhtaalta pöydältä. Eiköhän tuo "avioliitto" ole nyt jo ihan selkeästi ohi.

Mundis (Ei varmistettu)

No, itse olen sitä porukkaa, joka uskoo vanhan ja hyväksi todetun, hieman vain rispaantuneen suhteen korjaamisen olevan se parempi vaihtoehto. Siinäkin tapauksessa, että on tullut tehtyä virheitä (=syrjähyppyjä). Joskus, jos kumppani on tarpeeksi pohdiskeleva ja ymmärtävä, tällaiset kriisit voivat viedä vanhankin suhteen aivan uusiin sfääreihin. Lyhytnäköinen, houkutteleva hedonismi vie usein turmion tielle, mutta toivottavasti tässä ei käy niin.

Nörttipojasta kertovia juttuja odotin aina innolla, mutta tämä tuntuu jo turhalta tulella leikkimisellä. No, Puuma on aikuinen nainen ja ymmärtänee vaaran mahdollisuuden.

CougarWoman
CougarWoman

Ymmärrän hyvin, mitä ajat takaa - olenhan sitä itsekin pohtinut ja sen "vaaran" hyvin tiedostanut. En kuitenkaan halua viheltää peliä poikki vain sen takia, miltä minusta tällä hetkellä tuntuu; jos tekisin sen, jäisin loppuelämäkseni jossittelemaan. Mieluummin sitten vaikka vähän rikon sydäntäni. 

Sitten vielä semmoinenkin pointti, että kauanko sitä rispaantunutta suhdetta pitää yrittää kursia kasaan..?

Ja vielä tuosta lyhytnäköisyydestä; mikäli peliin tulisi molemmin puolin vahvoja tunteita, olemme kuitenkin molemmat sen verran käytännöllisiä ainakin jollain tasolla, että varmaan jonkin sortin "karenssiaika" sovittaisiin kuitenkin (mä en usko että mä olen jo oikeasti miettinyt tätä!!!)...

Mundis (Ei varmistettu)

Niin, eihän seksittömyyttä loputtomiin tarvitse sietää, mutta miehesi kannalta tilanne on epäreilu: eihän hänellä ole välttämättä aavistustakaan siitä, kuinka paha asia tämä sinulle OIKEASTI on. Kyllä, olette keskustelleet aiemminkin aiheesta, mutta hän ei tiedä sinun ottaneen jo askeleita hänestä poispäin. Jos tietäisi, yrittäisi hän ehkä hakea ratkaisua hieman aktiivisemmin vaikka sitten strap-onin muodossa. Nyt sinä et pelaa avoimin kortein, mutta tuomitset kuitenkin miehesi, joka ei yritä tarpeeksi... Ristiriitaista.

Mukavaa tapaamista teille kuitenkin, toivottavasti olen väärässä tuntemuksineni!

CougarWoman
CougarWoman

Siis kyllä mies tietää hyvin, missä mennään. Kerroin aika tarkalleen vuosi takaperin täällä, mitkä ovat vaihtoehdot...

Mutta juu, edelleen seuraan ajatuksenjuoksuasi :) Ristiriitoja on ihan oman päänkin sisällä, ei tässä ihan soitellen sotaan olla menossa, jos kehno kielikuva sallitaan. 

Kiitos, aika näyttää... 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Vuosi on aika pitkä aika. Mikset käy samaa keskustelua nyt, ennen kuin edes tapaat uuden miehen?
Ja mä en kyllä ymmärrä sitä että parempi vaan yrittää pelastaa vanha suhde, varsinkaan semmoista mikä on valheista täysi.

CougarWoman
CougarWoman

On niitä keskusteluja kuule käyty. En vaan viitsi toistaa niitä täällä blogissa, kun en tosiaan tykkää toistaa itseäni... Kiitos huolenpidostasi kuitenkin! 

Mundis (Ei varmistettu)

En oikein pidä siitä, että lytätään lähes ventovieraiden parisuhde sillä perusteella, etteivät he noudata SINUN ihanteitasi. Omassa suhteessani pätee 100% rehellisyys, mutta en edes usko sen toimivan kaikilla. Itse olen totuudentorvi ja odotan sitä mieheltänikin, mutta ne ovat meidän sääntömme, eivät muiden. Eihän Ykkösmies itsekään ole täysin puhdas pulmunen ollut.

Minä olisin varmaan tuossa tilanteessa paljastanut ainakin sen verran, että etsin jo seuraa. Osoittanut siten, että uhkaukset eivät ole olleet tyhjiä. Monesti ihmiset muuttuvat vasta "yhdennellätoista hetkellä", juuri ennen kuin on myöhäistä. Mutta edelleen: teidän suhde, teidän säännöt.

sanna111 (Ei varmistettu)

Kumpikohan sinua pelottaa enemmän: Se että livenä synkkää vai että ei? (Minulla on pari kertaa käynyt niin, että livenä ei olekaan ollut kipinää, vaikka se olisi ollut odotettavissa.)

Nykyinen tilanteesi on kestämätön, joten ratkaisua pitää etsiä tavalla tai toisella.

CougarWoman
CougarWoman

Mua pelottaa itse asiassa enemmän se, että synkkaa. Liikaa...

Vierailija (Ei varmistettu)

That's my girl! Onnea matkaan, vaikka et sitä tarvitsekaan. Olet jo onnekas.

Ghostfire

Minä kans toivon että tässä oiskin jonkin uuden alku. Ei toi löyhässä hirressä roikkuminen oo kivaa kenellekään, ja mä en jaksa uskoa Ykkösmiehen olevan niin sokea ja kuuro, ettei hän ois päästänyt mieleensä vaihtoehtoa että joku päivä puumikselle vaan kertakaikkiaan riittää pystyyn kuivettuminen.

Onhan maailma täynnä myös aseksuaaleja naisia, eiköhän sieltä joku perfect match muilta osin hyvälle miehelle löydy, jos puumikselle nyt löytyisikin ihan uudet tuulet. Minä sanon kanssa että jos livenä natsaa, niin oot samantien "liian" syvillä vesillä palaamaan entiseen kärvistelyyn. Ei siinä mitään, en osaa omalle osalle kuvitella vastaavaa tilannetta joten enpä ala jeesustelemaankaan, toivon vain että asiat ratkeaa KAIKKIEN kannalta onnellisesti ja tyydyttävästi kaikin puolin. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Just näin, ja ONNEKSI ette ole päässeet lapsia hankkimaan liittonne puutteita paikkaamaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.