Iltateekutsu

CougarWoman

Ykkösmies lähtee huomenna työkeikalle muutamaksi päiväksi.

En voinut vastustaa kiusausta; päiväkahvi vaihtuu huomenna iltateeksi, kun Ruokakaupan Poika livahtaa iltapimeän turvin luokseni pikavisiitille. Tuskin me sitä teetä ehdimme kuitenkaan juoda.

Viestittely on ollut tänään sen verran levotonta, että istun kiemurrellen ja täristen näppäimistön ääressä. Visuaalisten todisteiden perusteella helppoa ei ole Ruokakaupan Pojallakaan. (Niihin kuviin en saanut julkaisulupaa – tosin ovat sen verran eksplisiittisiä, että kelpaisivatkin vain Jalluun.)

Minua vähän pelottaa. Se on uusi tunne. Nörttipojan kanssa olin ihan superitsevarma; nyt huomaan, että takaraivossani nakertaa. Ehkä se johtuu ikäerosta (19 vuotta) tai siitä, että Ruokakaupan poika on ihan perhanan hyvännäköinen.

En voi sortua epävarmuuteen, sillä olen jo ajat sitten tullut siihen tulokseen, että Ruokakaupan Poika on viehättynyt minusta nimenomaan siksi, että olen itsevarma ja aikuinen nainen, joka ei angstaile tai arkaile kehonsa kanssa. Joka uskaltaa puhua asioista niitten oikeilla nimillä; joka uskaltaa sanoa, mitä haluaa.

Ehkä huomisillan jälkeen niin onkin. Ehkä on normaalia, että “ensimmäisellä kerralla” vähän jännittää.  

Aion psyykata epävarmuuden nakerruksen pois. Huomenna töitten jälkeen käyn pitkässä suihkussa; sheivaan ja kuorin ja kosteutan. Pukeudun budoaariparhaisiini, pujotan jalkani korkeisiin avokkaisiin. Sonnustaudun stay-uppeihin ja pirskautan korvieni taakse kevyttä, mutta viekoittelevaa parfyymia.

Eihän minulla ole mitään syytä huoleen. Ruokakaupan Poikahan se on minua jahdannut; hän minut on fantasioittensa kohteeksi valinnut. Minut, eikä ketään muuta. Nähtäväksi jää, onko odotettavissa kertarykäys, vaiko jotain pidempiaikaistakin.

Tänään Instagram-stalkkaan. On se vaan niin älyttömän komea. 

 

Kommentit

Nāiádes
Naiádes

Nonni, siittä sitten niin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmm.. Miksi päädyit taas tähän ratkaisuun? Minun mielessäni tämä sotii vauva-haaveita vastaan? Isyydestä puhumattakaan (kondomikaan ei suojaa 100%)? Olet kirjoittanut, että perheellisiin ei kosketa- eikö vauvaa yrittävät ole jo sen pisteen ylittänyt? Että perhettä halutaan ja odotetaan? En halua ilkeillä, kiinnostaa vain tietää ajatuksesi? :)

CougarWoman
CougarWoman

Joo. Mä jotenkin ajattelin silloin lokakuussa, että kun nyt kerran on sovittu että harkitaan perheenlisäystä, siihen liittyvä fyysinen toimintakin jotekin kuin itsestään elpyisi. Tai että sitä alettaisiin harrastaa edes käytännön syistä. Vauvaa kun ei voi yrittää, ellei harrasta seksiä. 

Niin ei kuitenkaan käynyt. Alan taas tunnistaa itsessäni niitä samoja "oireita", joita minulla oli ennen kuin päätin alkaa fyysiseen suhteeseen Nörttipojan kanssa. En jaksa enkä halua enää olla masentunut, tuntea itseäni epähalutuksi ja epänaiselliseksi. 

Mä olen jo siinä pisteessä, että olen pääni sisällä haudannut ne vauva-ajatukset... 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksestasi. Ymmärrän pointtisi. Onko sinulla ollut vauva-keskusteluita Ykkösmiehen kanssa sen jälkeen kun päätitte yrittää? Itse tiedän kokemuksesta, että se pyörii päässä vaikkei haluisikaan, ja se pettymys. Entä onko miehesi tulokset jo tulleet?

Olen seurannut blogiasi alusta asti ja jotenkin odotin että pettäminen loppuisi siihen kun aloitte yrittää vauvaa ja henkisesti jo valmistuin vauvablogiin :)

CougarWoman
CougarWoman

Ei itseasiassa niinkään vauva- vaan seksikeskusteluja (tuloksettomia). Mä en jotenkin edes osaa olla pettynyt sinne vauvaan "asti", lähinnä vaan siihen meidän seksielämään. Tulokset eivät ole vielä tulleet, en itseasiassa tiedä miksi eivät ole. Tai sitten Ykkösmies ei vaan ole kertonut... 

Niin no, näköjään tässä ei vieläkään sitä vauvaa yritetä - mutta periksi ei anneta! Ehkä joskus vielä... ;) 

susaanna (Ei varmistettu)

Huui jännää! Mutta myös jännää sen takia, et ruokakaupan poika on ykkösen kanssa samalla paikkakunnalla (kai?). Käryämisen vaaraa?

CougarWoman
CougarWoman

No melkein samalla. Me asutaan kylillä (so. kaupungin ulkopuolella) ja RP asuu itse kaupungissa. Nehän on jo toisensa tavanneetkin... Mikäli RP malttaa pitää suunsa kiinni, uskoisin että ei hirveän suurta käryvaaraa. 

Nörttityttö (Ei varmistettu)

Niin, alkoivathan blogin kävijämäärät tylsän meiningin vuoksi tippua joten oli aika aloittaa uutta tarinaa. Olen seurannut tätä alusta saakka ja aina vaan menee epäuskottavammaksi. Jos se pieni mahdollisuus onkin että tämä olisi totta niin CW aiheuttaa ihmisenä jälleen kerran kylmiä väreitä ja vieläkin suuremman mahdollisuuden paljastaa huolimattomasti blogi ja omat puuhat niin että kohta koko kylä tietää mitä tapahtuu, oma mies mukaan lukien.

CougarWoman
CougarWoman

Oletko sä seurannut mun kävijämääriä? :) Minä nimittäin viimeksi joskus marraskuussa, silloin ei vaikuttavaa fluktuaatiota... En edelleenkään tienaa tällä mitään, joten miksi kyttäisin maanisesti kävijöitä. Mutta kiitos kommentista joka tapauksessa. 

Kriittinen rillipiru (Ei varmistettu)

Tai jos hieman katselee ympärilleen saattaa havaita, että monia melko uskomattomia asioita tapahtuu, vaikka niin ei itselle kävisikään.

annn (Ei varmistettu)

No huhhuh! Ai tähän on taas päädytty :D Jonkun edellisen kommentoijan kanssa samaa mieltä eli hieman yllättynyt. Nimittäin niiden vauvapuheiden jälkeen. Mutta toisaalta en ole yllättynyt. Itsekin joskus haluttomuudesta kärsineenä minun on vaikea kuvitella kuinka sellaisesta noustaan ja ruvetaan taas haluamaan. Joten en ihmettele nuorten miesten houkutusta ;) Mua jännittää sun puolesta!

Vierailija (Ei varmistettu)

En ymmärrä näitä moralisoijia. :D Jos tuosta ei ole mitään harmia kenellekään, mikäs siinä. Ymmärrän ihan täysin jos aviomies ei edes yritä tehdä asian eteen mitään. Itse jäisin kiinni kahdessa sekunnissa syyllisestä ilmeestäni, mutta jos CW:llä ei ole sitäkään ongelmaa, siitä vaan, pankoot menemään ;)

Mimosamm (Ei varmistettu)

KERROT SIT KAIKEN!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.