IRL-seksiä! Nyt! Parhaillaan!

Kiitos Aina jonon viimeinen – blogin Iiron lauantaisen postauksen, joka sai ruosteisen kolikon tipahtamaan tässäkin pääkopassa (miitäääh, voiko blogata etukäteenkin ja varastoon), ja samaisen postauksen kommenttikentässä tätäkin luupäätä avustaneen Fitness Führerin, tämä postaus on ensimmäiseni jota en ole kirjoittanut ja postannut reaaliajassa. Joo, saa nauraa. Mikäli siis luette tätä työaikana 19.2.2014, olen siis erittäin todennäköisesti parhaillaan pantavana.

tmi.png

***

Maanantaisen riidansovittelumeilimaratonin jälkeen puheet kääntyivät nopeasti tulevaan tapaamiseen, ja jatkuivat linnunmaidon makeudella koko tiistain. Oltiin taas niin söpösöpöä ja ällömakeata että hyvä kun ei tultu sokerihumalaan.

“Voi kun toivoisin että olisit juuri nyt täällä, käperryttäisiin sänkyyn halimaan.”

“Haluan sua ihan kauheasti, varsinkin sen riidan jälkeen tuntuu että on pakko saada olla sun lähellä.”

“Odotan sitä hetkeä kun voin taas katsoa silmiisi, tulla sisällesi.”

“Mulla on sua ihan kauhea ikävä – miksi aika kulkee niin hitaasti?” 

Nuo siis ihan vaan Nörttipojan kontribuutioita akuuttiin halipulaan.

Nörttipoika kertoi myös, että oli heti maanantai-iltana hilpaissut silmät onnesta soikeina ja sydän pamppaillen lähimarkettiin ostamaan meille lounastarpeita. Bake-off leipiä, leikkeleitä, ihanan kermaisia juustoja, jogurttia, tuoremehua. En sitten raaskinut kertoa, että en ollut syönyt leipää yli kahteen viikkoon, ja että kaikki ylirasvaiset ja/tai -sokeriset herkut olivat niinikään ankarassa bannissa. Aion syödä hyvällä ruokahalulla ja luottaa siihen, että aamun sekä iltapäivän reipashenkiset alastonaktiviteetit polttavat edes osan herkuista. 

Syön sitten kompensoidakseni päivälliseksi pölyä ja pieniä kiviä sekä jälkiruuaksi jääpalasorbetin extra-jääpaloilla.

(Heh, no en vaiskaan.)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *