Jänskättää

CougarWoman

Sen jälkeen, kun tapaaminen on lyöty lukkoon, alkaa ihana, piinaava odotus. Puhelin käy kuumana tuhmista viesteistä; kärvistellään yhdessä ja puhutaan siitä, mitä kaikkea halutaan toiselle tehdä. Kumpikin yrittää tehdä toisen niin hulluksi kuin mahdollista – ja koska yhteisestä sopimuksesta pitäydytään abstinenssissa viikko ennen tapaamista, jokainen päivä on yhä pahempaa, suloista kidutusta.

Logistiikkapomo on verbaalisesti (jaa, olisi varmaan tässä kontekstissa pitänyt sanoa kielellisesti!) erittäin lahjakas. Hän lähettelee pitkiä ja yksityiskohtaisia, erittäin helposti visualisoitavia viestejä. Minä luen posket kuumottaen, yritän pitää kasvot peruslukemilla töissä.

Mutta hän on myös valmistautunut tapaamiseen lähes liikuttavalla huolella. Hotellivaraus on tehty hyvissä ajoin, ja olen jo ajat sitten saanut tarkistettavakseni listan mukaan otettavista lounastarpeista; “ihan vaan siltä varalta, että jos olet allerginen jollekin tai et tykkää jostain.” Cavapullokin on jo jääkaapissa jäähtymässä, vaikka perjantaihin on vielä aikaa. 

Hän ihan oikeasti panostaa tapaamiseen – se on minun mielestäni hellyttävää. Kuten myös se, että hän myöntää suoraan, että häntä “jännittää ihan perkeleesti”. Ensimmäinen kerta, hänelle. Mutta niin jännittää minuakin. Logistiikkapomo on saanut odotukseni niin korkealle, että pelottaa, täyttääkö hän ne livenä. Ja että täytänkö minä hänen odotuksensa.

Punatukkainen poika on pyynnöstäni alkanut lähetellä kännykkäselfieitä, vaikka hän ei niistä pidäkään. Ensimmäinen varta vasten minulle otettu valokuva oli otettu jossain päin Armeniaa (vai olikohan Georgiaa); kuvassa poika istuu muurilla taustallaan henkeäsalpaavan kaunis vuorimaisema. Hänellä on päällään Kathmandun Hard Rock Café t-paita ja farkut; jalassa Converset. Punatukkaisen Pojan iho on niin vaalea, että se on melkein läpikuultava.

Kuva oli otettu järjestelmäkameralla, sillä Punatukkainen Poika(kin!) harrastaa valokuvausta. (Tämän ja reppureissaamisen lisäksi hän harrastaa pienoismallien rakentamista. Awww.)

Eilen sain kaksi uutta, vastikään otettua kuvaa (niitä kännykkäselfieitä, vaikkakin “kameran laatu on niin kamala, että melkein en halua lähettää näitä”). Toisessa poika istuu sohvalla limenvihreä huppari päällä ja tukka söpösti sotkussa ja hymyilee ujosti, toisessa luultavasti sängyllään. Pyynnöstäni ilman paitaa, ja jotenkin älyttömän haavoittuvan oloisena, totisena.

Ei, hänen kehonsa ei ole kuntosalilla koulitun näköinen. Hartiansa ovat leveät, mutta muuten poika näyttää erittäin hoikalta. Ja erittäin pitkältä, kuten onkin.

Minä maltan tuskin odottaa, että pääsen käpertymään hänen maidonvalkeaa ihoaan vasten, lämmittämään häntä kehoni lämmöllä, jakamaan pehmeyteni hänen kanssaan, tuntemaan hänen haparoivat huulensa omillani, kömpelön kehonsa kehoani vasten.

Hän on täysin tatuoidun, lävistetyn ja verbaalisesti lahjakkaan Logistiikkapomon vastakohta. 

Ei, tämä ei todellakaan ole "minun" Punatukkainen Poikani, vaan näyttelijä Stefano Masciolini. Mutta tukka on sama. 

Kommentit

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Jännää!! Itse olisin 100% innostunut punatukasta. Mutta mä olenkin Puuma, enkä puumailija.
Ja sitten mulla on ulkonökövamma - tyypin täytyy miellyttää mun silmää, täytyy. Toki ruipelot nörtit miellyttääkin.

Jännää nähdä sytyttääkö myös LPn kanssa, JA onnistuuko kahden rakastajan pitäminen. Multa se ei onnistu - tai ei kiinnosta ottaa toista enää, kun yhden kanssa menee suht hyvin.

Mutta toi LP kuulostaa sellaiselta tyypiltä, jonka kanssa voisi kyllä olla helppoa olla. Kivaa että hän järkkää noin paljon.

Toisaalta plussaa punatukassa on sinkkuus. Ketään ei petetä.

Seuraamme taas innolla, mitä tapahtuu!

CougarWoman
CougarWoman

Heh, toki sen tyypin täytyy miellyttää silmää täälläkin, en toistaiseksi ainakaan ole vielä silmänreikäpaperipussejakaan päätynyt jakelemaan :D LP ei vaan ensi näkemältä ole "mun tyyppiä" - mutta eipä ollut Ykkösmieskään. Luonteella pääsee siis huomattavan pitkälle! 

 

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Onko LP vähän ykkösmiestyyppiä kenties?! Pettääkö vaimoaan ihan klassisesti kuten 1M, vai onko siellä päässäkin jotain sopimuksia.
Jos ei oo, niin itse asiassa ei kuulosta 100% hyvältä.
Oho, puuma moralisoi puumaa? Noi ei vais, vaan huolestuin.
"If he can do it with you, he will do it to you". Aivoni heitti sekunnissa fantasialeikin, ja 10 vuodessa sinusta oli tullut LP:n petetty vaimo.
Hah, Terveisin Aloitteleva selvänäkijä

CougarWoman
CougarWoman

Jaa - nyt kun sanot! Vähän lyhyempi, lihaksikas, tatuointeja, lävistyksiä... o_0 Tosin muuten ulkonäöllisesti erilainen; tummempi iho, tummemmat hiukset (ja enemmän hiuksia!), tummempi parransänki...ja vihreät silmät! 

LP pettää vaimoaan joo. Lapsia ei onneksi ole kuviossa mukana. 

Jännää tässä on se, että näen LP:n enemmän kaverina, himoitsen häntä tietysti, mutta niitä vatsassa lepattelevia perhosia, joita esimerkiksi Valokuvaajan kanssa oli jo ennen tapaamista, ei ole. Ei ehkä sinällään huono juttu tietenkään... :) 

maryjane
Todella jossain

Uuh, tuo kuvan punatukkainen poika on kuuma <3 Jostain syystä tykkään myös Ed Sheeranista ja prinssi Harrysta, vaikka unelmamies ei kyllä todellakaan ole punatukkainen :D

CougarWoman
CougarWoman

Haha, mä tykkään kanssa prinssi Harrysta.. :D

11.36 (Ei varmistettu)

Logistiikkapomo ja Punatukkainen Poika ovat kuin eri planeetoilta - ensin mainitun kanssa homma saattaa toimia fyysisesti kuin rasvattu ja jälkimmäinen, viaton, saattaa herättää hyvin monenlaisia positiivisia fiiliksiä. Aika näyttää! (Itselleni tatuoitu, lävistetty verbaaliakrobaatti olisi melko lailla turn off. Häntä tuskin pääsisi kovin lähelle sen jumalattoman paksun ilveilykuoren sisään.)

CougarWoman
CougarWoman

Logistiikkapomon puolesta sanottakoon, että kyllä me ihan "vakaviakin" ollaan juteltu. Että ei se yhtä slapstick-komediaa ole meidänkään viestittely.. ;) 

Mutta joo, LP:n kanssa homma tuntuu olevan huomattavasti "kevyemmillä kantimilla". 

Nimetön (Ei varmistettu)

Tulee vaan mieleen, että kuinka kauan meinaat jaksaa jatkaa? Logistiikkapomon ja punatukkanörtin jälkeen tulee Autoilija tai Opiskelija, sitten TJ ja Kalastaja jne... Etsitkö edelleen sitä unelmaprissiä (trust me, et löydä sitä pettäjäsivuilta) vai paikkaatko kolhiintunutta itsetuntoa? Seksistähän ei ole ollut kysymys enää pitkäään aikaan.
Tsemppiä silti valitsemallesi tielle. En kadehdi.

CougarWoman
CougarWoman

Jatkan niin kauan kuin tuntuu hyvälle. Nythän mulla on avoin suhde, eli aika erilaisilla parametreillä mennään.. 

Uuuh, Kalastaja voisi olla kanssa kiva!! :D

Ja kyllä, kysymys on edelleen seksistä. Mutta myös läheisyydestä. En ala sielunmaailmaani tämän enempiä availemaan tässä, tai "puolustelemaan", miksi toimin niin kuin toimin. Koska - minun ei tarvitse. 

Kiitos :) Ei sinun tarvitsekaan kadehtia, muitten kateus (tai ihailu, tms) ei ole osa motiivejani. 

sofica

Hyvin vastattu!!! Ei muuta.

CougarWoman
CougarWoman

<3

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Hei nimetön ♡
Rakkaus on ikuista, kohde vain vaihtuu. :)
Hyvä ettet kadehdi, kateudesta tulee paha mieli.

CougarWoman
CougarWoman

Me ollaan selvästi ihan samalla aaltopituudella <3 

Oranssinen
50 shades of a Lady

Punatukkaiset pojat on söpöjä.

 

CougarWoman
CougarWoman

Allekirjoitan tämän täysin!! 

Pimmiainen (Ei varmistettu)

Logistiikkapomosta tulee väistämättä mieleen oman työpaikkani "logistiikkapomot" enkä todellakaan osaa ajatella heitä harrastamassa seksiä. Onkohan kyseessä se pitkä ja laiha savolainen, surffitukkainen stadin kundi, voimakasta Old spice-tyyppistä partavettä käyttävä vanttera tyyppi vaiko joulupukkipartainen ja kaljamahainen harrikkasetä :)

CougarWoman
CougarWoman

Juuei :D Tämä Logistiikkapomo on suht lihaksikas 180+ -senttinen, tummat, lyhyet hiukset ja kello viiden sänki, kirkkaanvihreät silmät, Issey Miyaken tuoksu (joo, kysyin kun tuoksui niin vietävän hyvälle!), eikä lullakseni omista HD:tä :)

CougarWoman
CougarWoman

*luullakseni. DYAC ja mitähän tarkoittaa "lullakseni"?! Varmaan jotain härskiä koreaksi? o_0

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.