Jos jatkaisimme, se rikkoisi minut lopullisesti.

CougarWoman

Rakas,

Minä menin rikki.

Viime torstaina tappelin kollegani kanssa töissä. Tämä sai minut ajattelemaan. Kuka olen, mitä haluan, mitä en halua ja mitä olen tekemässä.

Nyt olen kotona, voin ajatella, voin pukea tunteeni sanoiksi.

En ole koskaan pysähtynyt kuuntelemaan tunteitani, olen vain mennyt eteenpäin ja uskotellut itselleni, että se, mitä teen, on oikein. Teen oikein töissä, teen oikein ykkössuhteessani, teen oikein suhteessani sinun kanssasi.

En pysty enää katsomaan itseäni silmiin, koska ajattelen nyt, että olen epäonnistunut joka suhteessa.

En pysty enää vakuuttelemaan itselleni, että se, mitä teen, on oikein. Kenellekään.

Ajattelin aina, että pystyn tähän. Että se ei ala nakertamaan minua sisältäpäin. Mutta en pysty jatkamaan tätä enää, tämä rikkoo minua sisältäpäin.

Tunnen, että olen epäonnistunut sekä ykkössuhteessani, että suhteessani sinun kanssasi.

Tämän täytyy loppua tähän. Olen niin pahoillani, että joudun sanomaan tämän. Mutta minun on pakko tehdä tämä suojellakseni itseäni.

Tällä ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi, ei sinun persoonasi tai ulkonäkösi kanssa. Tällä ei myöskään ole mitään tekemistä sen kanssa, että sinäkin elät nyt avoimessa suhteessa.

Toivon, että pidät minua itsekkäänä. Helvetti, minä toivon, että olet vihainen minulle! Sillä en halua myötätuntoasi, en ansaitse sitä.

En ole alun alkaenkaan ilmeisesti ollut rehellinen itselleni ja se harmittaa jälkeenpäin. Olen ilmeisesti antanut sinun olettaa, että olen joku, joka kestää tämän kaiken, kestää meidän suhteemme ilman, että sillä on mitään vaikutusta minuun.

Olen niin pahoillani että joudun nyt tekemään sen, mitä en koskaan halunnut tehdä: särkemään sinun sydämesi.

Missä sen sijaan olen aina ollut rehellinen, on se, mitä tunnen sinua kohtaan. Kaikki, mitä olen sanonut, on tullut suoraan sydämestä. Eikä mikään ole muuttunut, minä rakastan sinua edelleen. Niin paljon!! Sinä olet ja tulet aina olemaan mieletön nainen, niin kaunis ja ainutlaatuinen.

En voi edes pukea sanoiksi kuinka pahoillani olen, että joudun tekemään tämän sinulle. Kirjoittaessani tätä itken, sillä tämä sattuu enemmän kuin mikään. Mutta minulla ei ole vaihtoehtoa. Jos jatkaisimme, se rikkoisi minut lopullisesti.

Suukko.

Aina sinun, M.

***

Rakas, rakas M,

Tämä ei tule minulle yllätyksenä, aavistelin, että jotain on pahemman kerran vialla, kun en kuullut sinusta mitään moneen päivään.

Siltikin – tämä tekee minut niin surulliseksi, etten edes oikein tahdo uskoa tätä todeksi.

Sinä teit minut niin onnelliseksi niissä pienissä hetkissä, jotka varastimme vain meille kahdelle; se antoi minulle voimia jatkaa arjessakin. Sinä annoit minulle kaiken, mitä tarvitsin – älä siis ikinä, ikinä enää ajattele, ettet antanut tarpeeksi!

Sinä teit minut niin onnelliseksi, että aloin jo unelmoimaan tulevaisuudesta sinun kanssasi - nyt sanon sen konkreettisesti vaikka tiedän ettei sillä ole väliä; mutta minun on pakko sanoa se suoraan, pakko sanoa se niin, ettei virhetulkinnoille jää varaa.

Minä syytän itseäni siitä, että olin niin itsekäs viime perjantaina; että kaadoin niskaasi koko tunteitteni myrskyn, vaikka se oli varmasti viimeinen asia, mitä sillä hetkellä kaipasit. Vihaan itseäni, koska ajattelen, että siksi menetin sinut. 

Ja ei, en ole sinulle vihainen, en ajattele, että olet itsekäs. Minä rakastan sinua yhä ihan älyttömästi – ja tulen varmaan aina rakastaamaankin - ja siksi, jos haluat lopettaa tämän, annan sinun mennä. Haluan vain, että olet onnellinen. En halua olla se, joka rikkoo sinut; siihen rakastan sinua liikaa. 

Sinä teit minusta maailman onnellisimman ihmisen kolmen kuukauden ajaksi. Se on enemmän kuin mitä monet kokevat koko elinikänsä aikana. Ja siitä olen aina sinulle kiitollinen.

Suukko takaisin.

Sinun, aina! CW


 

Kommentit

:(

Masennus. 

CougarWoman
CougarWoman

Jep...

kuolematon (Ei varmistettu)

En ymmärrä valokuvaajaa tässä. No, eipä minun varmaan tarvitsekkaan.

Miten aiot jatkaa tästä eteenpäin? Uutta matoa koukkuun?

CougarWoman
CougarWoman

Varmaan joo...ei saa jäädä tuleen makaamaan!! Ehkä mä vähän hengittelen ensin. 

ep-soda (Ei varmistettu)

Voimia ja virtuaalihaleja, tämä sattuu :(

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä tästä eteenpäin? Tuo oli kaamea kohta, missä sanottiin ettei johdu ulkonäöstä. Kun niin sanoo, herää epäilys että johtuu sittenkin! Tai mulle ainakin heräisi.

CougarWoman
CougarWoman

Heh, mulle ei herännyt. Valokuvaaja vaan tuntee mut aika hyvin... 

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi ei. Ei tässä nyt näin pitänyt käydä. :( kovasti voimia siihen prosessiin minkä vanhan päättymisen jälkeen on vaan pakko itsensä kanssa käydä! Elämä yllättää, turhan usein ja ei aina niin positiivisesti.

Tsemppiä! Edelleen oot kuitenkin meidän 'kaapissa samassa tilanteessa hengailevien' esikuva ja idoli. :)

CougarWoman
CougarWoman

Heh, elämä on.

Kiitos <3

Hyvä että sait yhteyden häneen. Mutta voih :-( Olin jo toivonut että hän olisi sinun perfect match....
Halaus ja jaksamisia!

CougarWoman
CougarWoman

Jep, ei sitä sitten ollutkaan tähtiin kirjoitettu...

Kiitos <3

Hilmaliisa (Ei varmistettu)

Minäkään en ymmärrä Valokuvaajaa. Miksi päättää suhde, jossa molemmat rakastavat toisiaan?? Luulin, että hän päättäisi suhteen omaan Tyyppiinsä. En usko hetkeäkään, että "tämä oli nyt tässä". Jos kaksi ihmistä rakastaa toisiaan noin paljon, väkisinkin tulette vielä kohtaamaan.

Puuma: on varmasti hirveää surra, kun sitä ei voi julkisesti näyttää kellekään muualla kuin täällä blogissa. Paljon voimia!

CougarWoman
CougarWoman

Aika näyttää :)

Jep, tuohan tässä vaikeinta onkin...Kiitos <3

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Älä nyt rakas puuma ajattele, että menetit hänet perjantaina kirjoittamiesi viestien takia. Ei se niin ole. Lupaa, ettet ajattele niin!

Oli hieno kirje, jonka hänelle kirjoitit.

En tietenkään ymmärrä valokuvaajaa - mutta sen olen jo miehistä oppinut, että kun mies sanoo ettei pysty, että ei, että loppu, hän tarkoittaa sitä.

Joten vorwärts, rakkaani. Mitä muutakaan voit, kuin olla kiitollinen siitä, mitä olet saanut, ja antaa anteeksi, että hän ei pysty jatkamaan.

Onneksi sait tietää, missä mennään.
Elämä on, ja sitten kuollaan. Eläköön elämä.

Ajattelen sinua.

CougarWoman
CougarWoman

Näinpä - turhaa sitä on alkaa jossittelemaan ja voivottelemaan. Parempi vain ottaa vastaan ja hyväksyä, mitä universumi antaa, ja uskoa, että kaikella on tarkoituksensa.

Hali <3

Sandras (Ei varmistettu)

Minä luulen, että valokuvaaja säikähti sitä, että hommasta olisi ollut tulossa vakavampaa. En usko kyllä hetkeäkään hänen selittelyjään suuresta rakkaudesta, koska silloin hän olisi kertonut totuuden ykkösnaiselleen ja jättänyt tämän. Eli säikähti kun ei pysynytkään pelkässä seksisuhteessa; etenkään sun puolelta. Miehethän nyt puhuu mitä vaan pitääkseen seksisuhteen käynnissä. Sitten kun se ei ei enää onnistu, lähdetään käveleämään. Tämä siis silloin kun kyseessä on vain se seksi.

CougarWoman
CougarWoman

Mä ajattelen - kaikesta huolimatta - aika tasan päin vastoin kuin sinä :) Mutta ymmärrän kyllä, mistä logiikkasi kumpuaa. 

Erilaisuus (Ei varmistettu)

Miksi ihmeessä pitää olla noin negatiivinen? Puuma on kokenut todellisen menetyksen, ja sinä mielestäni vain pahennat asiaa mitätöimällä Valokuvaajan sanat rakkaudesta.

Joo, elämä on raadollista, ja valitettavasti ihmiset eivät aina ole sitä mitä antavat ymmärtää olevansa. Mutta se ei meinaa, että kaikki toimivat kuten sinä "totuutena" esität. Kaikki miehet eivät ole sikoja, ja kaikki ei ole mustavalkoista, vaikka omalle kohdallesi tällaisia olikin sattunut.

CougarWoman
CougarWoman

<3

Ei tämä asiaa pahenna, minä tunnen Valokuvaajan ja tiedän, ettei asia ole noin :)

Mutta kiitos kun kommentoit <3

Pax
Liikehdintää

Joskus rakkaus myös rikkoo. Joskus se on liikaa. 

Sen enempää analysoimatta, ehkä Valokuvaaja ei koe ansaitsevansa rakkautta. Ja vaikka kaikki muut solmut aukenisivat, Puuma muistuttaisi siitä ajasta, jolloin kaikki oli sekaisin. Siitä voi olla vaikea päästä yli.

Onneksi sait kuitenkin tämän viestin, CW, vaikka sitä ei varmasti ollut helppo lukea. Pelkosi on päättynyt, pahin mahdollinen tapahtui. Suruun toimin voimia, vaikka osin haluaisin jo tietää, mihin suuntaan tämä kokemus elämääsi sysää.

CougarWoman
CougarWoman

Joo, epätietoisuus on nyt ohi, siitä olen tyytyväinen. En jotenkin osaa hirveästi surra (ehkä se tunne on vielä matkalla), jotenkin ymmärrän Valokuvaajaakin ja tiedän, ettei päätös ollut helppo. Ja samaan aikaan vielä jo jotenkin haikeana, silleen positiivisesti surumielisenä, muistelen meidän yhteisiä hetkiä. Suurimman osan kuvistaan olen poistanut, mutta selfiemme säästin. Ja kun katson niitä, en voi olla hymyilemättä. 

11.36 (Ei varmistettu)

Hyvä M,

lätilätilää. Olet taitava pyörittelemään sanoja kirjeessäsi, joka ei oikeastaan kerro yhtään mitään. Toki se kertoo sen, että olet täysin itseltäsi hukassa ja tunne-elämäsi on siten myös yhtä sotkua.

Toivoisin, että menisit pitkään terapiaan, jotta saisit eväitä oppia tuntemaan itseäsi ja rakastamaan itseäsi. Siten sinusta voisi tulla ihminen, jonka rinnassa sykkii sydän, jonka lämpö hoivaa eikä riko. Nyt olet vain tyhjiä sanoja suoltava ontto kuori.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtava!

CougarWoman
CougarWoman

Ohhoh, aika julmaa tekstiä. Toivon todella, ettei Valokuvaaja ole löytänyt blogiani...huh huh...

11.36 (Ei varmistettu)

Valokuvaajan sydänveri on sangen siirappista. Niin usein onkin silloin, jos ihmisellä ei ole aitoa kosketusta itseensä ja tunteisiinsa. Eihän tosiaan tuolla tavalla (kylmä dumppaus korulausein, vaikka hetki sitten vielä "mä rakastan sua maailman eniten") voisi toimia, jos ei olisi täysin solmussa itsensä kanssa. Olet siis hyvin onnekas päästessäsi hänestä eroon, vaikka juuri nyt ei tunnu siltä.

Pidä huolta itsestäsi!

Hmm... (Ei varmistettu)

Joo, ei voi mitään. Ehkä johtuu siitä, että Puuma on kijoittanut kirjeet uudestaan blogin lukijoille sopiviksi, mutta kirjeet kumisevat tyhjyyttään. Ekan kerran tuli mulle sellanen fiilis, että ei ole totta.

CougarWoman
CougarWoman

Aika mielenkiintoista sinällään - yhdet vuodattavat sydanverensä paperille, paljastavat raa'at sielunsa, ja toisille kirjeet kumisevat tyhjyyttään. Tämä jotenkin sattui. 

Noi kaksi kirjettä on kuin yhdestä kynästä kirjoittetuja. If you know what I mean..

mystery
Vision One

Mä oon ymmärtänyt että CW muokkaa aina joka tapauksessa lauseita hieman eri muotoihin jotta tätä blogia ei löytäisi googlettamalla, joten tottakai näyttää yhden kirjoittajan tekstiltä :D

CougarWoman
CougarWoman

Juurikin näin. Mulla on myös taipumus muuttaa puhekieli enemmän kirjakieleksi, ja korjata suurimmat kielioppivirheet, joten ehkä lopputulos näyttää siloitellulta :)

Kriittinen rillipiru (Ei varmistettu)

Entäs jos koettaisi jatkaa tätä kimuranttia ajatuskulkua vielä hieman pidemmälle?

No (Ei varmistettu)

...ikävä kyllä ei. Ikävä siksi, että useampi sai saman vaikutelman. Mutta niin kun sanoin, voi johtua siitä, että teksti on "käännetty" blogikielelle. Aito tunne ei välity.

järjen ääni (Ei varmistettu)

Mutta toisaalta, emme kai voi olettaa että puuma olisi kirjeet laittanut tänne editoimatta (kääntämättä?), joten näkyisi välttämättä hänen kädenjälkensä molemmissa.

Puumalle: Voi miten surullista. Mutta nyt sentään tiedät. Epätietoisuus kalvaa ja junnaa, nyt pääset sentään etenemään prosessissa. Kaikkea hyvää sinulle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi apua mitä spedeilyä...

CougarWoman
CougarWoman

Tässä yhdessä lauseessa kiteytyy mun mielestä aika hienosti anonyymin nettihuutelun ja oikean elämän ero. Vain harva pysähtyy miettimään, tulisiko tuommoinen kommentti sanottua vasten kasvoja, vaikka ystävälle. Mielenkiintoista sinällään, ilmiönä. 

Looking for...

Sait sentään tietää, missä toinen menee. Pahinta on kun kaikki yhteydenpito loppuu. Minulle tehtiin niin kerran ja joskus vieläkin mietin, miksi hän ei vain kertonut. 

Voimia <3 Minusta olet hurjan rohkea kun jaksat rakastaa noin intohimoisesti. Itselle kun se on vielä niin vaiheessa ja pelottaa aina. Lisäksi enää sinun ei tarvitse hiiviskellä kun ykkösmieskin on tullut vastaan. 

CougarWoman
CougarWoman

Näinpä! 

Rakastaminen on ihanaa, ja aion vastaisuudessakin rakastaa ihan yhtä päättömästi ja epäloogisesti. :)

Kiitos <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi Puuma! Miten tämän nyt sinulle sanoisin...Olen lukenut blogiasi kauan. Välillä koukuttuen, välillä ärsyyntyen. Pohdin mikä asia nosti ärsytyksen tunteen ja tajusin, että kaikki kokemasi näiden miesten kanssa ei eroa mitenkään siitä mitä kokemuksia minä tai ystäväni ovat miesten kanssa kokeneet. Me olemme olleet vapaita ja sinä et, mutta muuten kaikki ihan samaa.

Minulle on ihan sama onko blogin tarinat oikeasti tapahtuneet sinulle vai ei, koska tiedän, että samoja asioita tapahtuu ihmisille koko ajan elävässä elämässä. Kohtaamisesi on varmasti olleet ihania ja voimakkaita tunteita on ollut mukana, mutta silti ne ovat olleet vain hetken kohtaamisia. Pohdin jo paljon aikaisemmin, että missä vaiheessa ns. kosahtaa, milloin tulee se hetki, kun joudut huomaamaan mitä tämä oikeasti on. Millaista vuoristorataa, jossa tulee ihastus, onni ja toivo, sen jälkeen pettymys ja sydänsurut ja toipumisaika. Ja taas ihastus, onni ja toivo, pettymys, sydänsurut ja toipumisaika. Pahimmillaan on niin kulutettu, ettei enää jaksa. Tunnevarasto on tyhjä eikä enää jaksa yhtään suhdetta.

Haluaisin sanoa lohduttavia sanoja, mutta en oikein löydä niitä. Viestini tarkoitus ei ole loukata tai kääntää puukkua haavassa. Siihen ei ole mitään tarvetta. Tiedän tuskasi, koska olen kokenut saman. Monta kertaa. Niin kuin ystävänikin. Kylmä tosiasia on vaan se, että tätä tämä on.

CougarWoman
CougarWoman

Noh, varastossa on vielä tavaraa :)

Mutta noinhan se on, on pelattava niillä korteilla, jotka on jaettu. Vastoinkäymisetkin voi kääntää positiivisiksi kokemuksiksi, siten ne ehkä kasvattavat enemmän. 

En kokenut viestiäsi mitenkään loukkaavana! <3

Vaimoke (Ei varmistettu)

Voi ei. :( Tulin eilen pitkästä aikaa lukemaan ja jouduin jäämään tyhjän päälle radiohiljaisuuteen. Sinänsä onni, ettei asia hautunut pidempään, mutta onhan tätä ikävä lukea!

Voimia. Varmaankin näin parempi kuin umpisolmu tai kasaan kuihtuminen.

kaisaj
Ambitions

Oon lukenut sun blogia jo pidempään, kuitenkaan koskaan mitään kommentoimatta. En lähde sen kummemmin tässä spekuloimaan kenenkään motiiveja tehdä tai olla tekemättä mitään.

Haluan vaan sanoa, että tunne on aina tosi. Sille ihmiselle, siinä hetkessä. 

Musta on hienoa, että kirjoitat tätä blogia. En ole välttämättä aina kaikesta samaa mieltä, mutta ymmärrän tai ainakin yritän ymmärtää kaikkia osapuolia. Ei ole olemassa mitään objektiivista oikeaa tai väärää, asiat eivät ole niin mustavalkoisia. 

Toivon sulle jaksamista ja toivottavasti mun lämpimät ajatukset tavoittaa :) <3

CougarWoman
CougarWoman

Kiva, että nyt kommentoit! :)

Hyvin tavoittivat - kiitos <3

jermia
Itärajapakolainen

Aika raju muutos nyt sitten oli seurauksena :(

Kovasti tsemppiä!

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Hienoa, että aiot vastaisuudessakin rakastua yhtä päättömästi! Niin sitä pitää :)
Kerran täällä vain ollaan, eletään, eikä nössöillä.

huithapeli (Ei varmistettu)

Ymmärrän valokuvaajaa, vaikka sinua Cougar käykin sääliksi. Ei sydänsuruja ikinä ansaita.

Jos hänelle suhde oli ensimmäinen oman parisuhteensa aikana, niin voi olla, että hän joutui toteamaan, että ei hän halua olla kuin yhdessä suhteessa kerrallaan. Reilu oli kyllä siinä mielessä, että kertoi haluavansa lopettavan suhteen, eikä jäänyt roikuttamaan ketään.

CougarWoman
CougarWoman

Ensimmäinenhän se oli, ja mun mielestä on tosiaan hienoa, että hän sen aikana "kasvoi ihmisenä" ja huomasi, ettei tämä ole hänen juttunsa. 

Elä turhaan sääli minua, olen itse vaan tyytyväinen, että sain tutustua Valokuvaajaan - no regrets; sydänsurut ovat vain merkki siitä, että on uskaltanut elää tunteella. :)

elliothome (Ei varmistettu)

Sanat loppui. Pitkään blogia lukeneena, en ole aiemmin kommentoinut. Mutta tämä vain pysäytti. Toi kyyneleet silmiin. Koska jos kaksi ihmistä rakastaa niin syvästi ja tuntee niin voimalla kuuluvansa yhteen, silloin rakkauden vain pitäisi kantaa. Niinhän sitä haluaa uskoa. Mutta joskus toisen voimat ei vain siihen riitä.

Halaus &lt;3

"Sitoutua niin syvästi
että muuttuu pohjattomaksi
Puristaa niin lujasti
että muuttuu rajattomaksi
Rakastaa niin mielettömästi
ettei mikään enää
ole vailla merkitystä"
- Tommy Tabermann

CougarWoman
CougarWoman

Ihana kommentti - halaus takaisin <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuntuu aika uskomattomalta, että Valokuvaaja valitsi sen kuivakkaan, nalkuttavan &amp; monenlaisia palveluksia vaativan Ykkösnaisen. Linnutkin joskus jäävät häkkiin, vaikka häkin ovi avataan.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.