Kahvituokio seksilemmikin kanssa

CougarWoman

Kävin sitten eilen “kahvilla” Nörttipojan kanssa. Tulee varmaan kaikille yllätyksenä, että ei se sitten ihan pelkäksi kahvitteluksi jäänyt. Ja itseasiassa joimme teetä, sillä Nörttipojalta oli kahvi päässyt loppumaan.

Mutta. Jotenkin oli erilainen fiilis kuin aikaisemmin. Seksi oli mukiinmenevää ja molemmin puolin tyydyttävää; mutta huomasin miettiväni, että olen saanut parempaakin viime aikoina. Kotona.

Järkytyksekseni huomasin, että tunsin jopa huonoa omatuntoa aktin jälkeen; jopa niin, että se jäi tapaamiskerran ainoaksi. Loppuaika juteltiin ja halittiin, torjuin kakkosrundiin lämmittelyt ja lähdin kotiin laittamaan Ykkösmiehelle ruokaa aikaisemmin kuin mitä olisi oikeasti tarvinnut.

En tiedä, johtuuko tämä siitä, että (edellinen) eroaminen Nörttipojasta tapahtui niin äkkiä ja jätti jälkeensä aikamoisen tunnemyrskyn; ja koska ajattelin eron olevan lopullinen, onnistuin kuolettamaan kaipaukseni häneen ennätysajassa - vai saattaako äkillinen omantunnonpistos kuitenkin johtua siitä, että olemme lähentyneet Ykkösmiehen kanssa; vaikka varsinaista seksiä onkin minun makuuni yhäkin liian harvoin, Ykkösmies koskettelee enemmän, pitää lähellä ja antaa spontaaneja suukkoja muutenkin kuin töihin lähtiessä, töistä palatessa ja ennen nukkumaan menoa.

Siinä, missä ennen olen lähtenyt Nörttipoikatapaamisista silmät tuikkien ja posket punottaen, lähdin tällä kertaa vähän...vaisuna. Halasimme pitkään alaovella; halaus tuntui hyvästeiltä. Ajoin kotiin makustellen tuntemuksiani matkalla; oli, kuin olisin juuri syönyt hyvistä raaka-aineista valmistetun aterian, johon oli unohdettu lisätä suolaa.

Mitä ihmettä minulle on tapahtumassa? 

Kommentit

saimah
Mintulle mies 2014

Ohhoh. Ohhoh. Kaipa kaikki tulee aikanaan tiensä päähän. Teidän molempien elämässä on tapahtunut nyt kesän aikana. Koko teksti huokui (hyvää) haikeutta, jäädään katsomaan oliko nämä hyvästit.

Ps.ihanaa että Ykkösmiehen kanssa asiat ovat ainakin jonkin verran lämmenneet.

Eksyksissä elämässä

Syynä voi olla mikä tahansa noista, luultavasti kaikki yhdessä. Mutta omasta kokemuksestani olen huomannut, että eron jälkeen mikään yhdessäolo, varsinkaan seksi, ei tunnu enää samalta. Erotessa side ihmisten välillä menee rikki, eikä sitä noin vain teipatajua takaisin yhteen. Lumous on jo särkynyt.

Vierailija (Ei varmistettu)

Jep, jep, samoilla linjoilla mandyn kanssa, kuulostaa tyypilliseltä eksäseksiltä. Vanhaan lankeaa helposti, mutta yleensä se ei kannata, touhu tuntuu laimealta, tyhjältäkin. Se jokin on jo mennyt menojaan.
Minulla on poikkeuksena yksi ex, jonka kanssa intohimo kieltäytyy katoamasta. Tapaamiset (viattomat kahvittelut julkisella paikalla) ovat niin ladattuja, että kehittämällämme energialla voisi valaista isommankin kaupungin... ;)

CougarWoman
CougarWoman

Juuri tuolta se tosiaan tuntui...olen toki perehtynyt eksäseksiin ennenkin (kovin samanlaisin lopputuloksin), mutta jotenkin en laskenut tätä etukäteen "eksäseksiksi", kun eihän se mun eksä oikeastaan ollut. :D 

Mutta joo mandy lienee oikeassa...jotain kai meni erotessa rikki. 

Huitu
Kanan elämää

Kuulostaa hyvin samanlaiselta kuin viimeisimmän exäni kanssa. Meillä oli eron jälkeen pari vuotta on-off-"tapailua", jossa hoimme toisillemme, että kun kavereita ollaan, niin miksei voitaisi nähdä. Käytännössä tapaamiset olivat silkkaa seksiä, vaikka toki juttelimme ja jaoimme asioita.

Ensimmäinen vuosi oli silkkaa ikävää ja täynnä halua nähdä toista ja seksi loistavaa, kun tunteet olivat vielä niin pinnassa. Mutta sitten aloin jotenkin kyllästyä ja yritin pariin otteeseen lopettaakin koko homman, mutta jotenkin aina ajauduin takaisin exäni syliin. Seksi oli edelleen ok, mutta jotenkin koko tilanne vain tympi. Minua ei haitannut vaikka näkemisvälit venyivät ja jokunen tapaaminen taisi peruuntuakin. Viimeisen kerran tuntui, että lähdin exäni luo, koska hänen sohvallaan oli mukavan rauhallista lukea eikä juhannuksena ollut muutakaan tekemistä... Seksikin alkoi olla hyvin laimeaa.

Mutta sitten onneksi kiinnitin silmäni työpaikan söpöläiseen, joka oli vilkuillut minua edelliskesästä lähtien. Hänen kanssaan elän nyt avoliitossa, enkä ole hetkeäkään kaivannut exääni :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kysymys: miksei sooloseksi riitä? Itse olen päättänyt siihen tyytyä.

CougarWoman
CougarWoman

Vähän sama ero kuin jos katsoisi lätkämatsia tv:stä tai olisi paikan päällä sitä katsomassa. ;) (Jos siis olisi lätkäfani, heh.) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ilmankos mä viihdynkin ennemmin kotisohvalla kuin vaivaudun massatapahtumiin :D

Jane C.

Muinaisen sananlaskun mukaan: "mieluummin hyvä runkku kuin huono pano." :D

LtotheH (Ei varmistettu)

Simppeliä, koska toisen ihmisen kosketus.

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten voi luottaa, että vieras ihminen ei koske pahasti?! Siitähän ei ole minkäänlaisia takeita.

LtotheH (Ei varmistettu)

Missä vaiheessa puhuttiin vieraasta ihmisestä?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.