Kaupallinen Yhteistyö: Puuman lelulaatikolla

CougarWoman

Kaupallinen yhteistyö - vuxen.fi

Hehee, blogiurani ensimmäinen kaupallinen yhteistyö! Vuxen.fi –verkkokauppa lähestyi tarjouksella: voisinko mainostaa heidän yritystään (so. mainita nettikauppansa osoitteen postauksessani) rahallista korvausta vastaan?

Mietin asiaa hetken, ja tulin siihen tulokseen, että voisin toki mainita verkkokaupan osoitteen, mutta koska olen erittäin laiska ostamaan leluja (mihinpä minä niitä, kun minulla on myös nämä viriilit toy-boyt), minulla ei ole ko. kaupasta mitään kokemusta.

Neuvoteltuani hetken heidän nettimarkkinoijansa kanssa tulimme siihen tulokseen, että jätettäisiin se rahallinen korvaus pois, ja että saisin valita sen asemesta heidän valikoimastaan jonkun kivan lelun, jota sitten voisin testata ja siitä raportoida.

Tuumasta toimeen – kusti polki jo lähetyksen vahvistamista seuraavana päivänä söpön paketin (joka ei näyttänyt mitenkään siltä että se sisältäisi tuhmuuksia hellyttävine eläintarroineen), ja revin sen kädet täristen auki.

Siinä se sitten oli – minun ensimmäinen värisevä anaalileluni, tuo kaikkien vibrojen Mersu; Fun Factoryn Moody.  Pakkauksen “tester” –tarra nauratti Ykkösmiestä: “onko toi niinkun ne huulipunat kosmetiikkaosastolla, että kaikki on kokeillut niitä omiin huuliin?” (Kyllä se oli ihan uusi, huom.)

Alkuperäinen tarkoitukseni oli kokeilla lelua sekä sooloillen että parin kanssa, mutta kappas; T ei halunnut seksileluja, koska koki ne uhkaaviksi (?!), Ykkösmies…noh, hän nyt ei muuten vaan halunnut (ylläri) ja Puuseppä oli jollain tervehenkisellä uskisleirillä (hänen sanansa!!!) Saksassa.

Olin hämmästellyt lelun hintaa (se ei todellakaan ollut halvimmasta päästä), mutta jo ennen varsinaista käyttöönottoa hifistelin (kuten seksileluilla nyt vaan voi hifistellä) tuotteen ominaisuuksilla:

  • Akkuladattava. Ei siis enää sitä frustraation huipentumaa, kun patterit alkavat kur-kur-kurruuttaa kriittisellä hetkellä. Tämä oli äänentoistonsa puolesta myöskin hiljaisempi kuin patterikaverinsa.
  • Täysin vedenpitävä. Ota huoletta mukaan suihkuun, saunaan, kylpyyn ja Yrjönkadun uimahalliin!
  • “Lenkki” pohjassa. Ei huku persiiseen eikä tarvitse lähteä ensiapuun selittelemään että kaatui alasti vibraattorin päälle perse edellä, kun saa sormikoukkuotteella kiinni.
  • Säädeltävät nopeudet. Sepulturasta Ravelin Boleroon.

Ja eikun hommiin. Aloitin ihan perinteisesti, sillä tuumin, että väristintä ei ollut pakko heti heittää kakkosrappuun, vaikka se sen kategorian alta löytyikin.

Minähän en hirveän usein kliimaksiani pelkällä emätinyhdynnällä saavuta, mutta nyt oli semmoinen tunne, että tämän kanssa voisi joskus onnistuakin – sen verran veikeästi muotoiltu vekkuli oli, että kurotti kivasti kutittelemaan G-pistettä. Kävin varmaan kaikki nopeudet ja variaatiot läpi, ja luulen, että ne enemmän Boleromaiset saattaisivat kompata hyvin vähän sensuellimpaakin sessiota partnerin kanssa.

Suristin pelitti ihan kivasti myös pelkkään klitoriskiihotukseen; nopeus- ja tärinävaihtoehdoista kun löytyi myös semmoinen itsestään varioiva, rauhallisesti aloittava ja loppua kohden kiihtyvä luuppi. Laiskan ihmisen ideaali – ei tarvi edes kättä liikuttaa kun painaa vaan kapineen oikeaan kohtaan.

Koska suu vaahdossa mourusin nettimarkkinoijalle integriteetistäni – että jos tuote on ihan perseestä (pun intended) niin sanon sen sitten kanssa, enkä rupea kehumaan syyttä – niin pakko oli keksimällä keksiä myös muutama huonompi puoli:

  • Akkuladattava = usb-porttikytkennällä. Ei siis tavan töpseliin sängyn viereen. Mutta tietysti ihan kätsy jos haluaa katsoa nettipornoa latautumista odotellessa (minä latasin omani 2 viikkoa sitten, eikä ole vielä tarvinut ladata uudestaan – akku tuntuu kestävän ihan kiitettävästi).
  • Muoto (kapea kärjestä, levenee loppua kohti): varmaan yleinen anaalileluille, mutta oli lopusta aika paksu yli neljän sentin halkaisijoineen näin niinkuin ekan anaalilelun hankkijalle. Alan suuremmille harrastajille voisin kuvitella, että hyvinkin kelpo härpäke. Pituutensa puolesta kuitenkin ihan passeli sekä vagina- että anaalileikkeihin. Ja eihän sitä ole pakko koko pituudelta sisään tunkea (ehhh miksi tajusin tämän vasta nyt).

Kaiken kaikkiaan Puuma antaa kolme ja puoli tassua neljästä - ja kiittää vuxen.fi –verkkokauppaa tästä värisyttävästä kokemuksesta!

P.S. On muuten ruotsalainen puulaaki, että mikäli haluavat lukea mitä kirjoitin, niin onnea kääntäjälle. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Jäin höhöttämään vähän liian pitkäksi aikaa tuolle "ei huku persiiseen"-kohdalle :D Kiitos! Uskaltauduin nyt ensimmäistä kertaa kommentoimaan, vaikka olen blogiasi lukenut jo ikuisuuden verran. Joten sanon toistamiseen Kiitos! isolla koolla ja huutomerkin kera tästä koko blogista. :)

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos <3 että uskaltauduit - toivottavasti ei kirpaissut liikaa, että maltat kommentoida jatkossakin! :)

Dingding (Ei varmistettu)

Paras arvio ikinä! Nyt kaikki lähettämään leluja Cougarille, että saadaan lukea lisää tällaista!

CougarWoman
CougarWoman

Awww *blush* <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihmettelen ihmetystäsi paksuudesta, jos kerran olet ihan aidolla miehellä anaaliasi täyttänyt?? Vaiko tosi kapeita miehisiä leluja....

CougarWoman
CougarWoman

No kyllä mun mielestä liki neljän ja puolen sentin halkaisija on jo aika jyty (katsopa vaikka viivottimen kanssa)... 

Ja onhan tuossa tietysti sekin, että aito mies on täydessä juhlakunnossakin kuitenkin pehmeämpi (tai ehkä joustavampi on vähän parempi sana?) kuin tuommoinen lelu. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ilmeisesti mulla on ollut sitten elämässäni poikkeusyksilöitä, koska en tuota läpimittaa (tarkistin vielä viivottimesta) pidä poikkeuksellisen suurena...

CougarWoman
CougarWoman

:D Saattaa olla! Mun mielestä tuo alkaa olla aika ahdas jo ihan vaginassakin, takarapusta puhumattakaan... o_0 

oceansoul / housuitta (Ei varmistettu) http://housuitta.com

No mä olenkin ihmetellyt, että miksei sulle ole tarjottu leluja testattavaksi (vai ootko vaan kieltäytynyt blogiyhteistöistä), koska olihan se arvattavissa, että osaat hienon arvioinnin tehdä ;)

Joo, mulla on peppuleluja kaapit täynnä, joten ei nyt tilaukseen tämä lähde kuitenkaan. Mutta Fun Factoryn tuotteet eivät kyllä yleensä petä, että niiden valikoimaa kannattaa muutenkin selailla. Laatu toki hieman maksaa, mutta eipä tarvitse miettiä sitä, mitä muovimyrkkyjä kehoonsa saa jostain kiinakrääsälelusta.

CougarWoman
CougarWoman

Hehe - mä en ole tähän mennessä kieltäytynyt yhdestäkään blogiyhteistyöstä ;) Aww, kiitos kehuista <3

Joo, pistän kyllä muistiin tuon brändin, oli kyllä kaikin puolin laadukkaan oloinen tuote tosiaan! (Lienee saksalainen - siksi tuo Mersuvertauskin ;) )

Looking for...

Oijoi... Työstähän tuo testailu käy ;) Aika kade ollaan tällä puolen ruutua. 

Itse suosin Lelo merkkiä, koska heidän tuotteensa ovat uskomattoman laadukkaita ja nättejä! 

CougarWoman
CougarWoman

Ihan kivaa työtä, ei siinä mitään ;) Jätin vaan tietysti viime tippaan, eilisiltana rupesin ähräämään  (siis tekstiä ja kuvitusta, muut ähräykset oli jo useasti tehty haha) ja tänään oli deadline :D 

vaimoke (Ei varmistettu)

Mulla on yksi luottovekotin ja pelkään jo nyt, että mitäs kun sen aika koittaa :D Mä en ole Fun Factorysta koskaan kuullut, pitänee tutustua seuraavaks niiden valikoimaan :)

Mä olen kyllä lukenut aikanaan blogin läpi, mutta nyt en suoraan muista - tietääkö ykkösmies siis bloggaamisestasi? Vai miten selitit, että sait randomisti testerin? Ja hän selvästi on "löysännyt nutturaa", kun muistan sun kirjoittaneen joskus aikanaan, ettei hän riemastunut leluista :)

CougarWoman
CougarWoman

En mäkään ollut - mutta oppia ikä kaikki! :D

Joo siis tietää, mutta ei tiedä nikkiäni. Aihepiiristä olen kertonut sen verran, että bloggaan seksistä ja parisuhteista anonyymina (mikä siis on ihan totta), eli suristin ei tullut yllätyksenä.

Ja kyllä - olen näiden vuosien aikana hankkinut pari muutakin lelua, Ykkösmies ymmärsi jossain vaiheessa että jostainhan minunkin ne kiksit on revittävä. :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ämmän anaali aukko vaan leviää,kun sitä päivittäin rassataan.Kohta ei ole pidätyskykyä ollenkaan ja paskat valuu lihavia reisiä pitkin...

CougarWoman
CougarWoman

Tiedätkö - mä olen ihan myötähäpeästä (se on sana, joka tarkoittaa, että minä ihan oikeasti häpeän sinun puolestasi, koska olet...noh, suoraan sanoen niin naurettava) poistanut näitä sun kommentteja täältä, mutta nyt vaan en enää jaksa. Eli jätän tämän tänne, jotta mahdollisimman moni voi lukea tämän megalomaanisen aivopierusi. 

Eikö sinulla kultapieni ole mitään muuta tekemistä kuin tulla tänne trollailemaan? :) Keksi itsellesi joku muu harrastus - rupea vaikka dreijaamaan tuhkakuppeja omasta ulosteestasi.

 

Ärrä
Rakkausnörtti

Vinkki: sen usb-laturin voi iskeä kiinni myös kännykkälaturin pistokeosaan. Siis sikäli jos sulla on älypuhelin ja sen laturissa irrotettava johto-osa. :)

CougarWoman
CougarWoman

Miten mä en tuota tajunnut :'D 

Kiitos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä myös vannon Lelon lelujen nimeen :). Niin kauniita, tyylikkäitä ja kestäviä vaikkakin hieman hintavia, mutta mä olen niiden arvoinen :). Ja ehdottomasti käytän vain usb-ladattavia :). Patterit on soooooo last season! Kokeilepa Magic wand-vibraa, OMG! Se on mun lempilelu

Naislaif
Naislaif

Menin jo sekaisin, että mistä puhutaan, kun tuli niin paljon teknistä tietoa. Ei ole helppoa enää ostaa edes seksilelua, kun ei ymmärrä kaikkia lyhenteitä.

Eikä enää voi ostaa vain dildoa? ;)

Nimmerkillä. erittäin huolestunut,koska hävitti kaikki seksilelut muuton yhteydessä. ;)

 

CougarWoman
CougarWoman

Heh, pakko tunnustaa että mullakin on nyt vaan yhteensä kolme (tämä testeri mukaan laskettuna siis)...joista yksi on tosiaan se perusdildo :D Muistan, kun usean vuoden seksilelutauon jälkeen (mäkin hävitin kaikki muutossa!) uskaltauduin punastellen nettikauppaan, ja säikähdin kaikkia niitä futuristisen näköisiä vempeleitä, joista ei edes tiennyt, mihin ne on tarkoitettu. Ja mukaanhan sieltä lähti sitten juurikin se "ehdan näköinen" suristin ilman turhia lisähärpäkkeitä.

Otin vielä siveellisesti pienemmästä päästä, ettei vaan järkytä kotona - tai vieraissa - turhia. :D

Naislaif
Naislaif

Meillä minä ujostelen ja punastelen, mutta ehkä joudun ostoksille, kuulemma.....

Vierailija (Ei varmistettu)

Tietääkö Ykkösmies siis blogistasi vai eikö muuten vain ihmetellyt että sait tuollaisen kokeiluun?

CougarWoman
CougarWoman

Tätähän tuo vaimoke ylempänä jo myöskin kyseli, siihen jo reagoinkin. :)

Miutu (Ei varmistettu)

Itselläni on pieni pepputappi ilman mitään hifi/skifiä, se on lähinnä sellainen kaunis koriste tai jopa koru. Onhan siinä oikein aito swarovski päässä.
Tälläinen siis:
https://ihmeellinenhuone.fi/seksilelut/Peppuseksiin/diagol-pepputappi-sw...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.