Kiittimoi!

CougarWoman

Tiistaipiristykseksi pakkojako elävästä elämästä.

Työpaikkamme “Vaihde” oli kahvitauolla/kakalla/muuten vaan jossain muualla kuin omalla paikallaan. Jos Vaihde ei vastaa puhelimeen, puhelu siirtyy eteenpäin muille kollegoille, joista sitten ensin ehtivä/vähiten kiireinen vastaa puhelimeen.

Tänään onni suosi allekirjoittanutta.

Vastasin, kuten tapanani on, firman nimellä ja omalla nimelläni. Kuulin ensin vain epämääräistä tuhinaa, joten toistin litanjan hieman pontevammin (ja kuuluvammin). Vihdoin rahiseva miesääni reagoi.

Juu…halloota. Täällä N.N. Onko lääkärillä?

Vastasin, että ei ole, vaan olette soittanut firmaan SeJaSe. Mies oli ilmeisti hieman huonokuuloinen.

No hyvä! Kun minä sitä vaan soittelen, että kun on tuota ihottumaa…

Keskeytin ehkä lievän epäkohteliaasti, ja kerroin (tässä vaiheessa melkoisella volyymilla, joka sai työtoverit preeriakoirailemaan näyttöjensä takaa), että

ETTE OLE SOITTANEET LÄÄKÄRILLE OLETTE SOITTANEET FIRMAAN SEJASE.

Mies oli ilmeisesti umpikuuro tai muuten vaan sitkeä sissi.

Niin sitä minä että kun on tuota ihottumaa…

...esinahan alla…

Kiittimoi.

Oli meinaan ehkä maailman odotetuin puhelu juuri ennen lounasaikaa.

Kommentit

medde
Medde xoxo

Graaah! Hahaa, pieni spontaani ääneen repeäminen tälle :D Ai kauhee!

Å-mappi

Mä olin nuorena erään terveyspalveluja tarjoavan firman puhelinvaihteessa töissä ja siinä kyllä tuli kuultua kaikenlaista vaivaa - en osannut auttaa. Moni oli yllättävän valmis kertomaan intiimeistä vaivoistaan heti ensimmäisen hengenvedon aikana.

 

Mutta tästä puhelusta tuli oikeastaan mieleen eräs toinen sitkeä sissi, joka pyysi mua yhdistämään jonkin paikkaan (joku osasto, yksityiskohtia en nyt muista, liittyi ehkä syöpään). Paikka ei kuulostanut lainkaan tutulta ja aloin kysellä mieheltä lisätietoja. Hän ei ollut hirveän yhteistyökykyinen, vastaili aika vihaisesti, että sunhan se pitäisi tietää ja niin kuule, sitähän mä sulta tässä kyselen. Hetken päästä leikkasi: mies oli soittanut tai hänet oli jostain numerotiedustelusta yhdistetty väärään numeroon ja hän kuvitteli nyt olevansa yhteydessä erääsen HUS:n sairaalaan. Siinä vaiheessa olisi kyllä tehnyt mieli sanoa kiittimoi, mutta hoidin puhelun kohteliaasti loppuun. Ei ollut helppoa sekään, koska mies jatkoi tuota aggressiivista linjaansa, kun yritin tiedustella, mihin paikkaan hän oikeastaan oli yrittänyt soittaa. Lopulta pyysi kyllä anteeksi.

CougarWoman
CougarWoman

Joo, noi on kyllä aina parhaita. Luulevat olevansa oikeassa (vaikka eivät ole) ja sitten vielä suuttuvat... :D 

Asiakaspalvelu <3 

Asiakas: Mun ei varmaan pitäis kertoa tätä sulle, mutta...

Minä asiakaspalvelijana: Niin?

Ja pääni sisällä huusin, että jos ehdit miettiä ettei pitäis kertoa näin intiimiä asiaa mulle, mitä jos ET OLIS JATKANUT!!!

Kiitos asiakkaat liiasta informaatiosta.  

Vierailija (Ei varmistettu)

Ettei olis ollu pilapuhelu :)

CougarWoman
CougarWoman

Heh, kävi mullakin nanosekunnin mielessä. Mutta mies kuulosti tosi vanhalta, ja vaikka eihän pervous ikää katso, niin jotenkin ei välittynyt semmoista fiilistä, että olisi kiksien takia soitellut. Pappa raukka... :) 

NotCredibleDates

Todellakin päivän piristys xD

Torey
Näissä neliöissä

Voi eeei! :D

jermia
Itärajapakolainen

Apua :DDD

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.