Kirjeenvaihtoa Valokuvaajan kanssa

CougarWoman

Valokuvaajan feidauksesta on ehtinyt kulua melkein kuukauden päivät. Aika hioo hiljakseen pahemman kaipauksen sileämmäksi (sillä kyllä minä Valokuvaajaa ikävöin, tietysti - ei se rakkaus mihinkään ole kadonnut ainakaan vielä), uudet kuviot vievät mielenkiintoa iloisempiin asioihin.

En tiennyt, kuulenko Valokuvaajasta enää ikinä mitään. Mutta hän oli sen verran ajatuksissani - olin huolissani hänen jaksamisestaan - että päätin kirjoittaa hänelle. 

Alla tähänastinen kirjeenvaihtomme. Ja kyllä - huomaan itsekin, että kirjeiden sävy sopisi paremmin jonnekin 1700-luvun loppuun tai 1800-luvun alkuun; romantiikan valtakauteen, jolloin kirjeet oli suljettu vahasinetein ja posti kulki tyyliin ratsumiesten jakelemana, kirjeitä sai odotella viikkokausia. Mutta se jotenkin sopii minun ja Valokuvaajan suhteeseen; semmoista se oli. Hurjaa rakastamista ajasta, paikasta ja tilanteesta välittämättä. Sitä se kai on vieläkin. 

29.10.2015 Puumalta Valokuvaajalle

Hei M,

Mitä sinulle kuuluu? Olen vähän huolissani sinusta, siksi otan yhteyttä vaikka en tiedäkään, onko se ylipäätään toivottua.

Olen itse hyväksynyt tilanteen - osaan vain olla kiitollinen yhteisestä ajastamme. Toivottavasti olet jo vähemmän surullinen ja vihainen itsellesi; en tosiaan nähnyt, miten vaikeata sinulla oli. Toivon, että sait kuitenkin hyviäkin muistoja meistä mukaasi. 

Minä jatkan elämääni, tiedäthän millainen olen; taivun, mutta en katkea. Sitä silmälläpitäen: olen tutustunut uuteen ihmiseen, ja tapaan hänet huomenna ensimmäistä kertaa. Hän saa minut nauramaan vatsani kipeäksi, mutta niitä perhosia vatsassa, niitä, joita oli ennen sinun tapaamistasi, niitä ei ole tällä kertaa. Ja ehkä se on vain hyvä asia. 

En itseasiassa edes odota, että vastaat minulle. Eikä se haittaa. Halusin vain sanoa vielä kerran, että sinulla on aina paikka minun sydämessäni. Ja että voit aina ottaa minuun yhteyttä, jos siltä tuntuu - ihan mistä syystä tahansa! 

Olet ihana, kultainen ihminen. Toivon, että tajuat sen jonain päivänä itsekin.

Hali,
P

01.11.2015 Valokuvaajalta Puumalle

Rakas P,

Kiitos viestistäsi, sen lukeminen tuntui hyvältä. Kyllä yhteydenottosi oli toivottu, ja tulee aina olemaan.

Mitä minulle kuuluu? Kadun vieläkin muutamia asioita, joista suurin on edelleen se, etten kuunnellut itseäni tarpeeksi hyvin, ja päädyin siinä prosessissa lopulta satuttamaan sinua. En olisi ikinä halunnut satuttaa sinua. 

Olen ollut todella surullinen siitä, etten enää voi tavata sinua - vaikka tiedänkin, miksi en voi - mutta pikku hiljaa suru alkaa hellittää. Tai ei hellittää, mutta osaan ainakin hyväksyä sen paremmin. 

Olen onnellinen puolestasi, onnellinen että jatkat elämääsi. Toivottavasti löydät jonkun, jolla ei ole minun ongelmiani, ja joka tekee sinusta onnellisen. Ansaitset olla onnellinen.

Sinäkin olet minun sydämessäni yhä ja aina. Toisaalta se tunne on lämmin, melkein lohduttava; ja toisaalta ikävöin sinua todella paljon. 

Suukko,
M

04.11.2015 Puumalta Valokuvaajalle

M kulta,

Anna itsellesi anteeksi, sillä minun vuokseni sinun ei tarvitse katua. Muistan jossain vaiheessa ajatelleeni, että olet ihan liian hyvä ja hyväsydäminen tämän kaltaiseen suhteeseen. On hyvä, että ymmärsit sen itsekin ajoissa ennen kuin menit kokonaan rikki, että teit itsellesi parhaan valinnan. 

Kyllä, minuun sattui. Mutta toisaalta se onnellisuuden tunne, että sain (saan?) tuntea sinut, oli voimakkaampi. Kirjoittaessani tätä hymyilen, M; joten älä huolehdi minun puolestani. Tiedän, että sydämesi on oikealla paikalla, enkä voi syyttää sinua siitä, että huolehdit omasta hyvinvoinnistasi! Sinä olet elämäsi tärkein ihminen, muista se. 

Minäkin ikävöin sinua - tuntui hyvältä kuulla sinusta! Olen poistanut melkein kaikki valokuvasi, mutta ne meidän yhteiset...ne minulla on vielä. Se muisto on liian kaunis, jotta voisin poistaa edes visuaalisen osan siitä.

Suukko takaisin,
P

Kommentit

11.36 (Ei varmistettu)

Niin - tämänkaltainen suhde. Miksi ei ihan kunnon mylläys ja siitä seuraava "oikea" suhde? Valokuvaajan persoona ja tausta tehnevät sen, että hän mieluummin loppuikänsä elää puolivaloilla ja fiilistelee vielä keinutuolissakin sen sijaan että oikeasti tekisi sellaisia ratkaisuja, joilla on mahdollisuus luoda parempaa tulevaisuutta. Surullista ja munatonta.

CougarWoman
CougarWoman

Niin...ymmärrän kyllä, mitä ajat takaa. Mutta muista, että "tunnet" Valokuvaajaa vain minun blogini läpi ja kautta... 

Mulla on vähän semmoinen fiilis, että ei Valokuvaaja munaton ole - vaan realisti. Kaikkien meidän tapaamisten aikana, ja meidän viestittelyn aikana, läpi huokui semmoinen suunnaton tarve miellyttää ja ylittää oma kestokykynsä.

Itseasiassa Valokuvaaja sanoikin jossain vaiheessa, että tapaamisen jälkeen on niin fyysisesti väsynyt, että menee monta päivää toipuessa (lue: nukkuessa). Ja epäilen, että se johtui juuri siitä tsemppaamisesta - omasta halusta tsempata - minä sanoin hänelle monesti, että riittää, kun on oma itsensä. Mutta ei se sitä uskonut. 

Eli tuolla realismilla tarkoitan sitä, että ehkä Valokuvaaja tajusi, että sitä "kunnon mylläystä" seuraisi parisuhde, johon hänellä ei pidemmän päälle riittäisi rahkeet...

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitenni? Eikö sulle olis kelvannut mies joka nukkuu niin paljon kuin aivovammansa takia tarvitsee?

CougarWoman
CougarWoman

Kyllä olisi - todellakin olisi! <3 

Mutta hän ei itse kelvannut omasta mielestään minulle, tai näin ainakin tulkitsin...

Vierailija (Ei varmistettu)

Kun on itse naimisissa, karkottaa tehokkaasti miehet, jotka etsii romanttista pitkäaikaista suhdetta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Luuletko todellakin että joku uskoo tälläistä fiktiivistä paskaa.Olet harvinaisen ruma ämmänkuvatus sekä sisältä että ulkoa.

CougarWoman
CougarWoman

Minähän en luule mitään - on ehkä vaikeaa uskoa, mutta minulle ei itseisarvona tämän blogin pitämiseksi ole se, uskooko tätä joku vai ei. 

Mitä kommenttisi muuhun "sisältöön" tulee - kuten tuossa alla Sinderellakin ehti todeta - kertonee tosiaan enemmän sinusta itsestäsi kuin minusta. :) 

Hyvää loppuiltaa  <3

I am, Am I

Se että Gougarin kirjoitukset sinulle Vierailija ovat fiktiivistä paskaa eivät hänestä tee rumaa sisältä eikä ulkoa, vähiten sisäisesti. Koska se miten hän ylipäätänsä joistain asioista täällä kirjoittaa, ovat täynnä herkyyttä ja kauniita asioita, niin eivät minusta tee hänestä yhtään rumaa ihmistä sisäisesti. Se miten sinä ilmaiset mielipiteesi ja haukut Gougaria hänen kirjoituksistaan tekee sinusta harvinaisen ruman ihmisen sisältä. Se onkin säälittävää että maailmassa on sinun kaltaisiasi ihmisiä hyvinkin monta jotka näkevät asioita vain yksiulotteisesti, eivät niinkuin Gougar asioita näkee, että elämässä on paljon hyvää ja kaunista, ja niistä pitää kirjoittaa ja saada jakaa ne muiden kanssa, koska tahtoo tehdä hyvää... Koska tässä blogissa ja kuin myös tässä kirjoituksessa Valokuvaajan kanssa on paljon hyvää, ja ne näkee vain jos osaa katsoa vähän pintaa syvemmältä. Jotenka jos tämä on sinulle fiktiivistä paskaa Vierailija, niin miksi edes vaivaudut lukemaan.... Puuma, with all my Love <3 Kiitos taas hyvästä kirjoituksesta :)

CougarWoman
CougarWoman

Heh, hyvä kysymys tuossa lopussa! EOPL ja niin pois päin :D 

Kiitos sinulle kommentistasi <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Säälittävä puuma parka täällä kehuu ja puolustelee itseään anonyyminä kuten niin monta kertaa aikaisemminkin.Hieman liian sama kirjoitustyyli paljastaa sinut aina.Taitaa ottaa koville vähänkin negatiiviset kommentit itsestäsi ja ns."elämästäsi".

CougarWoman
CougarWoman

Mua ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä johtopäätökset, joita ihmiset täällä vetää. Viittaatko tuohon Sinderellan kommenttiin? Hänellähän on oma blogikin - vai meinasitko että vedän niin pitkälle "omaa kehua", että olen perustanut Lilyyn varjoidentiteetinkin? :D 

Ei ota koville ei, katsos kun lakkaa välittämästä siitä, mitä ventovieraat sinusta ajattelevat, niin elämä helpottuu huomattavasti. <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

((((Se ei ole GOUGAR, herrajestas sentään, vaan cougar.))))

Hyvä kirjoitus, Sinderella, olen täysin samaa mieltä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sairaiden miesten kanssa ei kannata ryhtyä mihinkään kestävämpään. Juuvittu.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaikki miehet ovat sairaita paskiaisia, joihin ei kannata millään muotoa luottaa.

SamassaTilanteessa (Ei varmistettu)

Miten sun pää kestää tulla vähän väliä hyljätyksi ja taas lähteä uuteen juttuun? Nostan vaan edelleen niin hattua ja on niin ihanaa kun kirjoitat näitä meille muillekin. Oli sitten faktaa tai fiktiota, en välitä. Tosin samanmoista elämää elävänä mä kyllä sokeesti uskon kaiken. :)

Mietiskelin vaan tuota pään kestävyyttä, itselläni on ollut yksi ja sama rakastaja viimeiset 10kk (taidan olla ollut tosi onnekas, kun hän sattui kohdalleni..), mutta kuinka kuitenkin hakeuduin etsimään toisenkin kun aikataulut tovin risteili turhan paljon. Näpeillenihän mä siinä tietenkin sain, nyt sitten koettaa keräillä sirpaleita kasaan - kun hemmetti sattuuhan tuo hylkäys vatsinkin kun on tälläistä nopeasti ihastuvaa tyyppiä. :/ Kuinka helppoa elämä olisikaan jokasuhteeltaan toimivassa liitossa...

Seuraavia tekstejä odotellen, olet paras. :)

CougarWoman
CougarWoman

Heh, kyllä se pää toistaiseksi kestää. Mä olen sen verran fatalisti, että uskon, että kaikki tapahtuu tarkoituksella. Ja toisaalta taas sen verran romantikko, että otan mieluummin vaikkapa kolme kuukautta intohimoista rakkautta ja sen jälkeen sydänsurut, kuin että "suojelisin" itseäni ja tunteitani ja eläisinkin sitten vähemmän täysillä. Maailmassa on niin paljon pahaa, että edes pikku murunen rakkautta, muutama hetki sitä, on sen arvoista. <3

Toki minäkin haluaisin yhden pitkäkestoisen rakastajan (kuten esim. Nörttipoika oli), mutta toistaiseksi ei ole vaan sattunut kohdalle; koska niin ei ollut tarkoitettu. :) 

 

Aloitteleva puuma (Ei varmistettu)

Hei, "samassa tilanteessa", jättikö sun "10 kk vanha" rakastaja sut kun hankit toisen? (hehhee joo puumoja ollaan.) Eikun, olen utelias. On se niin vaikeata oikeasti luovia tällaisten hieman määrittelemättömien suhteiden kirjoittamattomien sääntöjen viidakossa.
Mulla myös on ollut 10 kk sama rakastaja... pää ei kestä useamman kanssa touhuamista, olen huomannut. Tai onko se sydän...

samassa tilanteessa (Ei varmistettu)

Ei hän mua ole jättänyt vaan tuo juttu jatkuu kyllä edelleen (kop kop, kun nyt näin kirjoitan niin tähänhän sekin sitten loppuu..), oli vaan hetken aikaa tosi vaikea löytää yhteistä aikaa niin ajauduin katselemaan muutakin, näköjään vain ottaakseni näpeilleni. Olihan sekin kivaa, sen hetken mitä sitä toista kerkesi olla, mutta en tiiä oliko se kuitenkaan osittain särkyneen sydämen arvoista. Enpä tiiä kestääkö mun pää tätä miten kauan, argh. Oikeasti välillä olen niin kateellinen niille, jotka pystyvät pitämään seksin vain seksinä ilman yhtään mitään tunteita..

Niin ja ps. mä en kyllä puumaile, mieheni on mua vanhempia. :D Mutta muutoin sama tilanne, ikäero vaan toiseen suuntaan. :)

# (Ei varmistettu)

Ei seksiä voi harrastaa ilman tunteita, jotain on oltava, ainakin jimoa. ;) ♡

I am, Am I

Ensinnäkin kiitokset Vierailija kun luulit minua Puumaksi...otan sinun luulosi kohteliaisuutena. Voin rehellisesti sanoa etten ole Puuma :) Ja tuskinpa jos Puumalla olisi täällä salaprofiili niin en usko että hän salaprofiilillaan kirjoittaisi samantyylistä tekstiä kuin Puumana ollessaan... Taitaa sinulla Vierailija kenties olla pikkuisen tylsä elämä kun arvostelet muita ja ajankäyttöäsi käytät sen selvittelyyn olenko Puuma, ja anteeksi Vierailija kun luulin että olet mielikuvitukseton ihminen, olin näköjään väärässä kun Puumaksi minua luulet :D hihihi ;D En siis ole Puuma... En edes tunne Puumaa, muuta kuin näiden blogitekstien kautta, ja sekin on jo hienoa edes saada lukea näin hyviä juttuja. <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.